Dodaj do ulubionych

Jak rozpoznać te co chcą seksu dla seksu ???

13.12.13, 12:44
Przyczółek w temacie otwarcia dyskusji jak rozpoznawać osobników szczególnie z wenus co mają duże libido i są zainteresowani seksem dla seksu niezależnie od ich pierwszorzędowych i drugorzędnych cech płciowych. :)
Na początek.
>>>
Kobiecy wąsik to nie oznaka temperamentu, duży nos – już tak. Długi kciuk nie świadczy o dużym penisie, ale duża różnica między palcem wskazującym a środkowym może oznaczać spore możliwości seksualne. Mocno zarysowana męska szczęka nie znamionuje nieprzeciętnej męskości, ale nos o większych gabarytach już może.
Czy kobiecy wąsik świadczy o temperamencie?

Mówi się, że wąsik u kobiet jest oznaką niezwykłego temperamentu. Im bujniejszy, tym temperament większy.
» Nieprawda. Owłosienie, pojawiające się u kobiet w nietypowych miejscach (np. pod nosem, na policzkach, na klatce piersiowej, na rękach) świadczy jedynie o zaburzeniach hormonalnych. Jeśli w organizmie kobiety pojawia się zbyt dużo męskiego hormonu płciowego, testosteronu, to na jej ciele występują „męskie” symptomy. Dodatkowo kobiecie może zmieniać się głos, mogą wystąpić u niej zachowania agresywne.
Duży nos u mężczyzny świadczy o dużych gabarytach penisa.

» Nieprawda, ale nie do końca. Rozmiar penisa nie ma tu nic do rzeczy, ale możliwości seksualne już tak. Otóż okazuje się, że w nosie, tak mężczyzny, jak i kobiety, znajduje się tzw. narząd lemieszowo- nosowy (VNO). Neurony VNO są silnie powiązane z ośrodkami, kontrolującymi funkcje seksualne. VNO jest grupą wyspecjalizowanych komórek zmysłowych, nie mają one jednak nic wspólnego z węchem. Komórki te reagują na pobudzające je feromony, czyli bezwonne substancje o charakterze wabiącym seksualnie. Im bardziej rozbudowany VNO, a jest to zależne od wielkości nosa, tym większa wrażliwość seksualna, tym większa ochota na seks.
Naturalna, mocna czerwień kobiecych ust świadczy o wysokim libido.

» Nieprawda: Choć intensywnie czerwone usta – czy to naturalne, czy poprawione szminką, są bardzo sexy, to tak mocny naturalny odcień może oznaczać skłonność do nadciśnienia albo problemy z krążeniem. Zresztą, bardzo blade usta to także może być objaw chorego serca. Może być i tak, że czerwień warg jest spowodowana ciągłym ich oblizywaniem, co nie jest dobre, bo może doprowadzić do pierzchnięcia i pękania.
Duże uszy u mężczyzny znamionują duży temperament.

» Prawda: Badania, jakie przeprowadzono na kilku tysiącach mężczyzn w USA, istotnie dowiodły prawdziwości tej tezy. Mało tego, przy okazji wyszło, że posiadacze takich uszu są wyrafinowanymi kochankami, odznaczającymi się niebywałą fantazją w łóżku. Tym większą, im bardziej uszy były nie tylko duże, ale i odstające. W tej chwili trwają badania, jak wygląda ta zależność u kobiet.
Im bardziej „wydęta” dolna warga kobiety, tym lepszą jest kochanką.

» Prawda: Prawdopodobnie jest to związane z receptorami, jakie znajdują się w tym miejscu. Po pierwsze, jest ich bardzo dużo, a po drugie – prowadzą one do łechtaczki i do tych ośrodków w mózgu, jakie są odpowiedzialne za reakcje seksualne. Ta zależność dotyczy również mężczyzn, ale u nich na dolnej wardze znajduje się mnie punktów erogennych w porównaniu z tymi, jakie znajdują się na wardze kobiecej. Stąd i mniejsza wrażliwość.
Rude włosy bardziej przyciągają mężczyzn.

» Prawda: To dlatego, że mężczyźni są wzrokowcami, a wabikiem dla nich są wszelkie mocno jaskrawe kolory. Poza tym kobiety o naturalnie rudych włosach to podobno świetne kochanki, chętne do łóżkowych eksperymentów.
Zadarty nos oznacza skłonność do jednorazowych przygód seksualnych.

» Prawda. Choć może brzmi to paradoksalnie, angielscy naukowcy z University of Bath zapewniają, że to prawda. Dlatego, jeśli zależy ci na długim trwałym związku, zwracaj uwagę na nos ewentualnego kandydata na partnera. O ile zadarty nos u mężczyzny to często niezobowiązujący szybki numerek, u kobiety oznaczać może ponadto brak zahamowań, otwartość na se

www.poradnikzdrowie.pl/seks/sztuka-kochania/obalamy-mity-na-temat-seksu_39030.html
Obserwuj wątek
    • zyg_zyg_zyg Re: Jak rozpoznać te co chcą seksu dla seksu ??? 13.12.13, 13:11
      Przydałoby się jeszcze zdefiniować, albo uściślić, co znaczy "seks dla seksu". Bo niektórzy twierdzą, że jak ktoś się nie chce dać zerżnąć przypadkowemu kolesiowi w przypadkowym kiblu, to znaczy że nie uznaje seksu dla seksu.
      Czy na przykład kobieta, która potrzebuje długiej gry wstępnej, z miejsca jest skreślona jako lubiąca seks dla seksu? Czy "seks dla seksu" to"włożyć, posuwać trzy minuty, wyjąć"?
      • kaiser.blade Re: Jak rozpoznać te co chcą seksu dla seksu ??? 13.12.13, 13:26
        Jezu, co w tym trudnego do zrozumienia. Seks dla seksu, to znaczy seks bez dalszego ciągu. Obojętnie jaki, bo jeden może lubić anal i pejcze a drugi całowanie się, okładanie poduchami i przytulanki pod różową kołdrą. Seks to seks. Jeśli kobiecie chodzi o uprawianie z facetem seksu, bez uzyskiwania czegoś w zamian, typu związek, małżeństwo, dziecko, kasa, awans itd. to jest to seks dla seksu.
        • urquhart Re: Jak rozpoznać te co chcą seksu dla seksu ??? 13.12.13, 13:41
          Odwołując się do przykładów: Jędrusik w zwiazku z Dygatem.:
          kobieta.interia.pl/gwiazdy/news-polska-marilyn-monroe,nId,432559
        • zyg_zyg_zyg Re: Jak rozpoznać te co chcą seksu dla seksu ??? 13.12.13, 13:47

> Jezu, co w tym trudnego do zrozumienia. Seks dla seksu, to znaczy seks bez dals
          > zego ciągu.

Czekaj, czekaj. Bo Kutuzow twierdzi, że jeżeli kobieta potrzebuje miłej atmosfery podczas, albo tego, żeby koleś był chociaż trochę sympatyczny (już o tym, żeby był pociągający nie wspominając), to już wtedy nie jest "seks dla seksu". Więc ja chcę wiedzieć, o którym seksie dla seksu mówimy.
          • kaiser.blade Re: Jak rozpoznać te co chcą seksu dla seksu ??? 13.12.13, 13:54
            zyg_zyg_zyg napisała:

> Czekaj, czekaj. Bo Kutuzow twierdzi, że jeżeli kobieta potrzebuje miłej atmosfe
            > ry podczas, albo tego, żeby koleś był chociaż trochę sympatyczny (już o tym, że
            > by był pociągający nie wspominając), to już wtedy nie jest "seks dla seksu". Wi
            > ęc ja chcę wiedzieć, o którym seksie dla seksu mówimy.

Nie no, jasne - partner musi być pociągający. Dla facetów babka też przecież musi być w miarę fajna, przynajmniej dla dużej części facetów.
            My mówimy, że u kobiet rzadko seks jest bez jakiegoś "dodatku" w postaci chęci pokierowania faceta na dłuższy związek albo dziecko. Babce rzadko zdarza się tak po prostu "przelecieć" faceta i zapomnieć o sprawie.
          • urquhart Re: Jak rozpoznać te co chcą seksu dla seksu ??? 13.12.13, 13:54
            > Czekaj, czekaj. Bo Kutuzow twierdzi, że jeżeli kobieta potrzebuje miłej atmosfe
            > ry podczas, albo tego, żeby koleś był chociaż trochę sympatyczny (już o tym, że
            > by był pociągający nie wspominając), to już wtedy nie jest "seks dla seksu". Wi
            > ęc ja chcę wiedzieć, o którym seksie dla seksu mówimy.

No to najpierw sprecyzuj co to seks?
            Bo np. nie chce się mi dementować kolejny raz jak ktoś wkłada mi w usta że tylko chodzi o kopulacje.
            • zyg_zyg_zyg Re: Jak rozpoznać te co chcą seksu dla seksu ??? 13.12.13, 14:36
              > No to najpierw sprecyzuj co to seks?

Niech będzie «ogół spraw i czynności związanych z zaspokajaniem popędu płciowego»
              sjp.pwn.pl/slownik/2575092/seks
          • kutuzow seks dla seksu -kilka z 237 powodów 13.12.13, 14:36
            zyg_zyg_zyg napisała:
            > by był pociągający nie wspominając), to już wtedy nie jest "seks dla seksu".

Po pierwsze małe wyjaśnienie - pomijam seks w ramach związków. To inna bajka. Chodziło mi o sytuację singli gdzie występuje właśnie możliwość odbycia "seksu dla seksu". Twierdzę, że kobiety mają wtedy długą "checklistę" i często to co jest przedstawiane jako "seks dla seksu" przy głębszej analizie okazuje się seksem motywowanym innymi czynnikami.

"Okazuje się, że powody dla których uprawiamy seks, można podzielić na cztery kategorie:
            - fizyczne,
            - emocjonalne,
            - związane z niepewnością (np. aby zapobiec zdradzie partnera);
            - aby osiągnąć konkretny cel.

Pytanie więc która grupa to "seks dla seksu", a która to już także załatwianie przy okazji innych celów?
            www.owulacja.pl/aktualnosc,6,1,0,138,237_powodow_dla_ktorych_uprawiamy_seks.htm
            Zwróć uwagę na różnice które tutaj są podkreslane:

Some have found that men are more motivated by purely physical reasons, such as physical release or simply because they are ‘‘horny,’’ whereas women are more motivated by emotional
            reasons, such as to become psychologically closer to a partner (e.g., Carroll, Volk, & Hyde, 1985; Denney, Field, & Quadagno, 1984; Leigh, 1989). Others have found that men, more than women, have sex in order to provide relief from stress and to enhance their feelings of personal power (Hill & Preston, 1996). Several evolution-based theories suggest that men will be more motivated by the desire for sexual variety (Symons, 1979), the chance for an opportunistic copulation (Buss, 2003), the physical appearance of a potential partner (Buss & Schmitt, 1993), and that emotional factors, such as expressing love or intensifying
            psychological commitment, would figure more prominently in women’s reasons for having sex (Buss, 2003).

• jesod Przydałoby się jeszcze 13.12.13, 13:59
        zyg_zyg_zyg napisała:
        > Przydałoby się jeszcze zdefiniować, albo uściślić, co znaczy "seks dla seksu".
        > Bo niektórzy twierdzą, że jak ktoś się nie chce dać zerżnąć przypadkowemu koles
        > iowi w przypadkowym kiblu, to znaczy że nie uznaje seksu dla seksu.

Bardzo słusznie.
        Tu chodzi o sytuację, okoliczności i uwarunkowania, bo tak naprawdę jednak większość seksi, dlatego, że tego chcą po prostu chcą. Magia przyciągania i... przeżywania. I raczej żadna ze stron nie zastanawia się, w tym momencie, z jakich przyczyn to robi. To jest właśnie seks dla seksu i nie ma nic wspólnego z dostępnością do niego, dla ekspresowo potrzebującego.
      • jesod Czy na przykład 13.12.13, 19:43
        zyg_zyg_zyg napisała:
        > Czy na przykład kobieta, która potrzebuje długiej gry wstępnej, z miejsca jest
        > skreślona jako lubiąca seks dla seksu?

Zadajesz dziwne pytania, bo... istotna jest sama droga na szczyt oraz dotarcie do niego, ale... może to być szlak zielony, czerwony, żółty, niebieski i czarny.
        No i jeszcze jedno - to właśnie wycieczka, tym wybranym szlakiem, musi smakować. :)

zyg_zyg_zyg napisała:
        > Czy "seks dla seksu" to"włożyć, posuwać, trzy minuty, wyjąć"?

Hmmm... Jeszcze bardziej dziwne pytanie. :/ Chociaż... nie. :)
        Seks każdy odbiera w bardzo indywidualny sposób, więc... o co chodzi? O to, by był dla dwojga!
        Na pewno, dla niektórych osób (niekoniecznie par, bo to kwestia zgrania) ta wersja, o którą pytasz też będzie zadowalająca, a nawet satysfakcjonująca. Kwestia preferencji i upodobań.
    • urquhart Re: Jak rozpoznać te co chcą seksu dla seksu ??? 13.12.13, 13:50
      > Czy kobiecy wąsik świadczy o temperamencie?

W pierwszym punkie to dyskusyjne - przyjaciel endokrynolog twierdzi że ma jednoznaczne obserwacje i doświadczenia że pacjentki z problemami z testosteronem i wąsikiem mają typowo fisia na punkcie seksu.
    • dr_herpes Re: Jak rozpoznać te co chcą seksu dla seksu ??? 13.12.13, 14:02
      nie da się rozpoznać. Bo to dotyczy sfery psychiki. Jedyną rzeczą, którą możesz zrobić, to zapytać, a i to nie daje 100% pewności.
    • loppe Re: Jak rozpoznać te co chcą seksu dla seksu ??? 13.12.13, 14:14
      Gustaw Holoubek wielkim kochankiem był zatem.

Duże uszy u mężczyzny znamionują duży temperament.

» Prawda: Badania, jakie przeprowadzono na kilku tysiącach mężczyzn w USA, istotnie dowiodły prawdziwości tej tezy. Mało tego, przy okazji wyszło, że posiadacze takich uszu są wyrafinowanymi kochankami, odznaczającymi się niebywałą fantazją w łóżku.
      • jesod Duże uszy 13.12.13, 14:42
        loppe napisał:
        > Duże uszy u mężczyzny znamionują duży temperament.

Według tego, co piszesz, temperament mężczyzny powinien rosnąć z wiekiem, ponieważ zmiany w czasie powodują powiększenie uszu, nosa, worka mosznowego i... nie wiem, czego tam jeszcze. :)

• loppe Re: Duże uszy 13.12.13, 14:44
          Ale to nie ja piszę o uszach, to źródło Urqa.
          Ja tylko o Holoubku
          • loppe Re: Duże uszy 13.12.13, 14:55
            Przy okazji, kupiłem właśnie żonie pod choinkę ten film BBC House of Cards z którego chyba Urquhart ma nicka. 20 lat minęło a my jeszcze go nie oglądaliśmy. Facet o ile pamiętam z trailera też ma duże uszy
            • urquhart Re: Duże uszy 13.12.13, 15:52
              Ten sprzed 20 lat?
              Jestem fanem ale aktualnego wydania Netflixa w wykonaniu Kevina Spacey'a : leci na AleKino.
              A ten od mojego nicka? Bardziej jowialny.
              whoreofwar.tumblr.com/post/3433702561/sean-connery-as-major-general-urquhart-in-a
          • jesod Re: Duże uszy 13.12.13, 15:13
            loppe napisał:
            > Ale to nie ja piszę o uszach, to źródło Urqa.
            > Ja tylko o Holoubku

Taaaak...? A w jakim kontekście to napisałeś?
            Odpowiedziałam tylko na Twój wpis.
    • kutuzow Przygodny seks-kobiety stają się bardziej wybredne 13.12.13, 15:03
      Wydaje mi się, że chyba odnalazłem przyczynę tego niezrozumienia co do "seksu dla seksu".

"The findings by Dr Achim Schutzwohl, from the Department of Psychology at Brunel University in the UK and his team show that men lower their standards while women raise their standards when it comes to one-night stands.

While men are not entirely insensitive to their requestor's attractiveness, women have higher standards and are more likely to engage in casual sex with an exceptionally attractive man than with a less attractive man," the authors concluded in their research, published online in the journal-Human Nature."

articles.timesofindia.indiatimes.com/2009-08-13/science/28192237_1_attractiveness-standards-female-students
      Czyli owszem kobiety, także są skłonne na przygodny seks (one-night stands), ale są wtedy bardziej wybredne, ich wymagania wzrastają niż gdyby to był początek związku. Kluczowe jest tutaj to "exceptionally attractive man". Czyli moja teoria z "checklistą" jest zbieżna z tymi wynikami.

Szukając tej publikacji natknąłem się jeszcze na takie ciekawe podsumowanie:

"One striking difference is in the desire for casual sex. Men‟s sexual fantasies are more likely to include multiple unfamiliar partners than are women‟s sexual fantasies (Ellis & Symons, 1990). Men are more likely than women to report having had casual sex (Townsend, Kline, & Wasserman, 1995). Men also express greater desire for casual sex than do women (Shackelford, Goetz, LaMunyon, Quintus, & Weekes-Shackelford, 2004; Surbey & Conohan, 2000). Schmitt, Shackelford, Duntley, Tooke, and Buss (2001) demonstrated that men desire more lifetime sexual partners, seek sexual intercourse sooner, and are more motivated to seek casual sex partners than are women. In a study of 16,288 people across 52 nations, Schmitt et al. (2003) demonstrated that men in every country expressed greater desire for more sexual partners than did women."

bura.brunel.ac.uk/bitstream/2438/4905/1/Fulltext.pdf

• urquhart Re: Przygodny seks-kobiety stają się bardziej wyb 13.12.13, 16:02
        kutuzow napisał:
        > Czyli owszem kobiety, także są skłonne na przygodny seks (one-night stands), al
        > e są wtedy bardziej wybredne, ich wymagania wzrastają niż gdyby to był początek
        > związku. Kluczowe jest tutaj to "exceptionally attractive man". Czyli moja teo
        > ria z "checklistą" jest zbieżna z tymi wynikami.

To ogólna zasada dotycząca tzw. strategii krótkoterminowej kobiet względem ok 3% najatrakcyjniejszych mężczyzn w każdej badanej populacji przez PE.
        I ślepy zaułek poszukiwania uniwersalnego leku na polepszenie libido dla kobiet :)
        Libido wzrasta, ale nie do partnerów tylko do tych 3% "exceptionally attractive man" :) :) :)
        • zawle Re: Przygodny seks-kobiety stają się bardziej wyb 13.12.13, 16:38
          Ja tu widzę dużą nieścisłość. Tu mowa o kobietach z dużym temperamentem. A czy seks uprawiają tylko po to, żeby się bzyknąć, to już inna historia. Aczkolwiek daje do myślenia. Bo ciągle tkwimy w schemacie męskim.
          www.youtube.com/watch?v=jBZwCfUmP_A
        • yoric Re: Przygodny seks-kobiety stają się bardziej wyb 13.12.13, 17:33
          To się pewnie łączy z tym, co przeszkadza Rekreativie, tj. że psychoewo przywołuje się 'jako argument ostateczny, z którym nie ma polemiki'. Jeśli dobrze to interpretuję, to ja to widze inaczej. Charakter ostateczny mają pewne dane, tj. badania, które Kutuzow wkleił - kwestionariusze, obserwacje, dane z małżeństwa, z ogłoszeń matrymonialnych, z prostytucji. I jak ktoś z tym próbuje po raz kolejny polemizować (np. że kobiety są tak samo 'rozwiązłe' jak mężczyźni), to trudno powiedzieć coś innego "jak wyluzuj stary, ten problem został już rozstrygnięty konkluzywnie i ponad wszelką wątpliwość".
          Psychoewo jest z tym związana tylko o tyle, że wszystkim tym danym zapewnia spójną i sensowną interpretację (i jeszcze pozwala postawić nowe hipotezy). Ale dane istnieją niezależnie od niej.

Druga rzecz, to te 3%. To jest zbieżne z kolei z moim punktem widzenia, że laski jak najbardziej pragną 'casual sex'. Może faktycznie nie aż tak, jak mężczyźni, ale też go chcą. Natomiast główna różnica jest w wysokości wymagań.

I dalej idą z tego wnioski dla PUA - idealne PUA to przekonanie kobiety, że ty jesteś właśnie w tych 3% :). Bez oszustwa, bez manipulacji, obie strony są zadowolone :).
      • kaiser.blade Re: Przygodny seks-kobiety stają się bardziej wyb 13.12.13, 20:12
        Jeszcze taki faktor, moi drodzy forumowicze, ze ten exceptionally attractive man to kto inny dla 50 letniej pani Jadzi z warzywniaka, a kto inny dla 24 letniej HB 10, ktora wlasnie ukonczyla Harvard.
        • kaiser.blade Re: Przygodny seks-kobiety stają się bardziej wyb 13.12.13, 20:18
          Praktyczna prosta rada uwodzenia dla facetow. Chcez miec sukcesy, to siegaj polke nizej niz ta, na ktorej sam jestes. Jasno, rzeczowo i skutecznie. :p
          • kaiser.blade Re: Przygodny seks-kobiety stają się bardziej wyb 13.12.13, 20:19
            chcesz. "s" mi zjadlo w przekletym smartfonie :)
          • urquhart Re: Przygodny seks-kobiety stają się bardziej wyb 13.12.13, 20:34
            kaiser.blade napisał:

> Praktyczna prosta rada uwodzenia dla facetow. Chcez miec sukcesy, to siegaj pol
            > ke nizej niz ta, na ktorej sam jestes. Jasno, rzeczowo i skutecznie. :p

Statystycznie istotna choć nie uniwersalna.
            Dlatego ci z zagranicy sięgają po atrakcyjne Polki, a Polacy coraz częściej po co atrakcyjniejsze Ukrainki :)
            Będąc w Krakowie ostatnio w centrum w Klubie Brulesque, mocną przewagę kobiet, bardzo atrakcyjnych Polek, Polaków można zaś było policzyć na palcach, mężczyźni to byli przeważnie Anglicy i Włosi.
    • urquhart Długość palców i wielkość warg sromowych 13.12.13, 16:45
      Stosunek długości palców serdecznego do wskazującego (w prawej) i warg sromowych wiekszych do mniejszych u kobiet skorelowana libido i kształtuje się pod wpływem hormonów męskich w czasie kształtowania się budowy płodu razem ze strukturą mózgu.
      Dwa następne kluczowe elementy rozpoznawcze.
      www.iwoman.pl/naluzie/inews/dlugosc;palca;ma;znaczenie,109,0,909677.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,15128,147932168,147932168,Wyglad_warg_sromowych_swiadczy_o_temperamencie_sex.html
      • yoric Re: Długość palców i wielkość warg sromowych 13.12.13, 17:38
        Wiem że trochę nie fair, ale tak mi się skojarzyło:

analija2you.blog.onet.pl/2011/08/17/znaczenie-imion/
        ;)
        • hello-kitty2 Re: Długość palców i wielkość warg sromowych 13.12.13, 19:28
          yoric napisał:

> Wiem że trochę nie fair, ale tak mi się skojarzyło:
          >
          > analija2you.blog.onet.pl/2011/08/17/znaczenie-imion/
          > ;)

:) ja mam 2 imiona i mi sie fajnie zlozyly do kompletu. Sluchaj ale ta damska kolumna widoczna tylko w polowie czy ja nie umiem sobie tego jakos otworzyc?
          • yoric Re: Długość palców i wielkość warg sromowych 14.12.13, 00:19
            No fakt ta damska częściowo przykryta. Trzeba zrobić 'copy' i przekleić do edytora tekstu.
    • urquhart Duża szczęka - testosteron i aktywność seks 13.12.13, 17:00
      Następny tip na rozpoznanie kształtowania się na dużym testetosteronie - duża szczęka.
      Przykład kontrowersyjna Braunek jako potopowa Oleńka, którą wszycy co spotkali osobiście mieli za seksbombę a ci co znali ją tylko z filmu jakoś nie byli do tego przekonani.
      Kiedyś MojeMail sie oburzała że szczęka to skłonność genetyczna.
      Oczywiście że jedno z drugim jest skorelowane i wynika.
      www.gf24.pl/4565/uwaga-na-kobiety-o-duych-szczkach-wedug-bada-s-bardziej-skonne-do-zdrady
      www.pudelek.pl/artykul/35960/braunek_promuje_corke_podobna/36/
    • pomorzanka34 Re: Jak rozpoznać te co chcą seksu dla seksu ??? 13.12.13, 17:36
      widzę tu pewne nieścisłości pytanie brzmi "jak rozpoznać te ..." czyli mowa o kobietach a w opisie znajdujemy opis potencjalnego faceta z dużym nosem i dużymi odstającymi uszami który wydaje się być idealnym kochankiem z wysokim testosteronem ...a gdzie TE kobiety ?
      • dr_herpes Re: Jak rozpoznać te co chcą seksu dla seksu ??? 13.12.13, 17:51
        może chodziła o te bydlaki? ;)
    • hello-kitty2 Re: Proste jak drut :-) 13.12.13, 19:08
      Dla mnie to akurat jest proste jak drut, a mianowicie:

1. jesli to, czego ode mnie najczesciej chca faceci to seks,
      2. to jest to najcenniejsze co mam (niezaleznie czy mi sie to podoba czy nie, czy sie z tym zgadzam czy nie),
      3. to dlaczego mam to oddawac komus za darmo?
      4. skoro sa tacy, ktorzy sa chetni za to zaplacic, a jak jeszcze moge wybrac, przy czym
      5. probke zwykle daje gratis (to nazywacie przygodnym seksem)

:-)

• loppe Re: Proste jak drut :-) 13.12.13, 19:14
        Kitty jest taka inteligentna i twórcza...
      • marek.zak1 Re: Proste jak drut :-) 13.12.13, 19:15
        Kitty, jednym postem przebijasz intelektualnie tutejszych facetów. Brawo :)
      • loppe Re: Proste jak drut :-) 13.12.13, 19:16
        To już dwóch przy Twojej dupie wisi?
        • marek.zak1 Re: Proste jak drut :-) 13.12.13, 19:18
          Nie, pokazała nam nasze miejsce w temacie.
          • loppe Re: Proste jak drut :-) 13.12.13, 19:20
            ogarnij się
            • urquhart Związek to wymiana seksu za dobra? 13.12.13, 20:42
              :) Dobre. Pokazał gdzie widzi swoje miejsce w stadzie :)

A Co to tego co napisała Kitty. Miałem stopkę kiedyś z cytatu prof. Wojcieszke która doprowadzała co szału niektóre babki mizogińskim wydźwiękiem ale w sumie miała tą sama puentę.

"Związek to wymiana seksu za dobra? - W sensie biologicznym. Skoro kobiety nie chcą go dawać za darmo, mężczyźni muszą za niego płacić: miłością, zaangażowaniem, uczuciami, szacunkiem, w najgorszym wypadku - pieniędzmi. Oczywiście najlepiej, aby wszystko to było naraz"
              • marek.zak1 Re: Związek to wymiana seksu za dobra? 13.12.13, 21:34
                Ze zbioru opowiadnk tóre niedługo się ukaże

– Mądra dziewczyna zawsze uprawia seks, żeby wygrać jakiś
                kontrakt, fajnego faceta, dobre życie, dom, wakacje, fi nansowy
                luz. Głupia idzie do łóżka pod wpływem emocji i impulsu z facetem
                bez perspektyw. Potem, jako żona gołodupca, jest zawsze
                rozczarowana i nieszczęśliwa.
                – Czyli dla ciebie mądra kobieta jest jakby blisko prostytutki.
                Sprzedaje się za dobre życie?
                – Jest zupełnie odwrotnie. Kobieta głupia i prostytutka są sobie
                bliskie. Obie sprzedają się prawie za nic, za sto czy dwieście
                złotych, za nic nie znaczące słowa o miłości, które nic nie kosztują.
                Mądra kobieta oddaje się fajnemu facetowi, który zapewnia
                jej dobre życie, Nie widzisz różnicy?

• jesod Ze zbioru humoru 13.12.13, 21:51
                  marek.zak1 napisał:
                  > Ze zbioru opowiadnk tóre niedługo się ukaże (...)

Mareczku, ta mądrość, o której piszesz trzyma się kupy (w sensie dosłownym) i... może właśnie o to chodzi, chociaż nie o taką mądrość przecież chodzi nam (przynajmniej części z nas) w życiu.

• kaiser.blade Re: Ze zbioru humoru 13.12.13, 22:07
                    Jesod, jakas organizacja powinna Ci placic za lansowanie zyczeniowej, kobiecej rzeczywistosci. Tylko zastanawiam sie jaka. Moze kolo gospodyn wiejskich ? :)
                    • jesod Re: Ze zbioru humoru 13.12.13, 22:30
                      kaiser.blade napisał:
                      > Jesod, jakas organizacja powinna Ci placic za lansowanie zyczeniowej, kobiecej
                      > rzeczywistosci.

Kaiser, ta wielokrotnie powtarzana mantra zdradza Cię aż nadto...
                      Też zastanawiam się nad koniecznością finansowania Twoich życiowych rewelacji oraz genialnych przesłań, mających na celu zmianę rzeczywistości i wykreowanie nowych, pasujących Tobie, standardów męsko-damskich.

kaiser.blade napisał:
                      > Tylko zastanawiam sie jaka. Moze kolo gospodyn wiejskich ? :)

A ja tam się nad Tobą specjalnie nie zastanawiam. :)
                      Ja wiem. Powinieneś być opłacany przez związki zawodowe alfonsów, stowarzyszenia cór Koryntu, no i może, że jeszcze... jakiś związek chutliwych literatów.
                      Miałbyś forsy jak lodu i wspierających wyznawców na kilka wcieleń, wszak ziemia od wieków kręci się koło dupy, a nie wokół słońca. :)
                  • marek.zak1 Re: Ze zbioru humoru 13.12.13, 22:18
                    Im dłuzej zyj, tym bardziej uważam, że najważniejszym organem, także seksualnym jest mózg. Jak ktođ go oleje +przegra.
                    • kaiser.blade Re: Ze zbioru humoru 13.12.13, 22:28
                      Zdecydowanie. Mozg jest jak komputer, to nasza najwazniejsza bron. Niemniej, w komputerze dosc istotna role pelni program. Jesli nasz umysl wykonuje sabotujacy go program, to mimo sprawnosci technicznej moze zaczac ponosic kleski. Zas wolniejszy komputer, ale z lepszym oprogramowaniem powolutku wykona swoje obliczenia i odniesie sukces.
                      Na szczescie mozg jest na tyle rozwinietym urzadzeniem, ze moze zidentyfikowac fakt popelniania bledow, a nawet probowac sie przeprogramowac.
                      W naszym wypadku program = wizja swiata, zasady postepowania, pewien paradygmat w ktorym budujemy swoja rzeczywistosc. Jesli jest nieprawdziwy, moze okazac sie, ze stawiamy domki na piasku, zamiast trwalej budowli.
                      • jesod Re: Ze zbioru humoru 13.12.13, 22:42
                        kaiser.blade napisał:
                        > Zdecydowanie. Mozg jest jak komputer, to nasza najwazniejsza bron.

No, nie dla mnie, nie dla mnie. :)
                        Zdecydowanie nie dla mnie... ja tam nawet przebłysków refleksji nie mam. A jedynie fermentacja życzeniowa kobiecej rzeczywistości przebiega, dlatego... całe życie polegam na Aniołach i... One mnie nigdy nie zawiodły. Także mózg nie jest mi zupełnie potrzebny, tym bardziej jako komputer.
                        Zresztą walka nie jest moją ulubioną formą aktywności, więc po co mi broń?
                        • kaiser.blade Re: Ze zbioru humoru 13.12.13, 23:20
                          jesod napisała:

> dlatego... całe życie polegam na Aniołach i... One mnie nigdy nie zawiodły.

No cóż, u mnie to by nie zadziałało, bo jestem wielokrotnie opętany przez złe duchy, jak zapewne zdążyłaś się zorientować Jesod :)
                          • jesod Re: Ze zbioru humoru 14.12.13, 00:40
                            kaiser.blade napisał:
                            > bo jestem wielokrotnie opętany przez złe duchy,

Cenię szczerość... :) Próbowałeś je polubić i oswoić?

kaiser.blade napisał:
                            > jak zapewne zdążyłaś się zorientować Jesod :)

Zdążyłam i... to, chyba, już dawno.
                            • kaiser.blade Re: Ze zbioru humoru 14.12.13, 08:01
                              jesod napisała:

> kaiser.blade napisał:
                              > > bo jestem wielokrotnie opętany przez złe duchy,
                              >
                              > Cenię szczerość... :) Próbowałeś je polubić i oswoić?

Ha ha ha... Ile razy...
                              Próbowałem żyć zgodnie z ich zaleceniami, miałem poczucie sprawczości, wyjątkowości - zupełnie jak ty. Myślałem że to opiekuńcze anioły, ale ich podszepty, chociaż brzmiały pięknie, kierowały mnie w co raz to gorszą matnię, przynosiły tylko ból i cierpienie... Długo trwało zanim zrozumiałem ich prawdziwą naturę. Tak może działać tylko prawdziwe zło...
                              Podaję ich imiona, ku przestrodze wszystkich.
                              Te trzy są najgorsze i jednocześnie najgroźniejsze:
                              Wiara.
                              Nadzieja.
                              Miłość.
                              • marek.zak1 Re: Ze zbioru humoru 14.12.13, 08:21
                                A nie lenistwo i samotność?
                      • jesod Re: Ze zbioru humoru 13.12.13, 22:48
                        kaiser.blade napisał:
                        > W naszym wypadku program = wizja swiata, zasady postepowania, pewien paradygmat
                        > w ktorym budujemy swoja rzeczywistosc.

Ja coś Ci napiszę o paradygmacie...
                        Para jest potrzebna by się kręciło.
                        Dygać trzeba przed facetem takim jak Ty.
                        A mat jest niezbędny by mógł być szach.
                    • yoric Re: Ze zbioru humoru 14.12.13, 00:12
                      > jest mózg. Jak ktođ go oleje +przegra.

jak CO???
                      Co to jest za symbol, ten po "kto"? Powiększyłem go w Wordzie i powiem, że ani trochę mi się to-to nie podoba...
                      Marek, stosujesz na nas runy? ;)
                  • urquhart Re: Ze zbioru humoru 13.12.13, 22:20
                    jesod napisała:

> Mareczku, ta mądrość, o której piszesz trzyma się kupy (w sensie dosłownym)

! :)

vimeo.com/27096800
      • kaiser.blade Re: Proste jak drut :-) 13.12.13, 21:45
        Riposta:

Niebezpiecznie robisz wystawiajac seks jak towar. Ale przynajmniej szczerze. Ja zawsze szanuje uczciwosc.
        Tylko sama popatrz Kitty...
        Skoro najczesciej to czego chce od kobiety to jest seks, skoro to najcenniejsze co ona moze mi dac, to po co mi cale to udawanie uczuc, po co mam sie z nia zenic, po czym oddawac jej wiekszosc swojej pensji, miec z nia dzieci itd, skoro moge miec to co chce za jakas biedna stowke raz na tydzien ? I to moge sobie wybrac czy mi sie podoba, najczesciej taka laske o ktorej za zwiazek moglbym pomarzyc ?

No i co ? Lezycie i kwiczycie ze swoja wymiana seks za dobra. Bo jej odpowiada ze strony mezczyzny wymiana dobra za seks. Druga strona medalu, ktora obarczylyscie takim spolecznym odium, zohydzilyscie i nazwaly najobrzydliwsza rzecza pod sloncem. Bo wy o tym wiecie i tego sie boicie :)

A darmowe probki chetnie wezme, przydadza sie. Oszczedny ze mnie gosc.
        Tylko bede ostrozny, bo z tym darmowym seksem to ponoc jest tak, ze bywa najkosztowniejszy. Zadnej kurwie nie trzeba placic miesiac w miesiac haraczu, a z niektorymi "porzadnymi" dziewczynami to sie zdarza.

Ha ha, Himalaje chamstwa. Midnight lightning, przebilem Cie w te klocki.
        • hello-kitty2 Re: Proste jak drut :-) 13.12.13, 22:24
          kaiser.blade napisał:

>Zadnej kurwie nie trzeba placic miesiac w miesiac haraczu

Jestes pewny? :-)

A na powaznie, za bardzo zafiksowales sie na pieniadzu, przejrzyj jeszcze raz ta Urquowska stopke.

A poza tym: co/kto ksztaltuje rynek?

Mi tez sie nie podoba, ze kobieta wyceniana jest przede wszystkim na podstawie tego jak wyglada.

• marek.zak1 Re: Proste jak drut :-) 13.12.13, 22:35
            Zgoda. Mnie by sie tez nie podobało, gdybym byl oceniany na podstawie mojej urody., Mialbym przechlapane :). A tymczasem jestem brzydki, ale...
          • kaiser.blade Re: Proste jak drut :-) 13.12.13, 22:40
            Co do placenia haraczu - na takie akcje imo nie bierze sie dowodu osobistego, zdejmuje obraczke, przedstawia jako John Frum Amerika, a polaczenia telefoniczne wykonuje ze swiezo zakupionego prepaida. Niby paranoja, ale o wymuszeniach i probach szantazowania niewiernego zonkosia slyszalem z dwoch niezaleznych zrodel. Nawet na garso czytalem o takiej akcji, przezorny zawsze ubezpieczony. Gosci co do dziwki ida sie wyplakac nawet mi sie komentowac nie chce, po co ? :p
            Co do wygladu - ze swojej strony moge ci zareczyc, ze jesli nie rzygam na sam widok kobiety, to podstawowe znaczenie maja inne czynniki. Mam na mysli przede wszystkim to, czy laska jest zwyczajnie fajna, czy czuje z nia porozumienie, czy generalnie nadajemy na tych samych falach. I to jest chyba najwazniejszy impuls, ktory popchnalby mnie do lozka z kobieta. Dlatego bez pogadania nie oceniam. Jasne, wyglad tez ma znaczenie, ale raczej jako eliminator, ze "raczej wolalbym tego uniknac" ;)
      • loppe Re: Proste jak drut :-) 13.12.13, 22:35
        Dla Kitty która jest jest mądra (jak Sokrates)

www.youtube.com/watch?v=IwtXRW-Aa_s
    • kaiser.blade Re: Jak rozpoznać te co chcą seksu dla seksu ??? 13.12.13, 22:11
      Wychodzi mi, ze najlepszym kochankiem bylby slonik Dumbo.
    • triismegistos Re: Jak rozpoznać te co chcą seksu dla seksu ??? 15.12.13, 13:18
      Lekki bełkot. Odpowiadajac na tytułowe pytanie, najczęściej mówią o tym wprost.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka