enia17 14.01.15, 22:18 Czy to jakas plaga panowie? Wszystkie nowe posty zakladaja panie! Z wyzszym niz mezowie libido! To mowie ja- ostatni sex pazdziernik zeszly rok Oh yeah Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe Re: plaga 15.01.15, 09:47 www.glamki.pl/milosc/seks-pozycje/pozycja-yab-yum-najlepszy-uklad-do-osiaganie-rozkoszy,26_516.html Odpowiedz Link
sabat.77 Re: plaga 15.01.15, 10:01 Moze pozycja kolankowo-lokciowa przed mezem ogladajacym telewizje? Obowiazkowo z majtkami sciagnietymi do kostek :) Odpowiedz Link
loppe Re: plaga 15.01.15, 10:04 sabat.77 napisał: > Moze pozycja kolankowo-lokciowa przed mezem ogladajacym telewizje? Obowiazkowo > z majtkami sciagnietymi do kostek :) A może pozycja komputerowa, z mężem surfującym?:) Na jeźdźca? Odpowiedz Link
sabat.77 Re: plaga 15.01.15, 10:40 Dajmy spokoj. Mezom - eunuchom nic nie pomoze. Pozostaje wziac pale w dlon i zadoscuczynic tym zaniedbanym zonom, tak by im usmiech przez dwa tygodnie z twarzy nie schodzil. Ptaki na sztorc i dalej, na cipy niczym na barykady! Urrrraaaaa! Odpowiedz Link
marek.zak1 Re: plaga 15.01.15, 11:07 enia17 napisała: > Czy to jakas plaga panowie? Wszystkie nowe posty zakladaja panie! Z wyzszym niz mezowie libido! Rok temu napisałem ,,Masturbator, mężczyzna przyszłości". Przyszłość już nadeszła. Odpowiedz Link
loppe Re: plaga 15.01.15, 11:12 marek.zak1 napisał: > enia17 napisała: > > > Czy to jakas plaga panowie? Wszystkie nowe posty zakladaja panie! Z wyzsz > ym niz mezowie libido! > > Rok temu napisałem ,,Masturbator, mężczyzna przyszłości". Przyszłość już nadesz > ła. Ruchacz, mężczyzna przeszłości - jak Ty Marku i Korwin Mikke:) Odpowiedz Link
marek.zak1 Re: plaga 15.01.15, 11:32 loppe napisał: > marek.zak1 napisał: > > > enia17 napisała: > > > > > Czy to jakas plaga panowie? Wszystkie nowe posty zakladaja panie! Z > wyzszym niz mezowie libido! > > > > Rok temu napisałem ,,Masturbator, mężczyzna przyszłości". Przyszłość już nadeszła. > > Ruchacz, mężczyzna przeszłości - jak Ty Marku i Korwin Mikke:). Korwin pokazał co potrafi. Jurny do końca :). Odpowiedz Link
qqbek Re: plaga 15.01.15, 21:25 marek.zak1 napisał: > Korwin pokazał co potrafi. Jurny do końca :). Szkoda tylko, że jego kobietom nie pozwala się wypowiedzieć co do tej jurności "do końca". Bo jurność jurnością, ale kobicie to w łóżku chyba ciut więcej niźli plemników trzeba (choć biorąc pod uwagę niegłupią sytuację materialną JKM trzeba stwierdzić, że jego partnerki w ciemię bite nie są - w końcu dzieci będą dziedziczyć po ojcu i zbyt długo się na to nie będą musiały naczekać). Ale ojcostwo po 50-tce to sport dość wyraźnie podszyty egoizmem. Nie wiem, jakiej płci są te 2 i 4-letnie dzieci JKM, ale jak to synowie, to raczej na to, że w piłkę nauczą się grać z tatusiem liczyć nie mogą. Córki do ołtarza/przed oblicze kierownika USC też raczej JKM nie ma szansy poprowadzić. Odpowiedz Link
druginudziarz Re: plaga 16.01.15, 09:35 marek.zak1 napisał: > enia17 napisała: > > > Czy to jakas plaga panowie? Wszystkie nowe posty zakladaja panie! Z wyzsz > ym niz mezowie libido! > > Rok temu napisałem ,,Masturbator, mężczyzna przyszłości". Przyszłość już nadesz > ła. Ale ta przyszłość nie do wszystkich społeczeństw zapuka. Przyjdą inni mężczyźni którzy nie mają z tym problemu, a kobiety i tak wtedy nie będą miały wyboru. Odpowiedz Link
coffei.na Re: plaga 15.01.15, 13:53 może Panom jest dobrze tak jak jest...wystarczy im wyłącznie pyszny obiadek i porządek w domu?! Odpowiedz Link
kruche_ciacho Re: plaga 15.01.15, 21:11 dziewczyno wez ty zalatw sobie jakies dobre rzniecie........ (nie z mezem oczywiscie!) przejdzie ci sledzenie meskich postow ;-) Odpowiedz Link