14.01.15, 22:18
Czy to jakas plaga panowie?
Wszystkie nowe posty zakladaja panie! Z wyzszym niz mezowie libido!
To mowie ja- ostatni sex pazdziernik zeszly rok
Oh yeah
Obserwuj wątek
    • loppe Re: plaga 15.01.15, 09:47
      Może pozycja yab-yum coś by pomogła?
      • loppe Re: plaga 15.01.15, 09:47
        www.glamki.pl/milosc/seks-pozycje/pozycja-yab-yum-najlepszy-uklad-do-osiaganie-rozkoszy,26_516.html
      • sabat.77 Re: plaga 15.01.15, 10:01
        Moze pozycja kolankowo-lokciowa przed mezem ogladajacym telewizje? Obowiazkowo z majtkami sciagnietymi do kostek :)
        • loppe Re: plaga 15.01.15, 10:04
          sabat.77 napisał:

> Moze pozycja kolankowo-lokciowa przed mezem ogladajacym telewizje? Obowiazkowo
          > z majtkami sciagnietymi do kostek :)

A może pozycja komputerowa, z mężem surfującym?:) Na jeźdźca?
          • sabat.77 Re: plaga 15.01.15, 10:40
            Dajmy spokoj. Mezom - eunuchom nic nie pomoze. Pozostaje wziac pale w dlon i zadoscuczynic tym zaniedbanym zonom, tak by im usmiech przez dwa tygodnie z twarzy nie schodzil.
            Ptaki na sztorc i dalej, na cipy niczym na barykady! Urrrraaaaa!
            • loppe Re: plaga 15.01.15, 11:05
              Jesteś wzorem postawy obywatelskiej
    • marek.zak1 Re: plaga 15.01.15, 11:07
      enia17 napisała:

> Czy to jakas plaga panowie? Wszystkie nowe posty zakladaja panie! Z wyzszym niz mezowie libido!

Rok temu napisałem ,,Masturbator, mężczyzna przyszłości". Przyszłość już nadeszła.
      • loppe Re: plaga 15.01.15, 11:12
        marek.zak1 napisał:

> enia17 napisała:
        >
        > > Czy to jakas plaga panowie? Wszystkie nowe posty zakladaja panie! Z wyzsz
        > ym niz mezowie libido!
        >
        > Rok temu napisałem ,,Masturbator, mężczyzna przyszłości". Przyszłość już nadesz
        > ła.

Ruchacz, mężczyzna przeszłości - jak Ty Marku i Korwin Mikke:)
        • marek.zak1 Re: plaga 15.01.15, 11:32
          loppe napisał:

> marek.zak1 napisał:
          >
          > > enia17 napisała:
          > >
          > > > Czy to jakas plaga panowie? Wszystkie nowe posty zakladaja panie! Z
          > wyzszym niz mezowie libido!
          > >
          > > Rok temu napisałem ,,Masturbator, mężczyzna przyszłości". Przyszłość już nadeszła.
          >
          > Ruchacz, mężczyzna przeszłości - jak Ty Marku i Korwin Mikke:).

Korwin pokazał co potrafi. Jurny do końca :).
          • qqbek Re: plaga 15.01.15, 21:25
            marek.zak1 napisał:

> Korwin pokazał co potrafi. Jurny do końca :).

Szkoda tylko, że jego kobietom nie pozwala się wypowiedzieć co do tej jurności "do końca".
            Bo jurność jurnością, ale kobicie to w łóżku chyba ciut więcej niźli plemników trzeba (choć biorąc pod uwagę niegłupią sytuację materialną JKM trzeba stwierdzić, że jego partnerki w ciemię bite nie są - w końcu dzieci będą dziedziczyć po ojcu i zbyt długo się na to nie będą musiały naczekać).

Ale ojcostwo po 50-tce to sport dość wyraźnie podszyty egoizmem. Nie wiem, jakiej płci są te 2 i 4-letnie dzieci JKM, ale jak to synowie, to raczej na to, że w piłkę nauczą się grać z tatusiem liczyć nie mogą. Córki do ołtarza/przed oblicze kierownika USC też raczej JKM nie ma szansy poprowadzić.
      • druginudziarz Re: plaga 16.01.15, 09:35
        marek.zak1 napisał:

> enia17 napisała:
        >
        > > Czy to jakas plaga panowie? Wszystkie nowe posty zakladaja panie! Z wyzsz
        > ym niz mezowie libido!
        >
        > Rok temu napisałem ,,Masturbator, mężczyzna przyszłości". Przyszłość już nadesz
        > ła.

Ale ta przyszłość nie do wszystkich społeczeństw zapuka. Przyjdą inni mężczyźni którzy nie mają z tym problemu, a kobiety i tak wtedy nie będą miały wyboru.
    • coffei.na Re: plaga 15.01.15, 13:53

może Panom jest dobrze tak jak jest...wystarczy im wyłącznie pyszny obiadek i porządek w domu?!
    • agus-ia76 Re: plaga 15.01.15, 15:58
      chłopy przepracowane a baby się wyzwoliły ot co!
    • kruche_ciacho Re: plaga 15.01.15, 21:11
      dziewczyno wez ty zalatw sobie jakies dobre rzniecie........ (nie z mezem oczywiscie!)
      przejdzie ci sledzenie meskich postow ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka