Dodaj do ulubionych

Anonse erotyczne

19.03.17, 08:37
Zaskakuje mnie taka forma komunikacji. Odpowiedzieliscie kiedys na jakis anons erotyczny? Macie doswiadczenie w temacie? Kto kryje sie za takimi ogloszeniami, jakie osobowosci, jakie historie? :)
Tylko prosilbym o nie przypisywanie mi jakichs intencji, wiem, ze moge odpowiedziec lub samemu takowy zamiescic. Nie jestem zainteresowany "rozpoznaniem przez walke", ciekawi mnie wasze zdanie ;)
Obserwuj wątek
    • wont2 Re: Anonse erotyczne 19.03.17, 08:39
      Zafsze odpofiadam.
    • sea.sea Re: Anonse erotyczne 19.03.17, 09:37
      Gdybym miała jakieś naprawdę nietypowe potrzeby seksualne i miała problem ze znalezieniem odpowiedniego partnera, mogłabym rozważyć szukanie w taki sposób, zaoszczędziłby dużo czasu.
    • potwor_z_piccadilly Re: Anonse erotyczne 19.03.17, 09:55
      To niech Cię na zaskakuje. W kwestiach zamiaru realizacji fantazji erotycznych tak, by było bezpiecznie, anonse to jedyna forma kontaktu z myślącymi podobnie.
      Próby, realizacje tego typu pomysłów w środowisku od którego z jakichś przyczyn jesteś zależny, stanowczo odradzam. Początki mogą być fajne, ale dalej, to już tylko same kłopoty.
    • rekreativa Re: Anonse erotyczne 19.03.17, 11:25
      A co w tym zaskakującego?
      Anons jak anons. Chcesz kupić rower, przeglądasz anonse, chcesz sprzedać grabie, również, chcesz znaleźć chętnego do sado maso, czemu by nie anonsem?
      Jeśli już mnie coś dziwi, to wrzucanie tych anonsów na chybił trafił na jakieś przypadkowe fora.
      • beti.86 Re: Anonse erotyczne 21.03.17, 17:26
        Tez zastanawiam się co w tym dziwnego. Ogłoszenie jak każde inne. Z tego co wiem to na stronach wyspecjalizowanych w anonsach erotycznych ( luxsex.pl ) przeważnie ogłaszają się ludzie, którzy z tego żyją.
    • enzowezuwio Re: Anonse erotyczne 22.03.17, 02:53
      Witam. Podczytuję Was od dawna, sam nawet coś napiszę. Nie ukrywam, że Sabata cenię za kulturę umysłową i interpersonalną.

Idzie wiosna, zaraz pokażą się nóżki (wkrótce potem, może koniec czerwca - także cycuszki) i może bym jakiś kwiatuszek zrosił... To taka luźna refleksja na razie ode mnie.

Pozdrawiam
      Enzo
      • potwor_z_piccadilly Re: Anonse erotyczne 22.03.17, 06:48
        enzowezuwio napisał(a):

> Podczytuję Was od dawna, sam nawet coś napiszę. Nie ukrywam, że Sabata c
        > enię za kulturę umysłową i interpersonalną.
        > Idzie wiosna, zaraz pokażą się nóżki

O ile wiem z opisów samego kolegi sabata, to on dysponuje pulchniutkimi. Gustujesz?

(wkrótce potem, może koniec czerwca - takż
        > e cycuszki) i może bym jakiś kwiatuszek zrosił...

O swoich cycuszkach i kwiatuszku pisał mało, no, ale od czego jest wyobraźnia.
        Aha, jeszcze coś. Masz coś do zaoferowania prócz zraszania? Pytam, bo domyślam się, że kolega sabat planuje zmienić auto na coś z wyższej półki.

• enzowezuwio Re: Anonse erotyczne 22.03.17, 07:04
          No ale wyciąłeś nóżki, trochę nieładna ta Twoja edycja...

Wiosną pokażą się na ulicach nóżki dziewcząt - w maju jak sądzę... Cycuszki chyba w czerwcu. Pamiętasz coś?
          • potwor_z_piccadilly Re: Anonse erotyczne 24.03.17, 21:17
            enzowezuwio napisał(a):

> No ale wyciąłeś nóżki, trochę nieładna ta Twoja edycja...

Wybacz, ale bywa, że złośliwością reaguję na anonsy ograniczające się do tylko jednego "chcę ruchać".
            Troszkę to mało, nie sadzisz?
        • enzowezuwio Re: Anonse erotyczne 22.03.17, 07:25
          To może inne pytanie: Czy jesteś kryptogejem Potwór, miewasz analne fantazje o poranku?
      • zyg_zyg_zyg Re: Anonse erotyczne 22.03.17, 11:26

> Witam. Podczytuję Was od dawna, sam nawet coś napiszę

Wiemy, wiemy.... ;-)
        • enzowezuwio Re: Anonse erotyczne 22.03.17, 11:38
          Ja chciałbym teraz puścić specjalnie dla Ciebie Zyg, w nagrodę że mnie nie zdradziłaś wiesz z nicka starszego:), więc puszczam Tobie jedną z ulubionych dla mnie piosenek z okresu bardzo tanecznego mojego, proszę:)

www.youtube.com/watch?v=mMfxI3r_LyA&list=RDmMfxI3r_LyA#t=0

Dużo to tańczyliśmy z dziewczynami i bez dziewczyn

• sabat3 Re: Anonse erotyczne 23.03.17, 10:36
          zyg_zyg_zyg napisała:

>
          > > Witam. Podczytuję Was od dawna, sam nawet coś napiszę
          >
          > Wiemy, wiemy.... ;-)

Czy wiemy? To paradoks, ze ze wzgledu na specyfike forum, o wiekszosci z nas mozna powiedziec "wiem kim jest jako czlowiek, ale nie wiem jaka pelni role w spoleczenstwie". Poznanie glebokie bez poznania plytkiego zdarza sie dosc rzadko, jest na swoj sposob cenne i nieoczywiste.
          Czy to az tak wazne? Eugeniusz Bodo, aktor i bawidamek w kontrze do Eugeniusza Bodo, brodatego wieznia sowieckiej bezpieki? Nie, ta sama osoba, ten sam Nautilus, rozpruwajacy glebie dwudziestu tysiecy chwil poznawczej zeglugi.
          Enzo ma dusze artysty, ze swymi wadami i zaletami. Nie wiem jaka mu role wyznaczyl los, ale w glebi jestestwa to - wedle mojej oceny - przedstawiciel sztuki.
          • aandzia43 Re: Anonse erotyczne 23.03.17, 13:51

>
            > Czy wiemy? To paradoks, ze ze wzgledu na specyfike forum, o wiekszosci z nas mo
            > zna powiedziec "wiem kim jest jako czlowiek, ale nie wiem jaka pelni role w spo
            > leczenstwie". Poznanie glebokie bez poznania plytkiego zdarza sie dosc rzadko,
            > jest na swoj sposob cenne i nieoczywiste.
            > Czy to az tak wazne? Eugeniusz Bodo, aktor i bawidamek w kontrze do Eugeniusza
            > Bodo, brodatego wieznia sowieckiej bezpieki? Nie, ta sama osoba, ten sam Nautil
            > us, rozpruwajacy glebie dwudziestu tysiecy chwil poznawczej zeglugi.
            > Enzo ma dusze artysty, ze swymi wadami i zaletami. Nie wiem jaka mu role wyznac
            > zyl los, ale w glebi jestestwa to - wedle mojej oceny - przedstawiciel sztuki.

Słowem malującej :-)
            • sabat3 Re: Anonse erotyczne 23.03.17, 13:52
              aandzia43 napisała:
              > Słowem malującej :-)

Moze poeta? :)
              • enzowezuwio Re: Anonse erotyczne 23.03.17, 14:08
                Dostajecie piosenkę!

www.youtube.com/watch?v=rtZAzh0TSAo&list=RDkl8mpAvTm_Y

Grzegorzewski, słynny reżyser teatralny był takim jakby malarzem sceny teatralnej (nie żebym się porównywał bo ja tak tylko w życiu a nie na scenie, ale mózg mam w tym kierunku), takie połączenie nieanalityczne dwóch sztuk. Synteza jest fascynująca!
                • enzowezuwio Re: Anonse erotyczne 23.03.17, 14:32
                  A Roisin z Moloko - synteza katolickiego pochodzenia i pierwotnego drive'u seksualnego, żadna protestantka oprócz Murzynek oczywiście, nie osiąga takiej temperatury napisanych przez nią słów i aury... Znaczy Murzyńskie wokalistki raczej aura, bo słów piosenek bez obrazy Whitney chyba sobie nie pisała, czy pisała?
      • wont2 Re: Anonse erotyczne 22.03.17, 13:23
        Enzo, a nie mozesz zrosic jesod? Tak do siebie pasowaliscie. Nadal obrazona?
        • enzowezuwio Re: Anonse erotyczne 22.03.17, 13:31
          Nie mogę.

Podoba mi się to Enzo:). Dostajesz drugą ulubioną piosenkę z moich czasów bardzo tanecznych:

www.youtube.com/watch?v=kl8mpAvTm_Y
          • enzowezuwio Re: Anonse erotyczne 22.03.17, 14:52
            Odchodzenie ludzi z forum jest (jak na moje wyczucie psychologii) ogromnie pozytywnym zjawiskiem, bo siedzenie dłużej niż parę lat w jednym takim zagadnieniu, miejscu rodzi frustracje. Sabat doskonale rozumie te sprawy i jego zgłaszana świadomie frustracja się nie wylewa, bo ma pełną samoświadomość, ale generalnie ludzie stają się agresywniejsi gdy za długo zasiedzą się w jednym grajdołku, podrażnieni, sfrustrowani, chcą wylecieć z forum. Mnie interesuje jeśli chodzi o forum przychodzenie, przychodzenie nowych osób, bo to jest dobre i dla tych osób i dla forum. Odchodzenie natomiast, po 4 latach m/w, jest bardzo wskazane dla higieny psychicznej i intelektualnej większości uczestników.

Ja nie wiem, mnie się wydaje że to jest ogromnie odciągające uwagę i energię od życia takie dyskutowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka