izka82 19.05.05, 15:32 Dlaczego zostal usuniety tasiemcowy watek Kryskiwaw ??? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jancio_wodnik Re: Do Marcina 1973 !! 19.05.05, 16:02 Marcin w ogóle traktuje to forum jak własny folwark, w którym tnie wszystko co mu wadzi. Cenzor i tyle. A to nie te czasy kolego. Odpowiedz Link
izka82 Re: Do Marcina 1973 !! 19.05.05, 21:04 I w dodatku lekcewazy forumowiczow..:( Czesto bywalam na tym forum, udzielalam sie w tym watku, a tu nagle klops! Gdzie , jak, dlaczego>??? Watek byl na forum od kilku miesiecy, chyba jakies drobne wytlumaczenie sie nalezy drogi adminie !!?? pozdrawiam Odpowiedz Link
wycinanka4 Re: Do Marcina 1973 !! 20.05.05, 00:09 Marcin, zakładjąc to forum, zdawałes sobie chyba sprawę,że pojawią się tu różne opinie, rzecz nie polega chyba na tym, by je od razu kasować! Brakuje Ci nieco ułańskiej fantazji i dystansu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kochanica_francuza2 Re: Do Marcina 1973 !! 20.05.05, 00:13 co Wy? Że mnie też wyciął wątek i kilka nędznych postów? Ale zrobił to tak rozkosznie! Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Marcin, prees naszego forum, niech żyje nam!!!!!!! - to byłam ja- kochanica francuza! Odpowiedz Link
marcin1973 Re: Do Marcina 1973 !! 20.05.05, 07:49 Na prośbę Autorki wątku - podała być może zbyt wiele identyfikujących danych. Reszty uwag nie skomentuję - nie chce mi się. Marcin izka82 napisała: > Dlaczego zostal usuniety tasiemcowy watek Kryskiwaw ??? > pozdrawiam Odpowiedz Link
woman-in-love Re: Do Marcina 1973 !! 20.05.05, 13:20 Watek kryskiwaw skasowałam na jej prośbę, zreszta był tu długo i zaczął spadać. Dla niej to było bardzo ważne, więc uznałam, że mogę to zrobić bez szczególnego uszczerbku dla Uczestników. Przepraszam, jeśli kogoś uraziło to postępowanie, a jeśli temat uważacie za niewyczerpany - proponuję wznowienie już bez Krystyny. Codzi oseks z mężczyzną zonatym. Może dla odmiany - seks z mężatką? Odpowiedz Link