Dodaj do ulubionych

AMPHOSCA L'OVARINE (Lehning Laboratoires)-znacie?

06.03.08, 12:37
jestem na etapie cudownego leku na małe libido:(znacie? działa?
Obserwuj wątek
    • mollas1 Re: AMPHOSCA L'OVARINE (Lehning Laboratoires)-zna 18.03.08, 14:54
      Kupiłam te homeopatyczne tabletki, przestałam brać antykoncepcyjne i
      nareszcie:)....jest poprawa!mam ochotę na seks:)w niedzielę z mężem
      tak zaszalałam,że ho!ho!a najpiękniejsze było to,że sama tego
      chciałam i nie robiłam tego z obowiązku małżeńskiego:)
      • gomory Re: AMPHOSCA L'OVARINE (Lehning Laboratoires)-zna 18.03.08, 15:56
        Normalnie cud!
        Az bym chcial sie spytac czy przy okazji te homeopatyczne tabletki umyly okna i pomalowaly pisanki ;).
        • kawitator Re: AMPHOSCA L'OVARINE (Lehning Laboratoires)-zna 18.03.08, 19:55
          Homeopatia największa bzdura współczenych niby leków Opiera się na bzdurnych założeniach i na pweno nie szkodzi tak jak na pewno nie pomaga
          Mam lepszą metodę. Biorę butelke wody Kładę na nia moje ręce które leczą i wypowiadam pewne starożytne formułki prosząc Balla o przeniesienie mojej energii Potem dodaje kroplomierzem tak aktywowana energetycznie wodę do pojemników na łod w ilości 4-6 kropel na kostkę Dodaje dwie kostki na szkalneczkę wiskacza i bardzo mi pomaga bo nie mam kaca
          Wiewm nie kazdy ma takie rączki jak ja i nie kazdy potrafi recytować w staroperskim nie mówiąc juz o tym ze trzeba wiedzieć co recytować ale za drobna opłatą moge pomóc
          • kropeczka-b Re: AMPHOSCA L'OVARINE (Lehning Laboratoires)-zna 18.03.08, 20:14
            mollas1 napisała:
            Kupiłam te homeopatyczne tabletki, przestałam brać antykoncepcyjne i
            nareszcie:)....jest poprawa!mam ochotę na seks:)
            # Najlepszym lekarstwem do nabrania ochoty na seks jest partner,
            który na nas działa. Notabene ręce, które leczą, też działają tylko
            przy odpowiedniej partnerce:)
            Pozdrawiam
      • mimozynka Re: AMPHOSCA L'OVARINE (Lehning Laboratoires)-zna 18.03.08, 19:07
        A może to przez to że odstawiłas tabletki
        antykoncepcyjne?
        • driadea Re: AMPHOSCA L'OVARINE (Lehning Laboratoires)-zna 19.03.08, 12:42
          Jeśli odstawiłaś hormony, to pewnie stąd wzrost libido. Ale jak toś wierzy w
          panaceum, to bardzo proszę, wiara czyni cuda ;)
    • al9 rozumiem, że chesz zajść w ciążę? 19.03.08, 15:15
      nie liczysz że homeopatia zastepi antykoncepcję?
      al
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka