sensitivelive 24.12.09, 03:25 myslałam,że dam radę. ale mysli powróciły. slow me down Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.zabba Re: ... 24.12.09, 12:51 To nie przesądza jeszcze o powrocie depresji. Święta, więcej emocji, więcej pracy... 3m się. Wesołych Świąt! Odpowiedz Link
majagor Re: ... 24.12.09, 14:09 Mam nadzieję, że teraz już lepiej jest. To od tych obowiązków świątecznych. Przecież od kilku dni w kółko robimy, robimy i robimy. Ale teraz już koniec - będzie chwilka oddechu więc będzie lepiej no nie? Przytulam mocno, jakby co wiesz, gdzie mnie odnaleźć - korzystaj z tego do woli, w miarę możliwości pomogę, wysłucham, pomarudzę troszku Odpowiedz Link
majagor Re: ODEZWIJ SIĘ 25.12.09, 13:52 Sensi odezwij się proszę. Martwię się bardzo. Napisz mi chociaż jedno głupie słowo, obojętnie jakie. Tu albo na gg. Proszę daj znać.. Odpowiedz Link
bellis26 DASZ RADĘ!!! 26.12.09, 16:54 Bonus ma rację na 100%!!! Dasz radę!!! Ślę ciepłe myśli, całusy, pozytywne myślenie i przytulam wirtualnie!!! Bardzo w Ciebie wierzę!!! Odpowiedz Link
sensitivelive Re: ... 27.12.09, 12:44 jest w miarę ok. zatrzęsło mną znowu (za długa bajka na forum), po za tym przeziębiłam sie i czuję się troszku paskudnie.dziękuję za troskę i przepraszam za milczenie.<prosi> Majagor odezwij się ,bo martwię się o Ciebie . Odpowiedz Link
majagor Re: ... 27.12.09, 18:19 Sensi kochana, fajno że jesteś U mnie ok. U M. siedzę - średnio mi tu gg działa.. wrrr Jutro jakoś w południe będę u siebie to pogadamy. Ślicznie posdrawiam Odpowiedz Link