Dodaj do ulubionych

bezsennosc

18.04.10, 01:47
kolejna bezsenna noc,a rano trzeba wstac. Leki na sen na mnie nie dzialaja.Wypilam dzisiaj pol butelki kropli nervosol wymieszanych z wisniowka i coca-cola,a i tak nie moge zasnac.Nawet nie umiem z soba skonczyc. Mam 21lat,w tym 3lata choroby bez leczenia. Jestem z tym problemem sama,nawet nie mam z kim o tym pogadac. Mam juz dosc.
Obserwuj wątek
    • poetkam Re: bezsennosc 18.04.10, 08:29
      Jesteś sama na własne życzenie.
      Zgłoś się do lekarza - listę dobrych lekarzy masz przypiętą u góry forum :
      Polecani lekarze/psychologowie. Warszawa tam króluje.
      Masz męża? Twój nick to sugeruje. Masz przyjaciółkę? Przyjaźń czasem ratuje
      życie (przykład Kebli), mamę, tatę, babcię? Spróbuj w jakimś ośrodku interwencji
      kryzysowej. W Warszawie takowy z pewnością jest. O właśnie znalazłam :
      www.wcpr.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=88&Itemid=93
      Telefon zaufania? : Infolinia przeznaczona dla osób z problemami psychicznymi
      lub ich rodzin (0-22) 885 84 83 , Antydepresyjny Telefon Zaufania, czynny w
      poniedziałki i czwartki 17.00-20.00 (0-22) 654 40 41. Resztę telefonów
      znajdziesz tu :
      www.poradnikzdrowie.pl/niezbednik-pacjenta/telefony-zaufania_34223.html
      Tam powiedzą Ci, co dalej robić, jak Ci pomóc.
      • kebli Re: bezsennosc 18.04.10, 10:39
        Alkohol i kofeina (zawarta w coca-coli) pogarszają sen i utrudniają zasypianie.
        Pracę o tym piszę, wiem.
        • quaxo Re: bezsennosc 19.04.10, 23:59
          Ja piję colę, jak muszę pracować w nocy i nawet kawa nie wystarcza. smile A
          poważnie, to przecież psychiatra może zapisać leki nasenne: świetna jest też ta
          długo uwalniana serotonina na receptę, naprawdę pomaga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka