drugikoniecswiata 12.05.10, 22:11 ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... ki czort? tzn wiem że neuroleptyk i co o nim mówi pharmindex, ale tak bardziej osobiście jakbyście mogli Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kebli Re: fluanxol 12.05.10, 22:45 Właśnie biorę to od miesiąca w dawce 1x0,5 mg. Lekarka mi dała przeciwlękowo i przeciwdepresyjnie. Podobno w większych dawkach działa przeciwpsychotycznie i jest skuteczny w leczeniu nerwic. Ja się czuję lepiej i lęki prawie całkiem zniknęły. Już prawie w ogóle ich nie ma - w ciągu ostatnich dwóch tygodni zdarzyły się tylko 4 razy A to naprawdę wieeeeeeeelki, wielki progres Podobno dalej ma być lepiej. Nie wiem na ile działa przeciwdepresyjnie - ciągle jestem troszeńkę poniżej kreski, ale i tak jest lepiej niż było. No i ma takie fajne, żółte tabletki Odpowiedz Link
drugikoniecswiata Re: fluanxol 16.05.10, 20:12 i już naprawdę nikt? będziemy z szynszylą królikami? Odpowiedz Link
lolinka2 Re: fluanxol 16.05.10, 20:53 Ja ci mogę strzelić wiedzą z zajęć z farmakologii z wczoraj bodajże Ale to ci nic praktycznego nie powie..... Odpowiedz Link