sapiencja 28.09.11, 10:21 Wklejam. Może ktoś skorzysta. kobieta.gazeta.pl/kobieta/56,107881,10341244,Co_jesc_gdy_dopadnie_jesienna_chandra_.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
36.a Re: Mini menu 28.09.11, 19:44 dziękuję pastę jajeczną jem intucyjnie i tonami. łososia kupie jutro, a h. zieloną faktycznie bardzo doceniam. spróbujcie japońskiej senchy, najdelikatniejsza, nie jest gorzka. Odpowiedz Link
sapiencja Re: Mini menu 28.09.11, 21:18 36.a, a, ja dziękuję za nazwę herbaty. Jeszcze takiej zielonej nie piłam Odpowiedz Link
36.a Re: Mini menu 28.09.11, 21:29 eherbata.pl/produkt/opis/738 (np. taka) droga, ja wiem, ale mniej niż tygodniowa dawka nikotyny, mój luksus Odpowiedz Link
sapiencja Re: Mini menu 28.09.11, 21:47 36.a napisała: " droga, ja wiem, ale mniej niż tygodniowa dawka nikotyny, mój luksus " Przyjemność kosztuje Nie palę. Nigdy nie paliłam i palić nie będę, mogę więc "zrujnować się" na tę herbatę Hm... napisane jest, produkt niedostępny. Naród wie, co dobre Odpowiedz Link
36.a Re: Mini menu 29.09.11, 19:26 e, ne nieduży popyt, towar luksusowy gdybyś chciala zamawiać tam, a polecam, bo mimo wszystko taniej niż w sklepach stacjonarnych - wypróbowałam chyba wszystkie (ze 4) senche właśnie oryginalnie pakowane w Japonii, wszystkie mniam. jeśli chcesz coś mocniejszego i wydajniejszego - gunpowder, tym razem z Chin, to kwadratowe (się mi napisało...) pudełko, ciemnozielone. uwiebiam słowo: oryginalne Odpowiedz Link
sapiencja Re: Mini menu 29.09.11, 20:36 36.a napisała: "... jeśli chcesz coś mocniejszego i wydajniejszego - gunpowder, tym razem z Chin, to kwadratowe (się mi napisało...) pudełko, ciemnozielone. uwielbiam słowo: oryginalne " Dzięki. Na pewno zamówię. Ale, z "pekuniarnego punktu widzenia" / określenie pożyczyłam od Witkacego. Mam nadzieję, że mi wybaczy, gdy spotkam go w niebie/ nie zamówię w najbliższym czasie. Teraz piję tę: eherbata.pl/produkt/opis/44 Odpowiedz Link
kebli Re: Mini menu 30.09.11, 12:19 A ja polecam herbatę jaśminową. Piękny aromat i bardzo smaczna. Odpowiedz Link