28.09.11, 10:21
Wklejam.
Może ktoś skorzysta.

kobieta.gazeta.pl/kobieta/56,107881,10341244,Co_jesc_gdy_dopadnie_jesienna_chandra_.html
Obserwuj wątek
    • 36.a Re: Mini menu 28.09.11, 19:44
      dziękuję wink
      pastę jajeczną jem intucyjnie i tonami. łososia kupie jutro, a h. zieloną faktycznie bardzo doceniam. spróbujcie japońskiej senchy, najdelikatniejsza, nie jest gorzka.
      • sapiencja Re: Mini menu 28.09.11, 21:18
        36.a, a, ja dziękuję za nazwę herbaty. Jeszcze takiej zielonej nie piłamsmile
        • 36.a Re: Mini menu 28.09.11, 21:29
          eherbata.pl/produkt/opis/738
          (np. taka)

droga, ja wiem, ale mniej niż tygodniowa dawka nikotyny, mój luksus wink
          • sapiencja Re: Mini menu 28.09.11, 21:47
            36.a napisała:

" droga, ja wiem, ale mniej niż tygodniowa dawka nikotyny, mój luksus wink"

Przyjemność kosztujewink
            Nie palę. Nigdy nie paliłam i palić nie będę, mogę więc "zrujnować się" na tę herbatęsmile

Hm... napisane jest, produkt niedostępny.
            Naród wie, co dobrewink
            • 36.a Re: Mini menu 29.09.11, 19:26
              e, ne
              nieduży popyt, towar luksusowy
              gdybyś chciala zamawiać tam, a polecam, bo mimo wszystko taniej niż w sklepach stacjonarnych - wypróbowałam chyba wszystkie (ze 4) senche właśnie oryginalnie pakowane w Japonii, wszystkie mniam.
              jeśli chcesz coś mocniejszego i wydajniejszego - gunpowder, tym razem z Chin, to kwadratowe (się mi napisało...) pudełko, ciemnozielone. uwiebiam słowo: oryginalne big_grin
              • sapiencja Re: Mini menu 29.09.11, 20:36
                36.a napisała:

"... jeśli chcesz coś mocniejszego i wydajniejszego - gunpowder, tym razem z Chin, to kwadratowe (się mi napisało...) pudełko, ciemnozielone. uwielbiam słowo: oryginalne big_grin"

Dzięki. Na pewno zamówię. Ale, z "pekuniarnego punktu widzenia" / określenie pożyczyłam od Witkacego. Mam nadzieję, że mi wybaczy, gdy spotkam go w niebiewink/ nie zamówię w najbliższym czasie.
                Teraz piję tę: eherbata.pl/produkt/opis/44

• kebli Re: Mini menu 30.09.11, 12:19
                  A ja polecam herbatę jaśminową. Piękny aromat i bardzo smaczna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka