30.11.14, 09:26
W ciągu roku schudłam 12 kg. Nie stosowałam żadnej formy ruchu, sama dieta. Z tuczących leków biorę Olanzapinę. Pozdrowienia dla walczących z wagą. smile
Obserwuj wątek
    • madau Re: Można 30.11.14, 11:46
      Przylaczam sie. ja w ciagu 15 miesiecy schudlam 35 kilo i zadnego efektu jojo, waga 63 jak stoi tak stoi. Nie cwiczylam ale pilam herbatki. zaczelam juz owczas kwetiapine wiec byc moze ona mi pomogla dojsc do stanu sprzed choroby.
      • poetkam Re: Można 01.12.14, 21:51
        Brawo dziewczyny! https://emotikona.pl/emotikony/pic/0clapping.gif
        • nataliaaa22 Re: Można 03.12.14, 00:58
          Dołączam się do gratulacji wink
          • goska1981 Re: Można 11.12.14, 06:50
            Ja też chcę... Bo jak na razie cyferki na wadze tylko w górę idą sad
            • obecna_xyz Prosta recepta 11.12.14, 12:59
              Rano kawa 1/2 łyżeczki cukru i śmietanka, I śniad jajko lub 3 plastry szynki lub 1/2 puszki tuńczyka w wodzie lub parówka bez chleba; II śniad serek słodki homogenizowany z kawą bez cukru ale ze śmietanką; 1/2 obiadu; owoc; kol maślanka słodka. Powodzenia. Ostatnio trochę sobie folguję w sprawie chleba bo z tym jest na prawdę ciężko. smile Do popijania herbata zielona lub czerwona lub owocowa bez cukru. Jak jest bardzo ciężko piję mleko.
              • obecna_xyz P.S. 11.12.14, 14:07
                Do I śniad jem pomidora, paprykę i ogórka zielonego.
                • goska1981 Re: P.S. 12.12.14, 10:57
                  Ja sporo podjadam między posiłkami i nie potrafię powstrzymać się od słodyczy. Chciałam je zamienić na owoce, ale i tak po nie sięgam. A już mam takiego doła z powodu wagi, że hej.
                  • rainbow_73 Re: P.S. 12.12.14, 11:34
                    Zjadanie ostatniego posiłku około 17.00 daje dobre rezultaty. Ostatnio doświadczyłam, jak bardzo tuczy pieczywo. Im mniej bułeczek i chlebka, tym lepiej.
              • za_mszowe Re: Prosta recepta 12.12.14, 20:16
                gratuluję schudnięcia! masz siłę pracować po takim skąpym śniadaniu? posłodzona kawa to pikuś przy tym słodkim serku homog., w którym jest mnostwo syropu glukozowo-fruktozowego. nie lepiej zastąpić to jogurtem naturalnym, posłodzonym miodem?
                w ogóle co to za dietetyk Ci to układał?
                • 39.a Re: Prosta recepta 13.12.14, 22:14
                  Ostrożnie się dopiszę, ta dieta jest mało racjonalna.
                  Też pomagałam sobie mlekiem, jak już byłam cholernie głodna,
                  a konkretnie kawą z mlekiem w dużych ilościach.
                  Kawa cudnie tłumi łaknienie, dietetycy nie popierają takiego tłumienia.
    • goska1981 Re: Można 14.12.14, 14:43
      Tak ponad to co już tu napisalam- zmotywowałaś
      mnie. Widzę, że rzeczywiście można. Biorę się za siebie. Moim ideałem byłoby 20kg, bo mam 25 nadwagi. Pozyjemy- zobaczymy. Na razie głodna łażę 😀Bo nie podjadam i ogólnie mniej jem. Z tym białym pieczywem wzięłam sobie też do serca.
      • obecna_xyz Re: Można 12.01.15, 11:53
        U mnie w czasie świąt typowe obżarstwo i zero dyscypliny. Teraz wzięłam się mocno w ryzy. Jeszcze tylko 2 kg do wymarzonej wagi 64 kg. Pozdrawiam wszystkie walczące i wysyłam wam moją determinację telepatycznie smile
        • kara.mija Re: Można 15.01.15, 15:08
          Ja wzeszłym roku też schudłam 12 kg ale niestety zostało mi z tego tylko 5 mniej .....przynajmniej będę startowaćod nowa ale z niższej wagi ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka