obecna_xyz 30.11.14, 09:26 W ciągu roku schudłam 12 kg. Nie stosowałam żadnej formy ruchu, sama dieta. Z tuczących leków biorę Olanzapinę. Pozdrowienia dla walczących z wagą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madau Re: Można 30.11.14, 11:46 Przylaczam sie. ja w ciagu 15 miesiecy schudlam 35 kilo i zadnego efektu jojo, waga 63 jak stoi tak stoi. Nie cwiczylam ale pilam herbatki. zaczelam juz owczas kwetiapine wiec byc moze ona mi pomogla dojsc do stanu sprzed choroby. Odpowiedz Link
goska1981 Re: Można 11.12.14, 06:50 Ja też chcę... Bo jak na razie cyferki na wadze tylko w górę idą Odpowiedz Link
obecna_xyz Prosta recepta 11.12.14, 12:59 Rano kawa 1/2 łyżeczki cukru i śmietanka, I śniad jajko lub 3 plastry szynki lub 1/2 puszki tuńczyka w wodzie lub parówka bez chleba; II śniad serek słodki homogenizowany z kawą bez cukru ale ze śmietanką; 1/2 obiadu; owoc; kol maślanka słodka. Powodzenia. Ostatnio trochę sobie folguję w sprawie chleba bo z tym jest na prawdę ciężko. Do popijania herbata zielona lub czerwona lub owocowa bez cukru. Jak jest bardzo ciężko piję mleko. Odpowiedz Link
goska1981 Re: P.S. 12.12.14, 10:57 Ja sporo podjadam między posiłkami i nie potrafię powstrzymać się od słodyczy. Chciałam je zamienić na owoce, ale i tak po nie sięgam. A już mam takiego doła z powodu wagi, że hej. Odpowiedz Link
rainbow_73 Re: P.S. 12.12.14, 11:34 Zjadanie ostatniego posiłku około 17.00 daje dobre rezultaty. Ostatnio doświadczyłam, jak bardzo tuczy pieczywo. Im mniej bułeczek i chlebka, tym lepiej. Odpowiedz Link
za_mszowe Re: Prosta recepta 12.12.14, 20:16 gratuluję schudnięcia! masz siłę pracować po takim skąpym śniadaniu? posłodzona kawa to pikuś przy tym słodkim serku homog., w którym jest mnostwo syropu glukozowo-fruktozowego. nie lepiej zastąpić to jogurtem naturalnym, posłodzonym miodem? w ogóle co to za dietetyk Ci to układał? Odpowiedz Link
39.a Re: Prosta recepta 13.12.14, 22:14 Ostrożnie się dopiszę, ta dieta jest mało racjonalna. Też pomagałam sobie mlekiem, jak już byłam cholernie głodna, a konkretnie kawą z mlekiem w dużych ilościach. Kawa cudnie tłumi łaknienie, dietetycy nie popierają takiego tłumienia. Odpowiedz Link
goska1981 Re: Można 14.12.14, 14:43 Tak ponad to co już tu napisalam- zmotywowałaś mnie. Widzę, że rzeczywiście można. Biorę się za siebie. Moim ideałem byłoby 20kg, bo mam 25 nadwagi. Pozyjemy- zobaczymy. Na razie głodna łażę 😀Bo nie podjadam i ogólnie mniej jem. Z tym białym pieczywem wzięłam sobie też do serca. Odpowiedz Link
obecna_xyz Re: Można 12.01.15, 11:53 U mnie w czasie świąt typowe obżarstwo i zero dyscypliny. Teraz wzięłam się mocno w ryzy. Jeszcze tylko 2 kg do wymarzonej wagi 64 kg. Pozdrawiam wszystkie walczące i wysyłam wam moją determinację telepatycznie Odpowiedz Link
kara.mija Re: Można 15.01.15, 15:08 Ja wzeszłym roku też schudłam 12 kg ale niestety zostało mi z tego tylko 5 mniej .....przynajmniej będę startowaćod nowa ale z niższej wagi .... Odpowiedz Link