rainbow_73 04.03.15, 13:19 Boli mnie kręgosłup i wszystkie drobne stawy, nastrój - do d...y. Boję się, że koniec mojej płytkiej remisji. Jak się czujecie? Może błędnie przypisuję moje samopoczucie aurze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rainbow_73 Re: Przedwiośnie 04.03.15, 14:21 A ja życzę Tobie i sobie umiarkowanej, a pożytecznej górki Odpowiedz Link
39.a Re: Przedwiośnie 04.03.15, 21:21 Nie, to aura. Maksymalnie wymieszana pogoda, słońce, za chwilę ciemne niebo, śnieg itd... Ciepło się ubieraj. Ja sobie narzekam na ból głowy. Odpowiedz Link
dzedlajga Re: Przedwiośnie 04.03.15, 23:59 Na stawy to może spróbuj kolagen. Pamiętam jak mnie kilka miesięcy bolały głównie kolana. I w końcu wpadłam na ten kolagen - szybko przeszło. Teraz biorę profilaktycznie jakąś niepełną dawkę. A co do samopoczucia - aura rzeczywiście nie sprzyja dobremu nastrojowi. Niedługo wyjdzie słonko i będzie lepiej Odpowiedz Link
rainbow_73 Re: Przedwiośnie 05.03.15, 08:15 Dzięki, Dziewczyny! Lęk przed sufitowaniem to jeden z moich większych lęków. Trochę głębszy dołek, a zaraz wpadam w panikę. Odpowiedz Link
obecna_xyz Re: Przedwiośnie 05.03.15, 12:29 Może nie będzie tak źle. Ja tym czasem nikogo pocieszyć nie mogę. Ale Wy łapcie choćby chwile słońca Odpowiedz Link
rainbow_73 Re: Przedwiośnie 05.03.15, 15:40 Przeplatanka słońca z deszczem wsadziła mnie na huśtawkę; napęd ruchowy i dół psychiczny. Kto oprócz Was to zrozumie? Niechże już zrobi się jakoś. Odpowiedz Link
39.a Re: Przedwiośnie 05.03.15, 17:45 Tak samo I nie mogę spać. Zasypiam, za godzinę się budzę i potem się męczę. Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: Przedwiośnie 06.03.15, 13:49 Przeczekuję. Staram się zmusić do robienia czegokolwiek. Nawet praca mnie nie cieszy. Właśnie to jest najgorsze, ten brak radości. Mam wrażenie, że coś czarnego się skrada. Odpędzam póki co, ale ile można. Niech w końcu będzie ciepło i słonecznie! Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: Przedwiośnie 06.03.15, 13:51 Przepraszam za błąd w podpisie, już poprawiłam: Braillem, oczywiście Odpowiedz Link
rainbow_73 Re: Przedwiośnie 06.03.15, 14:46 Dzisiaj czuję się lepiej, ale do wieczora kawałek czasu. Wredna ta nasza tęczowa choroba. Odpowiedz Link