smutaska3 21.02.05, 13:11 wyczytlam u Puzynskiego ze przebyta trombocytopenia jest przeciwskaaniem do brania tego leku jak odstawiliscie? ja chyba odtsawie tak samo jak zaczynalam brac,czyli zmniejszac po polowce,kazdego dnia.. szhlak by to wzial Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igepa Re: odstawiam tegretol 21.02.05, 20:03 dla mnie ten lekarz nie jest wyrocznia. Mialam z nim do czynienia osobiscie. Ma sredniowieczne metody leczenia. pozdrawiam Odpowiedz Link
jotka06 Re: odstawiam tegretol 21.02.05, 21:07 może spróbujesz z depakiną? ja ją biorę od 2 lat i mam nawroty, ale są coraz łagodniejsze. w sumie - jestem zadowolona... pozdrawiam serdecznie, J. Odpowiedz Link
smutaska3 Re: igepa 22.02.05, 10:25 igepa,mozesz mi powiedziec iwecej o puzynskim,bo moja ciotka upierdliwie mnie naklania zeby do niego isc...co ci konkretnie nie pasuje,wiesz mi chodzi glownie o kwestie lekow/a nie jakies mile rozmowy.. Odpowiedz Link
igepa Re: igepa 22.02.05, 11:00 Generalnie ten kurduplowaty specjalista najchetniej pozamykalby wszystkich z CHaD na odziale VII w Instytucie przy Sobieskiego i wrzucal na lit. Diagnoze stawia w ciagu 2 min - moze facet ma wyczucie albo jest jasnowidzem - nie wiem. (czasem sie zastanawiam, czy faktycznie to, na co cierpie jest dwubiegunowka, na pewno choroba umyslu badz psychiczna, ale nie jestem przekonana do CHaDu ) Poza tym jest niezmiernie niestympatyczny, i przedmitowo traktuje pacjenta. Poszukaj lepiej jakiegos innego specjalisty. C0 z tego, ze wydal iles tam ksiazek. pozdrawiam Odpowiedz Link
smutaska3 Re: igepa 23.02.05, 11:59 hehe,no to napewno bede sie od niego trzymac z daleko.. zreszta juz wszystkich lekarzy mam w dupie,bo ameryki oni nie odkryja niestety.. dzieki za info Odpowiedz Link
igepa Re: igepa 23.02.05, 13:27 prosze ale wiedz, ze sa tez dobrzy i kompetentni lekarze. Mam nadzieje, ze wlasnie ci odkryja cos na ksztalt Ameryki pozdrawiam Odpowiedz Link