dorcia1974 20.06.07, 22:27 czy ktoś brał te leki? jakie mieliście skutki uboczne? wiem ze po tym drugim bardzo się tyje.A po jakim czasie czuc poprawę? Dzięki z góry za odpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awanturka Re: depakine i esprital 20.06.07, 22:31 esprital to inna nazwa remeronu lub mirzatenu Odpowiedz Link
dorcia1974 Re: depakine i esprital 20.06.07, 22:34 to nic ze inna nazwa ale jak z samopoczuciem po nim? i tak dalej? Odpowiedz Link
awanturka Re: depakine i esprital 20.06.07, 22:45 Napisałam do Ciebie na depresji. PO mirzatenienie miałam żadnych skutków ubocznych i nie tyłam, ale niestety ten lek mi nie pomógł. Odpowiedz Link
esowx1 Re: depakine i esprital 20.06.07, 23:15 esprital to chyba to samo co mirtastad jeśli się nie mylę więc odsyłam do wątku "Mirtastad" dodać mogę, że nie każdy "bardzo tyje" po mirtazapinie, ale trochę się chyba tyje skoro ja "zdobyłam" ze 3 kg (co u mnie niecodzienne) ale nie każdy tyje (3 kg to zresztą nie tycie) a działa ten lek naprawdę bosko depakina... hmm... no cóż... też wiele razy pisane było o tym (wrzucić w szukarkę forumową i gotowe) skutki uboczne po depakinie u mnie dotkliwe: łysienie, ogólne gówniane samopoczucie i zero poprawy. ogólnie rzecz mówiąc gówno a więc odsyłam do wątku "Mirtastad" i wyszukiwarki Odpowiedz Link
miriam11 Re: depakine i esprital 21.06.07, 07:09 No właśnie, nie każdy tyje po mirtazapinie, jestem tego najlepszym dowodem, nie utyłam ani grama. Odpowiedz Link
dorcia1974 Re: depakine i esprital 22.06.07, 16:41 Dzis na noc biorę pierwszą dawkę,trzymajcie kciuki tak sie boję a jednocześnie nie mogę sie doczekać a apetyt od kilku dni mi sie poprawił (chyba na samą myśl ze ma tak byc Odpowiedz Link
dorcia1974 Re: depakine i esprital 24.06.07, 14:14 Od piątku biorę te dwa leki,wczorajszy dzień przeleżałam w łózku,czułam jakby mi ktos do rąk i nóg przywiązał 10kg cieżarki,poza tym ta straszliwa sennnosc...A dzis? tryskam energią! sama w to nie mogę uwierzyc ze tak szybko mozna przejść na inne leki. Tylko w nocy budzę się kilkakrotnie nie wiem po co ale moze z czasem i to się unormuje? buziaczki dla wszystkich! Odpowiedz Link