i_am_the_army 18.01.08, 23:01 Chciałam się pochwalić moim dzisiejszym wyczynem. Wiem, że dla większości z Was wyczyn ów wyda się śmieszny, ale większość z Was nie cierpi na agorafobię Otóż, Gąsienica po raz pierwszy już gdzieś od 2-3 miesięcy łaziła dziś po mieście robiąc zakupy przez jakieś 2 godziny bez większych lęków!!! I to jest właśnie ten mój wyczyn (mam silną agorafobię, więc to JEST wyczyn) Wprawdzie po wyjściu z domu na początku przeżywałam koszmar (szłam licząc płytki chodnikowe żeby nie umrzeć ze strachu), ale potem się rozkręciłam i naprawdę nie czułam tych przeraźliwych lęków! Tylko takie niwielkie Oki, tyle chciałam, chwalipięta ze mnie czekam na oklaski Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o-solitude Re: się pochwalę 18.01.08, 23:26 <oklaski> !!!!!! mam kilka specyficznych fobii i wiem, ile kosztuje ich pokonywanie. (choć są chwile, że jakoś tak.. samo przychodzi Odpowiedz Link
poetkam Re: się pochwalę 18.01.08, 23:36 czekam na oklaski : Brawooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Tak trzymaj, słoneczko drogie. Byle do przodu. Całusy Odpowiedz Link
i_am_the_army Re: się pochwalę 18.01.08, 23:44 Armia prze do przodu - a jakże dziękiiiiiiii Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: się pochwalę 19.01.08, 07:27 ooo, to super, gratulacje! Armio, tak trzymać Odpowiedz Link
stefanl Re: się pochwalę 19.01.08, 07:41 Brawo !!!!! Byłem w takim stanie przez dłuższy czas i wiem ile to kosztuje. Próbuj dalej, tyle że najlepiej by było żeby Ci jeszcze ktoś w tym pomagał. Ja akurat miałem taką pomoc - synowie. Jeszcze raz brawo !!! Pozdrowionka. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: się pochwalę 19.01.08, 08:19 Brawooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ditta12 Re: się pochwalę 19.01.08, 08:31 Armio!!!!!!))))Super ze sie odwazylas.Ja nie chodzer raczej na przyjecia bo mam wtedy leki,a czasem nawet boje sie na to forum zajrzec tez.Dlatego Ci wierze i podziwiam.Tak trzymaj Odpowiedz Link
arkola Re: się pochwalę 19.01.08, 11:50 Bravissimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nie wiem czy tak sie pisze..) no, to jak najbardziej wymaga docenienia... trzymaj sie cieplutko i zachecam do kolejnych prob, u mnie te sprawy powoli wrocily do normy Odpowiedz Link
35.a Re: się pochwalę 19.01.08, 12:29 sto dwadzieścia osiem uśmiechów p.s. wiem, czym jest fobia społeczna, a przyjęć właściwie unikam do dziś. tzn. pójść mogę, ciało wśród ludzi, a duch błądzi daleko Odpowiedz Link
i_am_the_army Re: się pochwalę 19.01.08, 13:32 Dzięęęęęęęęęęęękujęęęęęęęęęęęę WAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMM Wszyyyystkim!!!!!!!!! właśnie o takie oklaski mi chodziło Odpowiedz Link
i_am_the_army Re: raz jeszcze dzięki 19.01.08, 13:39 i raz jeszcze: dzięękiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link