beatrix-kiddo 05.09.08, 13:23 Mam doła jak Rów Mariański, ratujcie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrioszka42 Re: Mam doła 05.09.08, 13:32 Beatrix! Już się turlam do Ciebie z zestawem małego nurka, podłączę do tlenu z domieszką rozweselacza i pociągnę ku górze. Wirtualnie drapię po pleckach, karmię andrutami. Odpowiedz Link
meggi_gi Re: Mam doła 05.09.08, 13:51 A nie masz tak że masz nastroje falujące:kilka dni lepszych a kilka gorszych?Jeśli jest Ci naprawdę zle może poproś znajomego,-ą,zeby był z Tobą;obejrzyjcie razem 5 komedii,pogadajcie.Obawiam się jak cholera grobowego listopada kiedy już o 14 zaczyna się zmrok,więc wkrótce pomaluję pokój na ciepły,lekki pomarańcz bo czytałam że fajnie tonizuje umysł.Trzymaj się Beatrix! Odpowiedz Link
maciusiko Re: Mam doła 05.09.08, 13:55 ja tez zapraszam - na dziki wschód marchewka ekologiczna i te sprawy... trzymaj sie cieplutko Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Mam doła 05.09.08, 13:57 Maciusiko, marchewka, a gdzie bieganie ? Uwielbiam Cię! Pozdrów M. ode mnie Odpowiedz Link
maciusiko Re: Mam doła 05.09.08, 13:59 Już się robi! a jako rozweselacz proponuję syberyjskie ziółka... )) Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Mam doła 05.09.08, 13:56 Rozweselacza poproszę - co to jest, amfetamina? Nevermind, dawaj. Andruty innym razem, znowu przytyłam Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: Mam doła 05.09.08, 14:12 To podsyłam, teraz śmigaj do okna i wdychaj, mam nadzieję, że się nie rozwieje za bardzo w drodze do Wrocka i obce nochale nie wywąchają wszystkiego! Co do przytycia: moje ubrania też ostatnio jakoś się zbiegły Odpowiedz Link
kotomysza Re: Mam doła 05.09.08, 13:47 a moze byś pomimo doła do Lublina się wybrała. będzie spotkanie psychicznych, serio. każda z nas ma zdiagnozowane coś, więc się nieźle bawimy jedząc rano leki. Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Mam doła 05.09.08, 13:59 Do Lublina daleko Leki chętnie zjem na miejscu... A BTW czekam na "obwiesie", jak napisał konto_online... (oglądałam Twoje dzieła na blogu "Kocim okiem" i są świetne, jedne to mi się nawet spodobały, ale cicho sza....) Odpowiedz Link
kotomysza Re: Mam doła 05.09.08, 14:30 wyobraź sobie 4 laski po śniadaniu, objedzone jak bąki. i te 4 laski człapią po leki, zasiadają przy wspólnym stole, z namaszczeniem je wyłuskują. a potem łykają na 3, 4 - jak tequilę. u nas tak wyglądają poranki, jak jest zlot żmij. a potem... jak u mnie to wizyta w pewnym outlecie ciuchowym, gdzie ciuchy nexta są za bezcen. a potem totalne lenistwo w spa, albo spacery. ale nic na siłę. i pałętające się wszędzie dzieci i koty. i jedyny normalny Michał, który stara się byc poważny. ale kiepsko mu to wychodzi. Odpowiedz Link
madau Re: Mam doła 05.09.08, 14:42 Kotomyszo, dodalam sie do linkow na moim blogu. ja zwierzaki lubie. Dobrze ze mam takiego mruczusia bo by bylo mi samej trudno w domu wysiedziec. Od wczoraj jestem w domu i nie chodze na oddzial otwarty, dola lapie wieczorem. I wtedy sobie jakis fajny film puszczam!!! buziaki mada Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Mam doła 05.09.08, 14:01 Stobrynius, ja dokładnie wiem, skąd ten dół, niestety nic nie jestem w stanie z tym zrobić tylko próbować przetrwać niepomyślne okoliczności. Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Mam doła 05.09.08, 16:23 o matko jak ja ryczę... biedna Maciusiko, zdana na wysłuchiwanie tych ryków w telefonie... Odpowiedz Link
poetkam Re: Mam doła 05.09.08, 17:00 Biedna Beatrix...A mogę dołączyć do Twojego ryczenia? W kupie raźniej... Odpowiedz Link
poetkam Re: Mam doła 05.09.08, 18:10 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link