rutrix 02.11.09, 17:44 ...tak powiedizała mi moja żona, ale ja nie wierzę. Mężczyźni nie są skamieniałościami, też mają uczucia!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-adamka-i-ewy Re: Forum nie dla facetów? 02.11.09, 17:49 Forum jest dla wszystkich rodziców wcześniaków bez podziałów na płeć . Mój mąż też się tu udziela Odpowiedz Link
ewelajnawrocek Re: Forum nie dla facetów? 02.11.09, 17:54 Oczywiscie, ze dla facetow tez. Moja maz bardzo kocha naszego synka i okazuje mu duzo uczuc i troski. Co do forum jednak, to uwaza, ze my sie tu same nakręcamy na negatywne tematy i ze ja jak sie naczytam, co to inne dzieci maja, jakie problemy i choroby, to potem łapie depreche Cos w tym jest, ale forum mimo wszystko pomaga Odpowiedz Link
tolka11 Re: Forum nie dla facetów? 02.11.09, 19:56 No własnie. O co chodzi? Facetów ci tu dostatek. Więc w czym problem? Odpowiedz Link
karro80 Re: Forum nie dla facetów? 02.11.09, 21:19 E, pitolienie. Są chłopy jeno rzedziej, lub też chlop pisze na początku jak kobita z dzieciem w szpitalu a potem już ona 'załapuje'. Tka specyfika-zrestą na Niemowlu czy MAłym dziecku czy innym tyż większość bab-nawet na e-tacie Są matki, ojce, ciotki, babki, koleżanki - nie wiem czy wuje, dziadki (?), a nawet same tytułowe wcześniaki - pełna dowolność. Odpowiedz Link
ag0000 Re: Forum nie dla facetów? 02.11.09, 21:30 Forum jest dla wszystkich i nie ma żadnego podziału na -dla kobiet i mężczyzn.To forum mój mąż mi znalazł i pokazał i sam bardzo często czyta co się tu dzieje,albo ja mu zdaję relacje,Więc korzystaj pełnym prawem pozdrawiam Odpowiedz Link