klaufil 17.10.10, 18:26 Witam Was, I mam krótkie pytanie: Jak założyć subkonto dla dziecka z orzeczeniem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estera7977 Re: Subkonto 17.10.10, 19:16 zależy w jakiej fundacji chcesz założyć ,słoneczko ma na swojej stronie napisane co i jak www.fundacja-sloneczko.pl Odpowiedz Link
mamawiktorka2008 Re: Subkonto 18.10.10, 08:35 My mamy subkonto w Fundacji Dzieciom "Zdazyc z Pomoca". dzieciom.pl/ Jak zalozyc subkonto: dzieciom.pl/subkontodokumenty.html Odpowiedz Link
pa_yo Re: Subkonto 19.10.10, 12:05 Cześć! ostatnio "rozmawiałyśmy" prawie rok temu, tuz przed 5-tymi urodzinami Filipka, pisałas, że chodzi do przedszkola specjalnego/integracyjnego. Pamiętam diagnozę z tamtego okresu, skoro chcesz zakładac subkonto przy fundacji wnioskuję, że z nastapiło pogorszenie zdrowia Filipka, co się dzieje? Jola (pa_yo@gazeta.pl) Odpowiedz Link
klaufil Re: Subkonto 20.10.10, 12:17 Cześć Jolu. Właściwie to nic się nowego nie wydarzyło, a tak wpadłam na taki pomysł, bo niestety ciągle Filipowi potrzebna rehabilitacja. Dalej prawie nic nie mówi, ma 3 razy w tyg logepodę, rozwija sie wolniej i widze u niego juz duże barki w stosunku do rówiesników. Nie wiem, czy aż tak jest zablokowany? Z nogą prawie ok, dostaje botox co 3 m-ce, a neurolog mówi że robi postępy ale w swoim tępie i twierdzi, że bedzie mówił, ale ja już po prostu opadam z sił! Odpowiedz Link