Dodaj do ulubionych

gilgotanie

28.01.11, 15:36
hej mamusie.mam trochę dziwne pytanie.czy wasze dzieciaczki lubią być łaskotane?mój synek uwielbia,sprawia mu to przyjemność i śmieje się w niebigłosy.słyszałam gdzieś że może to być zabużenieSI i przez to łaskotanie jest dostymulowany.co wy o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • burczykomar Re: gilgotanie 28.01.11, 15:56
      Sądzimy, że powinnaś przestać słuchać głupot wink
      • basmix1970 Re: gilgotanie 28.01.11, 16:10
        A mi się do tej pory wydawało,że to największa radocha. Przytulanie, gilgotanie i ten szczery ,głośny pełen szczęścia śmiech. Chłopacy to uwielbiali, a teraz mała Bacha
        • wyspa-ela Re: gilgotanie 28.01.11, 16:17
          heh to Ci dopiero wink młody mój lubi "gilotki" przed spaniem - dostaje wariata - i szalejemy (chociaż czasem jak za dużo to ma czkawkę wink) ale nigdy bym tego nie przypisywała "czemuś" innemu jak przyjemnością i szaleństwu smile
    • fredka666 Re: gilgotanie 28.01.11, 16:42
      dziewczyny ja też niebardzo wierze w te zaburzenia SI.ale zawsze warto poznać wasze opinie.
    • mama-cudownego-misia Re: gilgotanie 28.01.11, 18:48
      hmmm... Też słyszałam o tym zbytnim uwrażliwieniu dzieciaka. U nas faktycznie tak się stało - wystarczy, że z odległości półtorej metra zrobisz gest łaskotania, a dzieć się zaczyna rzucać po podłodze i kwiczeć suspicious
      Z drugiej strony Zawitkowski twierdzi, że nie, a on jest guru smile
      forum.gazeta.pl/forum/w,1017,100171513,100173535,Re_laskotanie_zabronione_.html
      • bootylicious1985 Re: gilgotanie 28.01.11, 21:23
        mmmm... czyli po obgryzianiu w formie hobby, kiwaniu się przed snem, teraz dołącza do zaburzeń które miałam jako dziecko uwielbianie łaskotek....smile no to ja już mam prawie komplet zaburzeń SI big_grin winkczego to sie człowiek na starośc dowiaduje smile
        • alicjontko Re: gilgotanie 30.01.11, 17:52
          Bez łaskotania 50% radości by nam przepadło... big_grin najlepsza jest własnie taka reakcja- zbliżam się z wiadomym gestem a ta już rechocze. uwielbiam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka