Dodaj do ulubionych

neonatolog w Łodzi

18.09.12, 09:01
Już mi tyle razy pomogłyście, że i teraz na Was liczę.

Szukam w Łodzi lekarza, który sprawowałby pieczę nad moim synkiem z 31 tc. Mam co prawda prywatnego pediatrę, która ma bardzo dobre opinie, ale wiem, że nie ma dużego doświadczenia z wcześniakami. Pani doktor z POZ też jest super, ale również wcześniactwo nie jest jej domeną.

Możecie kogoś zaufanego polecić?
Obserwuj wątek
    • jaewa2009 Re: neonatolog w Łodzi 18.09.12, 17:05
      Mogę polecić pulmunologa - dr Pankowska
      • little.d Re: neonatolog w Łodzi 18.09.12, 18:21
        Dzieki, ale z plucami wszystko ok. maly mial tylko 2 dni cpap.
        • misiekjasiek Re: neonatolog w Łodzi 19.09.12, 12:23
          Potrzebujesz dobrego pediatry z doświadczeniem w prowadzeniu wcześniaków, na pewno w Łodzi ktoś taki jest.
          Neonatolog to nie jest lekarz od wcześniaków, to lekarz zajmujący się noworodkami, Michaś już noworodkiem nie jest. Co prawda przez pierwsze miesiące powinniście być pod opieką lekarza w Poradni Patologii Noworodka, do której powinniście być automatycznie skierowani po wyjściu ze szpitala (zwykle działają poradnie przyszpitalne)
          Jeśli jesteś zadowolona z lekarza prowadzącego synka w szpitalu, poszukaj w necie, na pewno ma swój gabinet (neonatolodzy szpitalni zwykle = specjaliści pediatrii).
          -----
          Justyna & Jaś (1740 g) i Michaś (1540 g) 31 tc, ur. 10.2009 r.
          • little.d Re: neonatolog w Łodzi 19.09.12, 18:31
            racja, potrzebuje pediatry z doswidczeniem z wczesniakami - neonatolog to skrot myslowy smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka