Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc

10.06.13, 17:56
Witam wszystkich, jestem studentką II roku pedagogiki specjalnej i piszę pracę o doświadczeniach ojców dzieci przedwcześnie urodzonych. Zainteresowałam się tą tematyką po własnych doświadczeniach związanych z problemami w trakcie ciąży, ja swoje dziecko straciłam i po tym wydarzeniu bardzo chciałam napisać o doświadczeniach innych osób znajdujących się w niecodziennej sytuacji związanej z narodzinami własnego dziecka. Swoje badania kieruję do ojców dzieci przedwcześnie urodzonych, ponieważ w dotychczasowych badaniach o tej tematyce byli oni zazwyczaj pomijani, a widzę u swojego męża w jaki sposób przeżywał naszą sytuację.
Przygotowałam kwestionariusz wywiadu z pytaniami dotyczącymi wspomnień związanych z narodzinami dziecka, opisu dziecka, opisu relacji i kontaktów z dzieckiem oraz kilka pytań ankietowych, które dostarczą mi wstępnych informacji na temat wieku dziecka, jego sytuacji zdrowotnej i specjalistycznej pomocy, jaką otrzymuje.
Do swoich badań potrzebuję 4 ojców dzieci urodzonych przedwcześnie, którzy w szczery i otwarty sposób odpowiedzą na moje pytania. Oczywiście zapewniam pełną anonimowość i poufność zebranych informacji, wykorzystam je jedynie do napisania pracy magisterskiej. Bardzo proszę o pomoc.
Osoby chętne proszę o odpowiedź tu na forum, kwestionariusz wywiadu i krótką ankietę prześlę mailem.
Obserwuj wątek
    • lolenkaa Re: prośba o pomoc 10.06.13, 20:26
      jonik.aleksandra@gmail.com
      mąż powiedział że pomoże wink
      • mama_opole Re: prośba o pomoc 10.06.13, 21:13
        aniakrap@gmail.com

mój też smile
      • studentka_p.specjalnej88 Re: prośba o pomoc 11.06.13, 12:30
        Dziękujęsmile Kwestionariusze wysłałam na podanego mailasmile
    • tindarinda Re: prośba o pomoc 11.06.13, 10:47
      Witam, proszę o informację i kwestionariusz na maila farfarla@wp.pl. Mój mąż na pewno pomoże...
      • studentka_p.specjalnej88 Re: prośba o pomoc 11.06.13, 12:30
        Dziękuję, kwestionariusze wysłałam na podanego przez Panią maila.
    • studentka_p.specjalnej88 Re: prośba o pomoc 11.06.13, 14:58
      Zapomniałam dodać, że najlepiej aby w badaniu wzięli udział ojcowie dzieci w wieku 3-6 lat. Potrzebuję udziału jeszcze jednego, dwóch ojców.
      • kala0621 Re: prośba o pomoc 11.06.13, 22:29
        mój tezsmile kamilzajac1@op.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka