Dodaj do ulubionych

Monitor oddechu

27.01.14, 22:10
Dziewczyny, możecie polecić jakiś dobry a nie bardzo drogi monitor oddechu
Obserwuj wątek
    • 66marysia Re: Monitor oddechu 28.01.14, 08:00
      ja mogę odsprzedać tanio jeśli chcesz. My nie używaliśmy przy Emilii bo prawie nie spała w nocy) ale też nie miała żadnych bezdechów.
      • passsoa85 Re: Monitor oddechu 28.01.14, 10:25
        kiedy wychodzicie?smilesmile
        • ptaszysko16 Re: Monitor oddechu 28.01.14, 19:28
          też mam do odsprzedania, jeszcze na gwarancji stan idealny. jak coś pisz na strusica@o2.pl

• maja24tc Re: Monitor oddechu 29.01.14, 09:17
            Jeśli tylko będziemy wiedzieć kiedy wychodzimy to na pewno się odezwęsmile
        • maja24tc Re: Monitor oddechu 29.01.14, 09:20
          Jeszcze nie wiem ale chciałam się zorientować. Myślę, że ten czas się już powoli zbliża bo w szpitalu jesteśmy już 3 miesiące
      • maja24tc Re: Monitor oddechu 29.01.14, 09:21
        A NA JAKI ADRES EWENTUALNIE MOGĘ PISAĆ, ŻEBY SIĘ DOWIEDZIEĆ JAKA CENA? smile
        • passsoa85 Re: Monitor oddechu 29.01.14, 09:45

Maja a jak z laktacją dajesz rade powiem ci że jak wróciłam do domu to mały jak zwariowany pociągnoł cyca i tylko na tym jedzie więc przystawiaj jak się dasmile ja byłam pewna że mi się nie uda ale wcześniaczki są niesamowitesmile

maja24tc napisała:

> A NA JAKI ADRES EWENTUALNIE MOGĘ PISAĆ, ŻEBY SIĘ DOWIEDZIEĆ JAKA CENA? smile
          • 66marysia Re: Monitor oddechu 29.01.14, 18:54
            mój:anita.gawron@hotmail.co.uk
          • maja24tc Re: Monitor oddechu 29.01.14, 20:36
            U mnie z laktacją coraz gorzej, próbuję utrzymać laktatorem ale jest ciężko. Nie przystawiam bo Maja jest jeszcze za mała sad
            • ptaszysko16 Re: Monitor oddechu 29.01.14, 20:46
              odciągasz systemem 3-5-7?
              • maja24tc Re: Monitor oddechu 29.01.14, 21:33
                Staram się odciągać co 4 godziny, tylko w nocy robię sobie dłuższą przerwę.
                • ptaszysko16 Re: Monitor oddechu 29.01.14, 21:46
                  no oki, ilość odciągnięc oki. ale system 3-5-7 polega na tym że najpierw 3 min jeden cyc, potem 3 min 2 cyc, potem pierwszy 5 min, potem drugi 5, pierwszy 7 i drugi 7.
                  nie zależnie czy coś kapie czy nie. w ten sposób organizm dostaje sygnał że trzeba więcej. i z takich praktycznych uwag - ja ściągalam mleko 5 miechów. nie myśl o mleku, nie patrz na laktator, do produkcji mleka potrzebna jest prolaktyna a to jest w głowie big_grin także myśl o Maleństwie, o czymś przyjemnym, wyoobrazaj sobie wodospady mleka smile a nie licz kropli smile powinno pomoc smile
                  • maja24tc Re: Monitor oddechu PILNE!!! 06.02.14, 21:30
                    Dziewczyny mam pytanie odnośnie monitora oddechu AngelCare ac300 - Jaką czułość ustawić, gdy dziecko ma niespełna 2 kg?
                    • macumi Re: Monitor oddechu PILNE!!! 07.02.14, 08:04
                      Taką, żeby Ci nie wyło bez potrzeby, ale mrugała dioda (bo tam była taka dioda, prawda?)
                      • maja24tc Re: Monitor oddechu PILNE!!! 10.02.14, 18:12
                        Zdarzają/zdarzały się Wam alarmy? My jesteśmy kilka dni w domu i już parę razy się nam włączył ale na razie tylko ten sygnał przed alarmem - trochę się zaczynam martwić tym. Czy mam już zacząć panikować???
                        • passsoa85 Re: Monitor oddechu PILNE!!! 10.02.14, 19:26
                          maja24tc napisała:

> Zdarzają/zdarzały się Wam alarmy? My jesteśmy kilka dni w domu i już parę razy
                          > się nam włączył ale na razie tylko ten sygnał przed alarmem - trochę się zaczyn
                          > am martwić tym. Czy mam już zacząć panikować???

u nas było tak na początku też nawet się 2 x razy włan normalne pikanie a mały normalnie oddycchał, sprawdz czy masz prosto materaz i t płytki dobrze rozłożone, mogło się tak zdarzyć że płytko oddychała i nie wyczuł albo miała przestój, nie panikuj smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka