hanti 05.11.04, 20:46 Napisz nam jak się miewa Kacperek. Pewnie już kawał z niego chłopa??? pozdrawiam i czekam na wieści Ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia23 Kochane!!Jestśmy szczęśliwi w domku!! 08.11.04, 20:54 Ja tak króciutko, jutro może napisze wiecej lub innym razem. Teraz tylko na chwilkę tu jestem. Jesteśmy już w domku!!!!Kacper niespodziewanie znalazł się dziś z nami !!Byłam z nim w szpitalu od czwartku, uczyliśmy się jeść z piersi iładnie nam to szło. No idealnie nie jest ale jesteśmy z siebie bardzo dumni. Dziś przeszliśmy na chirurgię, jutro Kacperek miał mieć zabieg, zakładaną zastawkę ale chirurdzy stwierdzili że jeszcze można poczekać i go nie męczyć takiego malutkiego. Jeszcze nie ma takiej konieczności. I całkiem niespodziewanie jesteśmy w domku. Kacperek bardzoładnie je z piersi(czasem jednak karmię butelką by go nie przemęczać, to on decyduje jak chce jeść), waży już 1980 gram. Jest śliczniusim maluszkiem i bardzo się cieszę że jesteśmy dziś tu w domu. Zaraz kończę bo się obudził. Jak wykroję następnym razem trochę czasu to napisze więcej. PApapap mama Kacperka. Całuski dla wszystkich!! Odpowiedz Link
hanti Re: Kochane!!Jestśmy szczęśliwi w domku!! 08.11.04, 22:08 Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!! Kacperek to baaaardzo dzielny chłopak, tak się cieszę że już jesteście razem w domciu. Karmcie się cycusiem i dużo bądźcie ze sobą. pozdrawiam serdecznie Ania Odpowiedz Link