afire 05.10.06, 15:16 na początek na weekendy (nie wszystkie) dla malego w Pruszczu na Komarowie, może coś o kimś wiecie? Dziękuję za pomoc Pozdrawiam Mama Kamila ur.28.11.05r. 33tc, 1720g,49cm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksana.cz Re: Szukam opiekunki... 05.10.06, 22:44 hej! Ciężko w Pruszczu o opiekunkę - wiem, bo sama szukam! Kacper tymczasowo u Babci, ale dłużej tak być nie może (po tygodniu bez niego dostaję świra). Jak coś będę wiedzieć dam Ci znać i mam nadzieję na odwrotną relację (ja mieszkam w centrum, na Chełmońskiego, to boczna od Mickiewicza jesli Ci to cokolwiek mówi). Jakbyś coś miala pisz na gg 5046614 - Roksana Odpowiedz Link
afire do roksany 06.10.06, 10:37 Witaj Mi się udało, jak na razie znalazlam babeczkę na weekendy i parę godzin w tyg. Daj mi swój adres e-mail, albo napisz swój nr tel. na mój adres gazetowy to dam ci namiary na inną babkę, bo ona jest zainteresowana pracą od pon. do piątku, mieszka w okolicach starej Biedronki, więc chyba blisko ciebie, ma syna, chyba trzylatek, on chodzi do przedszkola, ona by raczej chciała mieć dziecko przyprowadzane do siebie do domu, ale jak zadzwonisz to się dogadacie Pozdrawiam Mama Kamila ur.28.11.05r. 33tc,1720g,49cm Odpowiedz Link
afire Re: Szukam opiekunki... 06.10.06, 07:24 Hej No właśnie widzę, że ciężko Jak tylko będę coś wiedzieć o kimś to na pewno dam znać, ale tu na forum, bo nie mam gg Pozdrawiam Mama Kamila ur.28.11.05r. 33tc, 1720g,49cm Odpowiedz Link
afire do roksany 06.10.06, 10:38 Witaj Mi się udało, jak na razie znalazlam babeczkę na weekendy i parę godzin w tyg. Daj mi swój adres e-mail, albo napisz swój nr tel. na mój adres gazetowy to dam ci namiary na inną babkę, bo ona jest zainteresowana pracą od pon. do piątku, mieszka w okolicach starej Biedronki, więc chyba blisko ciebie, ma syna, chyba trzylatek, on chodzi do przedszkola, ona by raczej chciała mieć dziecko przyprowadzane do siebie do domu, ale jak zadzwonisz to się dogadacie Pozdrawiam Mama Kamila ur.28.11.05r. 33tc,1720g,49cm Odpowiedz Link
afire Roksana 09.10.06, 08:34 Hej Przepraszam, że tak późno wysłałam Ci smsa, ale w weekend byłam w szkole i nie miałam możliwości wcześniejszego wejścia na internet. Nie wiem ile ona by chciała zarobić, ja płacę swojej 4zł za godzinę, ale mam opiekunkę tylko na parę godzin, przeważnie w weekend, Pani mówiła mi, że normalnie bierze 3,5zł, ale że Kamil jest jeszcze mały no i weekend to by chciała 4zł, ja się zgodziłam, jestem z niej bardzo zadowolona. Daj znać, jak poszła rozmowa Pozdrawiam Mama Kamila ur.28.11.05r. 33tc, 1720g,49cm Odpowiedz Link