Dodaj do ulubionych

Do mamy Ady!!!!!!!

08.10.07, 22:02
Czesc! Własnie przeczytałam, że jutro jedziecie do szpitala. Chce
abys wiedziała, że JESTEM Z WAMI!!!! Zobaczysz, że wszystko sie uda!
Trzymam kciuki.
Obserwuj wątek
    • anka71 Również trzymam za Was kciuki 08.10.07, 22:58
      Wracajcie jak najszybciej do domu! Pozdrawiam
    • ewcians Re: Do mamy Ady!!!!!!! 09.10.07, 01:16
      KSENIA - ja również za Ciebie i Adusię trzymam mocno kciuki!!!! - na pewno
      będzie dobrze - zobaczysz! Modlę się za Was codziennie!!!
      Pisz co u Was!
      Całuję i mocno Cię ściskam
      EWA
      • mama.ady Re: Do mamy Ady!!!!!!! 10.10.07, 18:13
        no tak - ada od wczoraj znów jest w szpitalu, bo przybrała tylko 300gr za m-c
        (teraz waży 5200) i miała robione badania łącznie z kontrastem żołądka w celu
        przygotowania do zabiegu antyrefluksowego ale...ponieważ operacja ta - otwarcie
        jamy brz. bo nie ma możliwości zrobienia tego laparoskopowo jest obarczona dużym
        ryzykiem powikłań (na oddziale jest chłopiec który miał to robione m-c temu i
        szwy wewnątrz się rozeszły i trzeba zabieg powtórzyć) więc nasza Pani doktor na
        razie jest ostrożna i zabieg odradza. przemyśleliśmy to z mężem i mamy takie
        same odczucia. trudno - będziemy dalej walczyć z odruchem wymiotnym i dawać co
        godzinę po 30ml ale może dziecko uniknie niepotrzebnych cierpień, na które
        moglibyśmy je narazić upierając się przy tym rozwiązaniu. najważniejsze, że
        rośnie (za m-c 3cm) a przyrost wagi już wyhamowuje w tym wieku (11m-cy). dzięki
        dziewczyny za wsparciesmile i do wszystkich mam myślących o tym zabiegu: głęboko
        rozważcie za i przeciw, u taragankowej zosi to było ratowanie życia a u nas ada
        mimo niskiej wagi jest w dobrej formie, nawet nie ma anemii a że my się
        mordujemy - TO NIEWAŻNE, bo najważniejsze jest dziecko, prawda?smile pozdrawiam ksenia
        • mama.ady Re: Do mamy Ady!!!!!!! 10.10.07, 18:15
          aha adę czeka jeszcze parę konsultacji w tym kardiologiczna i gastroskopia a
          potem może wyjdziemy, jak Bóg dasmile
          • ewcians Re: Do mamy Ady!!!!!!! 16.10.07, 00:50
            Kseniu - Słoneczko...
            Masz rację - ciul tam, że trzeba się mordować (Wy Rodzice) najważniejsze zdrowie
            i bezpieczeństwo Adusi. A tym bardzie jeśli nie ma anemii to jest dobrze!
            Bardzo preżywamy razem z Mężem Waszą sytuację i trzymamy mocno kciuki. Nawet mój
            Mąż ostatnio wymyślił byśmy się spotkali przy okzazji jak będziemy z Maluchami w
            Krakowie (najbliższa wizyta neurologiczna 25.10) - i może faktycznie - gdybyś
            miała ochotę - byśmy się zobaczyły??? Agatko? A co Ty o tym sądzisz? Ja jestem
            mobilna, więc dostosuję się do miejsca jakie Wy wyznaczycie - bardzo bym Was
            chciała zobaczyć i "rzucić" się Wam na szyję - zwłaszcza moją tęsknotę za Wami
            powotęguje fakt, że ..... nadszedł czas, gdy prawie rok temu.........itd.
            A wówczas Was poznałam i dlatego baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo bym chciała Was
            uściskać, ale nie tak wirtualnie .
            Czekam na odpowiedzi.
            Całuski dla Was i Córeniek
            Ewa z Bliźniakami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka