ap77 04.06.08, 22:57 zostawila meza i coreczke (wczesniaczka). Nie wiem dlaczego tak sie dzieje... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaiggiego Re: (*)(*)(*) 05.06.08, 09:30 (*)(*)(*) wszystko w życiu podobno ma jakiś sens tylko że ja go czasami nie widze... Odpowiedz Link
jola23061978 Re: Zmarla Agata Mroz:( 06.06.08, 23:36 (*) Ja tez sie poryczałam bo tydzień temu czytałam z nią wywiad po tym jak urodziła wcześniaka. Bez sensu. Wiem że białaczka to straszna choroba ale jak słysze (AM Wrocław), że operacja przeszczepu się udała tylko infekcja ją zabiła to az mnie trzęsie . Od razu widze Oliwie po udanej operacji co to tylko gronkowiec ją zabierał z tego świata. Litości nie można jakoś staranniej czyściej . Może się mylę ale coś dużo infekcji we Wrocławiu Odpowiedz Link
mlagodna [*][*] 07.06.08, 00:22 dokładnie - gotuje się we mnie na myśl ze nie udało się jej przez cholerne zakażenie wewnątrzszpitalne... porażka... łzy się cisną na myśl o malutkiej która nie będzie miała nawet wspomnienia o mamie... Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: [*][*] 07.06.08, 15:43 No przykre strasznie . Tym bardziej, że to nawet chyba nie było zakażenie wewnątrzpitalne, tylko infekcja wyszła z jamy ustnej, jakaś dziurka, albo inne głupstwo. Oby tylko mała była zdrowa, bo przy chorobie nowotworowej mamy to nigdy nic nie wiadomo... Odpowiedz Link