agusia79-dwa 23.07.08, 12:21 Kochane mamusie jaką matę edukacyjną możecie polecić? To na prezent, a ja dla mojej małej takowej nie miałam i zupełnie nie wiem jaką wybrać. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam słonecznie Agnieszka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciesia Re: mata edukacyjna 23.07.08, 12:27 JA POLECAM MATY,MOJ MALY SPEDZIL NA NIEJ DUZO CZASU I ZACZAL SIE NA NIEJ PRZEWRACAC NA BOCZKI I BRZUSZEK.MY MIELISMY FISHER PRICE ALE NIE WIEM JAK SIE NAZYWALA,BYLA W KSZTALCIE MISIA,BARDZO KOLOROWA.CHCIALAM KUPIC INNA ALE TA BYLA PRZECENIONA I BARDZO LADNA,ALE BEZ SZCZEGOLNYCH BAJEROW. Odpowiedz Link
ewbert Re: mata edukacyjna 23.07.08, 20:38 my mielismy Tiny Love - duo dziewczynki bardzo ja lubiły i bardzo dużo czasu na nich spedziły a częścia zabawek z maty cał czas sie bawią Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: mata edukacyjna 25.07.08, 10:10 Też polecam serię tiny love. Zakochałam się w produktach Marko (bo produkują też zabawki z linii k's kids i jeszcze jakieś) - sa przemyślane, ślicznie wykonane, bezpieczne, jakieś takie bardziej dopracowane i bogatsze, niż chicco i fiszerprajsy. Odpowiedz Link