11anetta 01.05.09, 12:02 Dziewczyny to co spotykamy sie tego 16.05? Bo to juz blisko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziach1 Re: SLASK SPOTKANIE 05.05.09, 15:35 Potwierdzam gotowość na 16 maja Pozdrawiam, Madzia i Beatka Odpowiedz Link
tolka11 Re: SLASK SPOTKANIE 05.05.09, 15:44 jak się zbierze grupa to zacznę wam wysyłać namiary z dojazdem, bo przecież każda z innej strony. A o której mam rezerwować? 11, 12? Odpowiedz Link
mama_janka007 Re: SLASK SPOTKANIE 05.05.09, 15:46 moze 12? zdazylabym wtedy studnie nakarmic üprzed wyjazdem, ale jak wam pasuje 11 to dla nas tragedii nie bedzie Odpowiedz Link
bartosztomasz Re: SLASK SPOTKANIE 06.05.09, 18:25 My tez będziemy 16.05, a godzina w sumie nie ma większego znaczenia !! ale dobrze by było wiedzieć kiedy Wy tam będziecie żeby się z wami nie rozminąć Pozdrawiam M i B Odpowiedz Link
tolka11 Re: SLASK SPOTKANIE 06.05.09, 21:39 Piszcie mi tu skąd pojedziecie, to będę wam rozsyłać mapki. Rozumiem, ze spotkanie na 12? Budynek szkoły jest jakieś 500 m od zjazdu z A4- węzeł Chorzów Batory. Tylko trzeba wiedzieć, gdzie skręcać potem. jak ktoś z innej strony to napisać mi tu, jak autobusem to też skąd, podam nr i przystanek. Ja będę otwierała szkołę, więc podam wam na priv mój tel, zebyście nie stali przed zamkniętymi drzwiami. Ja stawiam kawę, herbatę, jakieś ciastka. Odpowiedz Link
tolka11 Re: SLASK SPOTKANIE 06.05.09, 21:40 W tej chwili jest nas 6 rodziń. czy Bielsko się też pisze na spotkanie? Odpowiedz Link
mama_janka007 Re: SLASK SPOTKANIE 06.05.09, 21:48 mi napisz tolciu na priv dokaldny adres to sobie w nawigacje wrzuce. tel.oczywiscie tez nie zaszkodzi. i tak mysle, ze skoro o slodkie ty zadbasz to ja moze pare plyt z kanapkami przywioze? ile nas bedzie w sumie? i kazdy z was parami? Odpowiedz Link
bartosztomasz Re: SLASK SPOTKANIE 06.05.09, 21:52 oo szykuje sie niezła imprezka , my chyba z najmniejszym przyjedziemy .. wczesiaczkiem Odpowiedz Link
tolka11 Re: SLASK SPOTKANIE 06.05.09, 22:04 Ja samotnie, tzn tylko z moimi dwoma wczesniakami. pierwsza z ojcem mają plany rowerowo-wycieczkowe. Odpowiedz Link
mama_janka007 Re: SLASK SPOTKANIE 06.05.09, 22:21 miejsce do przewinicia zawsze sie znajdzie, ale powiedz mi tolciu jeszcze, bedzie gdzie tam butle podgrzac czy brac oprzyrzadowanie ze soba? Odpowiedz Link
mama_janka007 Re: SLASK SPOTKANIE 06.05.09, 22:08 ok. czyli nie liczyc w przypadku 6 rodzin na 12 osob? bo nie wiem jakie ilosci przekasek i kanapek mam produkowac. no i jakies zimne napoje by sie przydaly. dajcie znac czy ktos to przejmuje czy tez sie tym zajac (woda i soki). Odpowiedz Link
mama_janka007 Re: SLASK SPOTKANIE 06.05.09, 22:05 no wy to obligatoryjnie z malenstwem!!!! w koncu znamy go tutaj od 1.dnia ja bardziej pytalam o to, czy wszyscy z druga polowka (maz-zona)? czy jest pare mam ktore same beda? Odpowiedz Link
miloscmamy Re: SLASK SPOTKANIE 06.05.09, 22:20 jak jeszcze nie będzie z nami Szymusia to chętnie wpadnę samotnie, bo jak będziemy mogli mieć już nasz Skarb w domku, to wiadomo, że nie zaszczycimy Was obecnością Odpowiedz Link
mama_janka007 Re: SLASK SPOTKANIE 06.05.09, 22:25 zycze ci wiec z calego serca, zebys 16. juz nie mogla byc z nami a do reszty prosba: zdeklarujcie sie prosze wstepninie w jakiej ilosci przyjedziecie, tak zebym mogla mniej wiecej ogarnac ilosc kanapek i reszty przekasek. sciskam was mocno i ciesze sie juz baaaardzo Odpowiedz Link
kasiaforenc Re: SLASK SPOTKANIE 06.05.09, 22:38 Ja przyjadę sama z Julcią Mogę się zająć napojami Odpowiedz Link
mama_oliwki1 Re: SLASK SPOTKANIE 07.05.09, 09:40 mnie z Oliwka nie będzie bo jedziemy na turnus ale nastepnym razem przy najblizszej okazji napewno się podczepimy pozdrawiam i zycze miłego spotkania Odpowiedz Link
madziach1 Re: SLASK SPOTKANIE 07.05.09, 15:03 Witam Ja będę najprawdopodobniej sama z Beatką. Mogę przynieść ze sobą trochę "maszkietów". Pozdrawiam, Madzia z Zabrza Odpowiedz Link
11anetta Re: SLASK SPOTKANIE 07.05.09, 17:22 Ja bede sama z synkiem tez przyniose co nie co. Wiecie co a moze zrzucimy sie i zamowimy pizze zamiast kanapek?Dowiaza ja nam na miejsc zliczymy ile nas bedzie i git. Odpowiedz Link
tolka11 Re: SLASK SPOTKANIE 10.05.09, 17:52 To komu jakie namary wysyłać? Adres do nawigacji wpisałam wyżej. Odpowiedz Link
miloscmamy Re: SLASK SPOTKANIE 10.05.09, 19:42 Ja trafię Proszę tylko o telefon, jak będę stała pod drzwiami może się przydać elzbieta_jaroszek@onet.eu Mały raczej nie wyjdzie do soboty, ma dalej problemy z oddychaniem przy jedzeniu. Spada mu saturacja nawet do 75 pracujemy nad tym, ale to wszystko czas... ostatnio mnie tak przestraszył jak przestał oddychać, że ja chyba byłam bledsza od niego Nie tracę wiary, choć mam chwilowe małe załamki do zobaczenia )) Odpowiedz Link
11anetta Re: tolka 10.05.09, 21:01 hej tolciu jak mam dojechac z 3go maja w chorzowie.Autobusem czy tramwajem jak najlepiej? Odpowiedz Link