Dodaj do ulubionych

Prawo Jazdy w Sieradzu

IP: *.play-internet.pl 20.06.11, 20:35
Witam zdawał ktos w Sieradzu na prawko bo słyszalem juz naprawde rozne opinie o egzaminatorach moj kolega zdawał egzamin u Pani Stasik 52 minuty jezdził i go przesadziła za to ze niewrzucił kierunku a ogolnie podobno bardzo oschła baba specjalnie pakuje w zakazy
Obserwuj wątek
    • Gość: gosienka200883 Re: Prawo Jazdy w Sieradzu IP: *.range86-152.btcentralplus.com 21.09.11, 16:10
      witam
      ja juz 6 razy zdawalam , ostatnio 15.09.2011 za kazdym razem inny egzaminaor mialam Jaworskiego, Lipowskiego, Kusmierkowskiego, pania Ratajczyk, Sękala a ostatnio Żmuda
      Jaworski jest nie przyjemny, to samo Lipowski, pani Ratajczyk bardzo mila i pan Sękala tez , pan Żmuda wymagajacy ale tez nie zly Ten ostatni egzamin oblalam bo mi piesza weszla na pasy
      wlasciwie to i tak bym oblala bo jak sie nie zatrzymasz to zle a jak sie zatrzymasz to tez nie dobrze Najlepiej unikac pieszych
      • Gość: za 1 razem Re: Prawo Jazdy w Sieradzu IP: *.acn.waw.pl 21.09.11, 21:32
        Lepiej przestań kręcić i napisz dokładnie, jak to było, a pewnie było tak:
        Nie ustąpiłam pierwszeństwa pieszej, która weszła na przejście, czego z własnej winy nie umiała przewidzieć, choć powinnam, widząc pasy. Przez to słusznie oblałam egzamin, gdyż stworzyłam zagrożenie w ruchu drogowym polegające na możliwości kolizji z pieszym na przejściu, gdzie powinnam się zatrzymać i przepuścić.
        Niestety do dziś nie nadaję się na kierowcę, gdyż nadal mylnie całkowicie twierdzę, że
        "i tak bym oblala bo jak sie nie zatrzymasz to zle a jak sie zatrzy masz to tez nie dobrze"
        Kiedy lepiej się douczę do egzaminu, będę już wiedzieć, że widząc pieszego przed pasami, należy się zatrzymać i nie jest prawdą, że jeśli się zatrzymam, to też jest niedobrze.
    • Gość: za 1 razem Re: Prawo Jazdy w Sieradzu IP: *.acn.waw.pl 21.09.11, 21:36
      To musi być bardzo dobra egzaminatorka, jak mój z wordu na Odlewniczej. Też pakował mnie przez najtrudniejsze skrzyżowania i też oblewał innych za niewłączenie kierunkowskazu. Tak właśnie powinien przebiegać egzamin, dobranie jak najtrudniejszej trasy, aby sprawdzić kursanta na jak największej ilości trudnych sytuacji. Jeśli kursant jest przygotowany - ZDA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka