Dodaj do ulubionych

OSK ORZEŁ Kraków- instruktorzy

IP: 213.134.163.* 01.05.12, 23:11
Hejka! Czy ktoś z was robił może kurs w OSK Orzeł? Którego instruktora możecie polecić ? którego unikać?? Mi zaproponowano kilku - p. Tomasza, Panią Agnieszkę lub Pana Łukasza i jeszcze dwóch - imion nie mogę sobie teraz przypomnieć. Za tydzień kończę wykłady i chciałabym sobie już któregoś instruktora wybrać:)
Obserwuj wątek
    • sarawi OSK ORZEŁ Kraków- instruktorzy 02.05.12, 08:05
      Łukasz. tzn jego akurat znam i moge z czystym sumieniem polecic.
      • Gość: Brambara Re: OSK ORZEŁ Kraków- instruktorzy IP: 213.134.163.* 02.05.12, 13:11
        Ok. przypomniałam sobie- jeszcze Mariusz.
        Sęk w tym że ja ich nie kojarzę a nie chcę trafić na jakiegoś starszego pana który ciągle będzie robił przerwy na papieroska :/
        A ten Łukasz to starszy ?

Na którymś forum polecano , Tomasza ale on ma strasznie grafik zawsze zapchany,
        A możesz coś więcej o tym swoim instruktorze?
        • sarawi OSK ORZEŁ Kraków- instruktorzy 02.05.12, 21:44
          Nie, Lukasz ma 29 lat ... albo jakos tak.
          • Gość: Brambara Re: OSK ORZEŁ Kraków- instruktorzy IP: 213.134.163.* 02.05.12, 22:26
            yyyy... pytając o coś więcej miałam na myśli jakie ma podejście do kursantów, czy jest wymagający, mrukliwy, krzykliwy... czy się czepia.. nie wiem cokolwiek etc...
            wiek jak wiek.. jak tam rozróżniam na instruktorów starych ( pow 50) i resztę :)

może akurat ktoś jeszcze tutaj zaglądnie... ?
            • sarawi OSK ORZEŁ Kraków- instruktorzy 03.05.12, 22:47
              oprocz tego, ze jest instruktorem nauki jazdy, skonczyl takze kurs dla egzaminatorow, wiec z pewnoscia wiedze ma duza. Jest przede wszystkim sympatyczny, wesoly i rozmowny. Ja akurat takich ludzi lubie, nie wyobrazam sobie jezdzic z kims przez 30 godzin i nie odezwac sie do tej osoby ani slowem, albo rozmawiac tylko i wylacznie na temat tego, co dzieje sie aktualnie na drodze. Ale to akurat jak kto lubi.
              • Gość: Brambara Re: OSK ORZEŁ Kraków- instruktorzy IP: 213.134.163.* 06.05.12, 13:45
                Ok dzieki. zobaczymy na kogo ostatecznie trafie :)
                • Gość: Brambara Re: OSK ORZEŁ Kraków- instruktorzy IP: 213.134.163.* 12.05.12, 15:22
                  Dostał mi się jakiś starszy Pan... ale za to bardzo gadatliwy :D pierwsze jazdy już za sobą :D
                  • Gość: gość Re: OSK ORZEŁ Kraków- instruktorzy IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.12, 03:36
                    Cześć!

I jakie wrażenia z jazd z instruktorem? Jesteś zadowolona?

Czy zapisałaś się do szkoły na Dzielskiego?

Czy Twój instruktor to pan z brodą? Jak ma na imię?

Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

Krzysiek
                    • Gość: AnnaMariaM Re: OSK ORZEŁ Kraków- instruktorzy IP: *.prnet.pl 21.06.12, 12:44
                      Ja też robiłam w Orle jakiś czas temu I pierwszą jazdę miałam z panem którego imienia nie pamiętam :( Resztę jeździłam już z w większości z Łukaszem.
                      Tak jak pisała poprzedniczka - sympatyczny i dobrze tłumaczy,poza tyM jest bardzo spokojny i raczej nierozgadany - więc akurat w moim przypadku to było na plus bo nie lubię gadać o pierdołach. Poza tym mogę jeszcze polecić Tomka bo u niego robiła moja siostra i zdała za pierwszym razem!
                      • Gość: NokiaConecting Re: OSK ORZEŁ Kraków- instruktorzy IP: *.aster.pl 04.08.12, 23:56
                        Ej... ale czy tam aby nie ma dwóch panów Łukaszów? tak mi sie chyba kojarzy albo sie pogubiłam... o którym piszecie? Ja mysle kogo wybrać i mam mieszane uczucia, bo przede mną kilka koleżanek robiło w orle i co jedna to mi innego poleca:/ helpppp

a - ja mysle o tym oddziale na beskidzkiej, to moze któregoś pana stamtąd polecacie?
    • Gość: NokiaConecting Re: OSK ORZEŁ Kraków- instruktorzy IP: *.aster.pl 05.08.12, 11:28
      nie wiem co za strone podajesz.. na tej nic nie ma , włącza się jakaś gra.. prosiłam o porady- jeżeli ktoś jeździł w orle.. wygooglać też sabie umiem ale nic nie znalazłam, wiec pytam na forum :/
      • Gość: opinia Re: OSK ORZEŁ Kraków- instruktorzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.12, 11:27
        witam, jesli chodzi o osk orzeł to polecam Roberta. bardzo fajny jako instruktor i ogolnie jako czlowiek,potrafi odstresowac i tlumaczy nawet i 100 razy to smao jak potrzeba.:) zdarzylo mi sie jezdzic tez z Jackiem, tyle ze on chyba glownie na motor, ale w samochodzie super instruktor- tlumaczy cierpliwie i jasno,a do tego cos zagadanie zbey nie bylo sztywnej atmosfery:) polecam ta szkole.
        • Gość: Justyna Re: OSK ORZEŁ Kraków- instruktorzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.12, 07:57
          Ja również z całym przekonaniem mogę polecić Roberta:) Z resztą również miałam kontakt z innymi instruktorami i polecam szkołę pod wszystkimi względami - zaangażowanie zarówno instruktorów jak i bardzo miła obsługa w biurze. Szkoliłam sie na Młyńskiej.
          Prawo jazdy szczesliwie zdane tydzien temu-tylko czekam na odbiór;D
          Pozdrowienia dla instruktora :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka