Gość: Marcin IP: *.artnet.pl 05.04.13, 09:28 Szukam dobrej szkoły jazdy, ale tak żeby miał możliwość wyboru instruktora, a nie był skazany na jednego bo mam złe doświadczenia z taką jedną małą szkółką z mojej mieściny. Szukam czegoś we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.13, 12:56 polecam automaniaka z jedności narodowej,fajni instruktorzy,ze wszystkimi idzie się dogadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara.... Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.play-internet.pl 05.04.13, 18:15 Polecam tobie Akademie Dobrej Jazdy na Sienkiewicza instruktorzy są naprawde super... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: 91.90.160.* 11.05.13, 23:54 a mozesz polecic kogos konkretnie? masz juz panstwowy za soba? Odpowiedz Link Zgłoś
barbara3317 Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku 12.05.13, 07:05 Polecam tobie p.Andrzeja Białka super instruktor ..... Odpowiedz Link Zgłoś
barbara3317 Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku 13.05.13, 08:36 barbara3317 napisał(a): > Polecam tobie p.Andrzeja Białka super instruktor .....państwowy mam już za sobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 20:27 Ja aktualnie kończę kurs w Rolce (plac grunwaldzki). W poniedziałek egzamin, mam nadzieję, że będzie pozytywnie :) Instruktora co prawda miałam jednego, bo nie miałam potrzeby jeździć z innym, ale z tego co wiem to jest u nich taka możliwość taka możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.man.tk-internet.pl 06.04.13, 07:00 polecam szkole nauki jazdy sygnał,! przy ulicy orzechowej we wrocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.13.199.109.static.rdi.pl 09.04.13, 09:38 Ja robiłam kurs w Kursancie. Zdałam za pierwszym podejściem, chociaż jak przystępowałam do kursu to wszyscy się śmiali, że jak wyjadę na drogę to mam dać znać żeby z domu nie wychodzili. Mają naprawdę świetnie opracowany system kształcenia i każdego nauczą dobrze jeździć. Super szkoła. Szczególnie polecam instruktora Pana Grzegorza Hałasa. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.artnet.pl 09.04.13, 09:54 Zgadzam się z przedmówcą! Również robiłem Kursancie i z tego miejsca serdeczne podziękowania dla Pana Cezarego Karpińsiego za pomoc w przygotowaniach,do właśnie zdanego,egzaminu! :) Szczerze polecam tego instruktora każdemu,kto chciałby w szybki i miły sposób przyswoić sobie jazdę po ulicach Wrocławia. Ja sam wielokrotnie próbowałem z mizernym skutkiem zdać egzamin na prawo jazdy i w końcu po jazdach odbytych z Panem Cezarym udało się opanować technikę poprawnej jazdy i co najważniejsze zapanować nad stresem.Raz jeszcze pozdrawiam i dziękuje za przygotowanie mojej osoby do egzaminu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 09:02 A ja polecam szkołę Test z Lelewela , poszłam tam za namową koleżanki . Wczesniej wydalam sporo pieniedzy w Kursancie i nic sie nie nauczylam . Koleżanka namowiła mnie na naukę u Pana Tomka w Teście. Zupełnie inne podejście do kursanta , żałuję że od razu tam nie trafilam, bo kurs byłby przyjemniejszy . polecam. marta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fisio Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 15:27 AUTO -STOP the best, nie wiem w jakim rejonie szukasz szkoły, ale ta jest na Grunwaldzie we Wro,ja wlasnie zdalem wczoraj egzamin ...luzik :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.internetunion.pl 25.04.13, 11:24 Polecam Kursanta - instruktorzy nastawieni na to, abyś zdał. Ja robię kurs w Kursancie, niedawno zaczynałam jako totalna "noga" - pierwszy raz siedziałam za kierownicą (!) a teraz na dniach idę na egzamin... I czuję się naprawdę dobrze przygotowana. Zatem trzymaj kciuki ;-) I Tobie też powodzenia z prawkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.internetunion.pl 25.04.13, 11:32 I moim instruktorem też jest Pan Grzegorz Hałas. Polecam! Jazdy w bezstresowej atmosferze (moi znajomi opowiadali mi o bardzo nerwowych instruktorach w innych szkołach- gdyby się ktoś na mnie wydzierał non stop to nic bym się nie nauczyła, bo niewątpliwie jazdy byłyby wtedy dla mnie nieprzyjemne i stresujące!).p.Grzegorz skupia się nad tym, aby wszystko dokładnie wyjaśnić - jesli widzi, że pomimo wielu starań dalej popełniam pewne błędy - zapisuje to w kalendarzu - i na kolejnych jazdach znowu to ćwiczymy. Jak napisałam wcześniej, zaczynałam jako totalna noga, obawiałam się czy sobie poradzę, ale teraz jazda autem jest dla mnie przyjemnością. Mam nadzieję, że szybko zdam prawko - zresztą z takim przygotowaniem nie obawiam się egzaminu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evilgh Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.compnet.com.pl 13.01.14, 15:34 nauka jazdy Tarnowskie Góry kat B prawo jazdy Radzionków Expert polecam Piekary Śląskie szkoła nauki jazdy Expert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.13.199.109.static.rdi.pl 06.05.13, 21:22 Polecam szkołę jazdy Kursant oraz instruktora Cezarego Karpińskiego, egzamin okazał się zwykłą formalnością, zdaną za pierwszym podejściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 22:45 polecam Ewę Samuels z Kursanta - wymagająca ale bardzo rzetelna firma. Na jazdach łączy ciężką pracę z uśmiechem. Dla mnie 30 godzin było minimum i dokupiłam kilka dodatków - dzięki temu na 3 egzaminach wewnętrznych czułam się lepiej a na państwowym nie stresowałam się ( tak bardzo) Dzięki niej od miesiąca jestem szczęśliwym kierowcą. Zdałam za pierwszym podejściem. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.13, 21:45 Ja polecam Kursanta i polecam swojego instruktora Krzysztofa Babicza. Dzięki któremu zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem, Doskonale wszystko wytłumaczone, ostrożna Jazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 22:43 Polecam Szkołę Jazdy Kursant! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auto-maniak Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 10:46 Super cena i Super atmosfera.Instruktorzy do wyboru .gfg.nazwa.pl/automaniak3/index.php/cennik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.13.199.109.static.rdi.pl 21.05.13, 11:11 Ja robiłem w OSK Kursant. Ehhh egzamin trwał długo bo jestem rozjazdach ale w końcu zdałem za pierwszym razem. Duża szkoła może się podobać albo nie, ale mają naprawdę dobrych instruktorów no i nie jesteś uzależniony od jednego, jak ci się nie podoba to prosisz o zmianę. Ja polecam Grzegorza Hałasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.13.199.109.static.rdi.pl 21.05.13, 11:13 tak tak kurs nie egzamin (a egzamin też długo 40 minut mnie woził egzamintor :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automaniak Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.13, 15:17 Świetna Szkoła,Super instruktorzy a do tego Rewelacyjna Promocja gfg.nazwa.pl/automaniak3/media/k2/items/cache/29766e2a37e979b18d18c428ff9c5aba_XL.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aut-ko Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku 23.05.13, 13:27 Jesteśmy z Wami już od 7 lat.Przygotowaliśmy dla Was Mega Promocję !!! gfg.nazwa.pl/automaniak3/media/k2/items/cache/ce7646a74c54cecf1c05442c71f02147_XL.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm OSK NOVA ul.Tarnogajska IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.13, 11:55 A ja wyznaje zasadę ze koniec języka za przewodnika :) Przekopałam sie przez net i nie znalazłam info o tej szkole , ani rankingów- które w sumie są g warte i gdy juz sie prawie poddałam koleżanka mi poleciła P.Mirka i OSK NOVę . Jestem po 3 dniach zajęć teoretycznych i jestem mega zachwycona , genialna ,przyjazna atmosfera , wszystko do omówienia , załatwienia ,nie ma rzeczy niemożliwych. Dobre ceny ,jasne zasady.Szczególnie polecam fanom WKS :) www.szkolajazdynova.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursant Wrocław Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.13.199.109.static.rdi.pl 01.07.13, 10:01 We Wrocławiu to Kursant (www.kursant.wroclaw.pl), mają dużo instruktorów, a z rankingów można sobie zobaczyć, który instruktor jest najskuteczniejszy i takiego wybrać, a z rankingów też widać jakie doświadczenie ma instruktor. Ja tak zrobiłem i zdałem za pierwszym razem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.13, 10:08 Radzę iść do Kursanta. Prawo jazdy kategorii B udało mi się zdać za drugim razem - szczęśliwego dnia tzn. 13.06.2013:) dzięki instruktorowi Panu Grzegorzowi Hałas, nauczył mnie tak bardzo przydatnej umiejętności w życiu jaką jest jazda samochodem. Szczerze polecam Pana Grzegorza, jest to konkretny instruktor, który wszystko tłumaczy i uczy jeździć, nawet najcięższe przypadki:) Dziękuję jeszcze raz:) Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze, ale już jako kierowca nie pasażer:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.internetia.net.pl 01.07.13, 18:25 lepiej szukać dobrego instruktora, oczywiście pod warunkiem że sama szkoła nie działa skandalicznie :) wszystkie szkoły ze szczytów rankingów tak naprawdę poprowadzą kurs tak samo, moim zdaniem ważniejsze jest to kto i jak nas uczy, teraz są już rankingi instruktorów - warto zobaczyć tylko trzeba znać nr takiego instruktora i zaraz wyjdzie, jak skutecznym jest nauczycielem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: 91.90.160.* 01.07.13, 23:27 a na jakiej stronie jest taki ranking? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.internetia.net.pl 02.07.13, 00:21 zuza a chcesz sprawdzić swojego czy dopiero szukasz? bo w rankingu nie znajdziesz nazwiska, tylko nr instruktora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gasek Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.compnet.com.pl 13.01.14, 15:34 Expert nauka jazdy Tarnowskie Góry Expert prawo jazdy Radzionków polecam Expert Piekary Śląskie szkoła nauki jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
harold99 Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku 30.12.13, 13:30 Ja zaś radzę udać się na Ziębicką :) Wiem, że we Wrocławiu można przebierać w ofertach, dlatego wybór na pewno nie będzie łatwy. W Kursancie jest dobra cena, nie naciągana. Mi się powoli kończą godziny jazdy, ale świetnie sobie radzę. Praktykę mam z Panem Jackiem, w porządku facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steefania.. Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.14, 14:46 A w Kursancie mają konkretnych instruktorów ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladenka sara Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.14, 08:43 Nie chce mi się otwierać każdej odpowiedzi, ale najlepsza dla mnie i z mojego doświadczenia jest. Szkoła Jazdy Kursant. Prawko zdałam za drugim razem, za pierwszym zjadły mnie nerwy, a tak to nie było żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kromerek17 Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku 30.01.14, 09:39 Musze się z Tobą zgodzić, jest to szkoła na topie, mają bardzo wysoką zdawalność wśród ich uczniów,Można tam zrobić kurs na prawko ale też mają w ofercie inne kursy np na sprzęt budowlany ciężki i lekki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.14, 10:31 To jest właśnie fajnie że tyle oferują można porobić wszystkie kursy w jednym miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej3333 Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku IP: *.centertel.pl 19.03.14, 22:26 To trzeba bylo pytac o Łukasza Lecha w tej szkole, to byloby za 1szym razem :) Ja i moja koleżanka z nim jezdzilysmy i mowie szczerze, potrafi ogarnac nawet najwiekszego nerwusa :) Odpowiedz Link Zgłoś
el-q Re: Szukam dobrej szkoły jazdy we Wrocku 11.04.14, 15:43 polecam akademie dobrej jazdy Odpowiedz Link Zgłoś