Gość: jaaa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.04, 13:02 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galwani Re: odlewnicza czy powstańców śląskich - gdzie le 26.07.04, 18:54 to zalezy gdzie jeździlas/eś... ja jeździlem w okolicach powstancow... i tam zdawalem... bo znalem juz te rejony i wiedzialem gdzie jakie ograniczenie... gdzie sie pas konczy za skrzyzowaniem wiec jak stanac na swiatlach... i tak dalej i tym podobne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: odlewnicza czy powstańców śląskich - gdzie le IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 14:37 Z tego co mi wiadomo to w warszawie jest juz tylko jeden osrodek egzaminacyjny tylko na odlewniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osk Re: odlewnicza czy powstańców śląskich - gdzie le IP: *.chello.pl 02.08.04, 21:47 A to nowość,bo dzisiaj do 20-tej egzaminowali też na Powstańców!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: odlewnicza czy powstańców śląskich - gdzie le IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 00:06 TYLKO ODLEWNICZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! BANALNA JEST !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: odlewnicza czy powstańców śląskich - gdzie le IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 10:41 Na Powstancow tez nie jest zle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Odlewnicza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.08.04, 18:40 Zdawałem na powstańców, 5 razy bez skutku, małe rondka na bemowie, tramwajowe "zygzaki" na jezdni itd. Na Odlewniczej zdałem za 1 razem, to juz troche zadupie, nie tak skomplikowane trasy jak na bemowie. Odpowiedz Link Zgłoś
justka7 Odlewnicza 24.08.04, 16:45 zgadzam się- na Odlewniczej są proste trasy egzaminacyjne!!! zdałam dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfin Re: Odlewnicza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.04, 01:25 Oj tam, ja za pierwszym podejsciem na Powstancow dalem ciala, jak zapomnialem ustawienia samochodu na placu manewrowym :D a egzaminator mial pokazywac skad i gdzie, co nalezy robic. Chyba sam o tym niewiedzial, wiec zecz jasna troche sie nie udalo, na 2 probie lusterkiem slupek dotknalem i dziekuje. Ale za drugim razem (po 4 miesiacach nie siedzeinia za kolkiem) tez na Powstancow plac przeszedl prawie idealnie (nie czulem odleglosci na luku, ale koperta i podjazd byly perfect) a jazda po miescie nie byla zla i zdalem. CZyli pierwszy raz wyjechalem "na miasto" i po Bemowie dygalem i jakos dalo rade. Czepial sie takich rzeczy jak najezdzanie na linie (4 razy), wiec nie powinienem zdac... :D Ehh nie jest zle, fajnie na tym Bemowie jest:) Cos sie dzieje na drogach, przynajmniej nie masz uspionej czujnosci tak, jak na Brodnie a to wazne, bo zaden tramwaj czy ograniczenie cie nie zaskoczy - zdazysz odpowiednio wczesniej zareagowac :) Odpowiedz Link Zgłoś