Dodaj do ulubionych

Odlewnicza=Powstańców

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 20:39
Czy wiecie, że nawet jak Wam się nie spodoba Odlewnicza, bo tam są gorsi
egzaminatorzy jak nie raz słyszałam, to jak pójdziecie na Powstańców, to tam
są Ci sami egzaminatorzy, więc możecie trafić na tego samego co mieliście na
Odlewniczej. Nierozumiem, więć dlaczego piszą niektórzy, że na Powstańców są
lepsi egzaminatorzy?
Obserwuj wątek
    • Gość: wesoła Re: Odlewnicza=Powstańców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 21:20
      Instruktorzy są ci sami w obu WORDAch. Wymieniają się. A w to że ktoś pisze że
      gdzieś są lepsi nie nalezy wierzyć. Ten sam egzaminator jednego dnia może być
      dobry a drugiego dnia bedzie miał zły humor. Ludzie jak ich obleją zawsze
      piszą że egzaminatorzy są źli ci egzaminatorzy co przepuszczą zawsze sa dobrzy.
      A to jest też bzdura.
      Idź na egzamin i sie nie denerwuj dodatkowo tym co inni piszą o złych
      egzaminatorach.
      • Gość: Eda Re: Odlewnicza=Powstańców IP: *.chello.pl 12.03.05, 11:24
        Zdawalam na Powstancow.Za kazdym razem inny egzminator i nie moge powiedziec
        by byli okropni wrecz przeciwnie :)zawsze wesolo i z humorem.No moze jeden
        Pan mial gorszy dzien bo sie nie usmiechal:),ale to tez sa ludzie tacy sami
        jak my .Wiec glowa do gory.Pzdr.
    • Gość: ..... Re: Odlewnicza=Powstańców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:31
      Egzaminatorzy sa Ci sami ,ale ponoc na Powstańców trudniej zdac ze wzgledu na
      trasy egzaminacyjne..;)ale nigdy nie wiadomo czy tak jest bo w sumie zdania sa
      podzielona.Osobiscie bardziej podoba mi sie na bemowie ale to kwestia gustu:)
      pozdrawiam
      • Gość: Eda Re: Odlewnicza=Powstańców IP: *.chello.pl 13.03.05, 20:02
        Fakt zdania sa podzielone.Ja mieszkam w okolicach Bemowa.Teren znam ,po za tym
        jezdzilismy tutaj duzo .Inna bajka ze czy sie zna czy sie nie zna trzeba
        bardzo uwazac na to co sie dzieje na ulicy.Ja po zdanym egzaminie
        stwierdzilam ze nie zaliczylam zadnego ronda:),zero jakis klopotliwych
        sytuacji.Pare skretow w lewo i kika w prawo:) zero jednokierunkowych
        poprostu luz,blues.Sama bylam w szoku.Pzdr
        • Gość: michasio Re: Odlewnicza=Powstańców IP: *.acn.waw.pl 22.05.05, 06:52
          Zdałem za 2 razem na odlewniczej. Za pierwszym razem nie zdążyłem wjechać na
          skrzyżowanie a już wymusiłem pierwszeństwo i Pan mi edzamin przerwał :)))
          Musiał mieć jeden z tych "złych" dni :)
          Za 2 razem zdałem bez żadnych kłopotów ale egzaminował mnie młody egzaminator :)
          Wydaje mi się że lepiej jest znać tereny na których będzie się zdawać bo
          poprawia to trochę samopoczucie. Pozdrawiam
          • kalooo Re: Odlewnicza=Powstańców 22.05.05, 12:03
            Oczywiście,że się zmieniają.Co drugi dzień są albo na Odlewniczej,albo na
            Powstanców.
            Ja na Odlewniczej miałam raz młodego i oblałam a zdałam u faceta,który od
            poczatku chciał mnie oblac i wcale się z tym nie krył-nawet nie pozwolił mi się
            dobrze ustawic do koperty! A wszystko zrobiłam za 1 razem i bezbłędnie
            miasto,więc tak naprawde nie ma reguły czy młody czy stary...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka