Dodaj do ulubionych

na czym oblaliscie

IP: *.aster.pl 24.04.05, 22:41
Hej,
czy mozecie sie podzielic za co oblaliscie egzamin... taka nauka na cudzych
bledach... :-)
Dzieki i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Asica Re: na czym oblaliscie IP: *.aster.pl 24.04.05, 23:08
      Z miłą chęcią,gdyż mam to już za sobą:) i nawet miło wspominam:)
      1 podejście:
      -oblane na mieście:najgłupszy błąd jaki mogłam zrobić,wjechałam w zatoczkę dla
      autobusów,jako że myślałam że to zwykły pas;).potem sie wkurzyłam,zdenerwowałam
      i wyjezdzajac spowodowałam zagrozenie ruchy:)heh,teraz sie z tego smieje.
      2 podejscie:
      górka-mimo że nigdy w życiu jej nie zwaliłam,inne sprzęgło,złe wyczucie:)
      3 podejście:
      śnieżyca,widoczność zerowa,szyby zaparowane,po nieudanym wjezdzie prostopadłym
      tyłem wytarłam szyby,znowu zaparowały więc znowu podejscie nieudane:)
      4 podejscie:
      ZDANE:)
      A zdawałam w Wawie na Powstańców
    • Gość: mija Re: na czym oblaliscie IP: *.76.classcom.pl 25.04.05, 09:40
      2 razy na kopercie, za 3. razem inny zestaw wiec zdalam;) a koperty jeszcze
      nigdy nie bylo mi dane robic na miescie (jako ze zawsze wjezdzam sobie przodem;))
    • j0204 Re: na czym oblaliscie 25.04.05, 09:43

ja poległam 3 razy na placu:

1.parkowanie równoległe - nie zrobiłam korekty i się poddałam (moja wina)
      2.łuk - nie wiem czy oblałam słusznie, nie mogłam sprawdzić czy koła dotykały
      linii
      3.parkowanie prostopadłe przodem - źle mierzyłam pachołek, zamiast w połowie
      szyby, ja celowałam w połowę lusterka i ie wyszło.
      4 - podejście przede mną w ten piatek, moze zdam.

Ślę powodzenia dla zdających w tym tygodniu.
      • Gość: do j0204_kleo Re: na czym oblaliscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:42
        Jolu, zycze powodzenia !!
      • Gość: Kasia Re: na czym oblaliscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 11:34
        Ja za pierwszym razem oblałam na mieście!!:((( przejechałam ciagłą linię, a
        byłam tak blisko już ośrodka :((
        Ala za drugim podejściem zdałam !!!! :)))
        Za tym pierwszym razem jak przeszłam plac to już myslałam, że zdam bo podobno
        jak zda się plac to miasto się zdaje, ale na mieście też trzeba uważać bo
        oblewają na każdej drobnosce!!!
      • Gość: magda Re: na czym oblaliscie IP: 213.25.144.* 04.05.05, 22:06
        i co zdalas prawko?ja zdaje jutro 2 raz
    • Gość: kleo Re: na czym oblaliscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:08
      Ja jak do tej pory oblalam 3 razy na miescie.... :-)
      1 raz: 5 razy zgasl mi silnik
      2 raz: nie zatrzymalam samochodu na znaku stop, tylko przyhamowalam, bo nic nie
      jechalo i pojechalam dalej
      3 raz: wymuszenie pierwszenstwa (i egzaminator powiedzial, ze niewiele
      brakowalo zebym zadala :-((((
    • Gość: paola Re: na czym oblaliscie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 19:12
      Ja włśnie dzisiaj, przed chwilą, na górce.Jestem wściekła, bo trafił mi się
      super egzaminator, a ja dałam ciała.
      • Gość: kleo Re: na czym oblaliscie IP: *.aster.pl 26.04.05, 21:50
        przykro..... a gdzie zdawalas i u jakiego egzaminatora??
        • Gość: ewka Re: na czym oblaliscie IP: 80.53.120.* 27.04.05, 09:13
          1. łuk
          2. koperta
          3. łuk
          4. miasto (wymuszenie pierszeństwa)
          • Gość: j0204 Re: na czym oblaliscie IP: *.devs.futuro.pl 29.04.05, 16:14
            1.koperta
            2.łuk
            3.parkowanie prostopadłe
            4.miasto - "zajechanie" drogi.
    • Gość: ania Re: na czym oblaliscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:33
      -prostopadłe tyłem (najgorszy manewr dla mnie), ale za drugim razem tez go
      mialam:))) na szczescie zdalam.
    • Gość: Eda Re: na czym oblaliscie IP: *.chello.pl 29.04.05, 16:59
      1. prostopadle przodem-Postancow
      2. miasto- 2 razy zgasl silnik i za blisko przejechalam zaparkowanego
      samochodu-bylo 50 cm:)-Powstancow ale bylo fajnie i wesolo
      3.skos tu przezylam szok :)bo Lomza i Punto:)
      4.zdalam -Powstancow bylo extra
    • Gość: aaa Re: na czym oblaliscie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.05, 21:07
      na łuku
      • Gość: monkeykong Re: na czym oblaliscie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 11:19
        Zdawałem 2 razy, pierwsze podejscie duzy stresik i wjazd przodem do garażu,
        wszystko pokićkałem i egzaminator mi podziekował. Drugi raz, placyk elegancko w
        2 minuty zdałem i na miasto. Tam już stres mnie dopadł i zaczeło sie. Noga lewa
        z drewna i silnik 5 razy mi zgasł! Naszczęście trafiłem na egzaminatora w
        dobrym chumorze, który tylko śmiał sie z tego co robie, pogadaliśmy jeszcze o
        polityce, sporcie i zdałem:)
        • Gość: kleo Re: na czym oblaliscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 11:43
          Gratuluje ! nie ma to jak miec farta, mi niestety go brakuje.. :-(
          • Gość: jola Re: na czym oblaliscie IP: *.devs.futuro.pl 04.05.05, 13:10
            Kleo, mi również, nie martw się !!!!!! (o tego farta), ale jesteśmy silne i sie
            nie damy.
            Kiedy masz następne podejście?
            • Gość: kleo do joli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:18
              18.05... no tak, dobrze w sumie,ze jestem uparta, bo pewnie dawno bym dala
              sobie spokoj z prawem jazdy. studia w porownaniu ze zdaniem egzaminu na prawo
              jazdy to byla bajka.... :-( a kiedy Ty zdajesz ??
              • Gość: jola Re: do kleo IP: *.devs.futuro.pl 04.05.05, 13:22
                tak jak TY!!!!!!!!!! też mam na 18 maja o 12*00
                tyle, z eja na powstańców, szkoda że sie nie spotkamy.
                • Gość: kleo do joli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:26
                  ja tez 18.05 o 12.00, ale na Oblewniczej. Szkoda, ze sie nie spotkamy.....
                  • Gość: jola Re: do kleo IP: *.devs.futuro.pl 04.05.05, 13:27
                    oj, wielka szkoda, ale ślę Ci powodzenia.
                    masz moze jakiś nr gg? albo @?
                    • Gość: kleo do Joli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:29
                      mam : kleo_k@o2.pl, a Ty ??
                      • Gość: jola Re: do Kleo IP: *.devs.futuro.pl 04.05.05, 13:34
                        posłałam Ci @
                        buźka.
                        • Gość: An Re: na czym oblaliście IP: 195.8.101.* 06.05.05, 13:41
                          Niestety !!! Wczoraj na górce !!! Brak mi słów !
                          Trzeba mieć naprawdę pecha żeby trzy razy pod rząd wylosować górkę !
                          Co prawda przedostatnim razem przejechałam ją dosłownie z piskiem opon ale
                          przejechałam, a tym razem się nie udało.
                          Wiem, że jest to proste i kiedy ćwiczę z instruktorem to mi zawsze wychodzi,
                          natomiast na placu kompletna blokada i nie wychodzi. Nerwy biorą nade mną górę.
                          Powiem, że egzaminował mnie naprawdę przesympatyczy, miły starszy pan(przymknął
                          oko jak zgasł mi na początku łuku silnik oraz dał mi o jedną szansę więcej na
                          tej felernej górcę) Widziałam, że bardzo chciał żebym przejachała tą górkę.
                          Naprawdę przesymaptyczny egazminator.
                          Myślę, że jakbym wczoraj wyjechała na miasto to może bym już zdała.
                          Przykre ! Chyba nigdy nie uda !
                          Tym bardziej, że dzień przed egzaminiem ćwiczyłam zarówno manewry jak i miasto.
                          Wszyskie manewry wychodziły mi bezbłędnie i również jazda po mieście zaczęła mi
                          się wreszcie układać.
                          No cóż może następnym razem (za 2 tyg) ?
                          Muszę naturalnie poćwiczyć tą nieszczęsną górkę, bo jak znam swoje szczęście to
                          znów ją będę miała na egzaminie.
                          • Gość: An Re: na czym oblaliście IP: 195.8.101.* 06.05.05, 13:54
                            Dodam,że toretyczny zdałam, ale to żaden sukces.
                            Pozdrawiam wszystkich !
                            • Gość: jola Re: Do Ann IP: *.devs.futuro.pl 06.05.05, 14:11
                              Nic sie nie stresuj.
                              Kiedy masz kolejne podejście? już nie pamiętam, ale czy Ty zdajesz na
                              powstańców w w-wie?
                              a za teorie - gratulacje!!!!!!!!!
                              • Gość: An Re: Do Joli IP: 195.8.101.* 06.05.05, 14:32
                                też na Powstańców, 19-go
                                ta teoria, to marna pociecha, żal mi miasta !
                                • Gość: jola Re: Do Ann IP: *.devs.futuro.pl 06.05.05, 14:34
                                  ja mam na 18 maja, szkoda że sie nie spotkamy :-(
                                  bedę trzymała kciuki.
                                  • Gość: An Re: Do Ann IP: 195.8.101.* 06.05.05, 14:47
                                    Ja też o tobie będę pamiętać !
                                    Wczoraj po tym wszystkim miałam strasznego doła, ale po południu mi trochę
                                    preszło i zapisałam się na kolejny egazmin. Cieszę się tylko, że nie tak
                                    odległy termin.
                                    Napewno dalej będę ćwiczyć, w tym górkę.
                                • Gość: An Re: Do Joli IP: 195.8.101.* 06.05.05, 14:41
                                  sztraszna fujara ze mnie !
                                  Obawiałam się raczej miasta, ponieważ robię jeszcze na mieście drobne błędy,
                                  a na ostatniej jeździe instruktor powiedział, że już jeżdżę dobrze, a nawet b.
                                  dobrze i życzył mi szerokiej drogi.
                          • Gość: kleo Re: na czym oblaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:48
                            An, nie przejmuj sie, ja podobnie jak Jola mam 18.05 kolejne juz 4 podejscie.
                            Tez ostatnio wylosowalam gorke, ale ja plac zaliczam... za to nie moge zaliczyc
                            jazdy po miescie. Jeszcze raz - nie przejmuj sie - w koncu za ktoryms razem sie
                            uda zdac :-) Pozdrawiam.
                            • Gość: An Re: na czym oblaliście IP: 195.8.101.* 06.05.05, 14:54
                              Dzięki Kleo !
                              Ale u mnie już tych razów było tyle, i to na takich głupotach, że wczoraj
                              zapisując się na kolejny egzamin poprosiłam o zniżkę !
                              Zła jestem tylko na sibie, że dałam się ponieść nerwom
                              Pozdrawiam i też życzę powodzenia na egzaminie !
                              • Gość: do An Re: na czym oblaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:18
                                An, nie dziekuje..... Wiem cos o tym, ze to sa duze nerwy.... moze sprobuj z
                                jakimis ziolowymi proszkami....
                                • Gość: An Re: do Kleo IP: 195.8.101.* 06.05.05, 15:43
                                  wiesz z tymi proszkami to nie jest dobry pomysł, nie pomagają w koncentracji ...
                                  przed samym egzaminem zaparzyłam sobie melisę, ale i to guzik pomaga, jedyna
                                  dobra rada to chyba wziąźść się porostu w garść, bo tak dalej nie może być,
                                  szkoda czasu i kasy.
                                  Ps. Moja koleżnka, z którą jednocześnie zdawałam wzięła kilka i tak samo jak ja
                                  się denerwowała i zrobiła tylko łuk.

• Gość: do An Re: do Kleo IP: *.aster.pl 06.05.05, 18:21
                                    ok, ja tez Ci zycze powodzenia 19.05.... :-) pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka