Gość: kleo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 09:19 Zyczcie mi powodzenia i fajnego egzaminatora, ktory w koncu mi zaliczy jazde po miescie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miśka Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:24 Już Ci życzyłam powodzenia ale zrobię to jeszcze raz.Trzymaj się ciepło,bedę trzymać kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:27 nie dziekuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: 195.8.101.* 13.05.05, 11:12 Powodzenia Kleo 18.05.br. ! życzę ci super egzaminatora, najlepiej tego, którego ja miałam ostanio (podobno się wymieniają)i oczywiście pozytywnego wyniku egzaminu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:17 chyba tak to jest z nimi, ze raz sa na Odlewniczej, a raz na Powstancow. Nie dziekuje, juz zaczynam sie stresowac :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: 195.8.101.* 13.05.05, 11:23 Wiem, że jestem ostatnią osobą w udzielaniu takich rad, ale postaraj się trochę wyluzować, a napewno będzie dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:29 bede sie starac - mam zamiar spedzic super weekend -oprocz jazdy po Brodnie w sobote - nie bede myslec o egzaminie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: *.devs.futuro.pl 13.05.05, 14:31 Kleo, Ty wiesz, ze ja Ci życzę jak najlepiej. Trzymam mocno kciuki, choć nie wiem jak długo bedą zaciśniete, bo tego samego dnia i o tej samej godzinie bedziemy sie obie zmagać z egzaminem, tyle ze ja na Powstańców. Ale myślami i serduchem zawsze przy Tobie, buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo do Joli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:38 Jolu, ja tez bede za Ciebie trzymac kciuki... Szkoda, ze zdajemy w innych osrodkach. Nie stresuj za duzo malenstwa :-) Moze przez to, ze bedziemy sie nawzajem wspierac duchowo tym razem sie uda :-) Pozdrowionka i buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: do Kleo IP: *.devs.futuro.pl 13.05.05, 14:46 Musi się udać, choić już przestałam sie zbytnio stresować, szkoda mi maleństwa. a zdać napewno zdamy!!!!!!!!!!! buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: do Joli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:59 Jola, zjadlas juz cale ciasto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: do Kleo IP: *.devs.futuro.pl 13.05.05, 15:12 Nie, a chcesz wpaść na nie? ale wyszło nawet dobre i szybko się je robi. Następnym razem wypróbuję przepis od Ciebie. teraz trzymam miejsce w brzuchu na ciastowe pyszności komunijne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: do Joli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:57 Jola, chetnie bym wpadla, ale nie moge dzis.... innym razem :-) Pozdrowionka i udanego przyjecia komunijnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anubis Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 18:26 Kleo , 3maj sie dzielnie, na pewno wszystko będzie dobrze i zdasz bez najmniejszych problemów..juz wiesz jak to wszystko wyglada , za duzo rzeczy też Cie już zaskoczyć nie powinno, i pewnie umiejętności też, sa a zatem zdasz na pewno- ja bede za Ciebie 3mał kciuka:-) (a nawet 2, jesli mi się uda w pracy nie odpisywać klientom:-):-) Pozdrawiam Anubis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: *.aster.pl 15.05.05, 20:44 Anubis bardzo dziekuje... moze lepiej odpisuj klientom, bo przeze mnie stracisz pracke :-) Pozdrawiam, kleo. Odpowiedz Link Zgłoś
j0204 Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... 16.05.05, 13:30 i ja poprosze o te kciuki!!!!!!!!!! też mam egzamin 18 maja tylko na Powstańców. Kleo, nie damy sie tym razem, pokazęmy kto jest górą!!!!!!! buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:35 Jolu, ja juz to olalam... w koncu to tylko prawo jazdy... jak zdam to dobrze, jak nie to nie... plakac nie bede.. Pozdrawiam i buziaki !! Odpowiedz Link Zgłoś
j0204 Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... 16.05.05, 13:37 masz 100% rację, musimy do tego podejść zupełnie na luzie. Ściskam mocno i db dzionka Ci slę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:39 Jola, a moze po egzaminie w srode spotkamy sie na kawe ?? ja nie wiem, gdzie jest Powstancow... ale Odlewnicza jest na Brodnie, wiec mam blisko do Pl. Wilsona, Pl. Bankowego... Odpowiedz Link Zgłoś
j0204 Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... 16.05.05, 13:47 mogłybyśmy sie spotkać, jak najbaradziej. umówimy się meilowo, podasz mi komórkę i się spiszemy, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:48 OK :-) do zmejlowania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniubis Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:23 Brawo dziewczyny i tak trzymać na pewno wszystko będzie dobrze i obie zdacie:-) A zatem raz jeszcze powodzenia:-) Pozdrawiam Anubis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Do Aniubis IP: *.aster.pl 16.05.05, 19:23 Wiesz, ja przestalam juz wierzyc, ze kiedykolwiek sie uda. Bede chodzic na te egzaminy, bo nie lubie przerywac rzeczy niedokonczonych... W kazdym razie dzieki za zyczenia :-) Pozdrawiam, kleo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agge Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 18:07 Witaj, ja będę miała swoje trzecie podejście w tym samym miejscu 31.05.05. Życzę powodzenia i fajnego egzaminatora :) PS. Wiesz jak podchodziłam za drugim razem ..i tak sobie czekałam na moją kolej...patrząc na egzaminatorów...starałam się nie uprzedzać do żadnego...mimo ze spawali rożne wrażenie...jedno co mi się nie uśmiechało to jazda trzy- drzwiowym. Ale tak się złożyło, ze dostałam trzy drzwiowego opelka...i gburowatego instruktora. Za pierwszym razem miałam bardzo miłego instruktora...i uważam ze oblałam zasłużenie...Za drugim podejściem byłam tak wściekła, instruktor był niemiły, cały czas mnie poganiał i wzdychał :))) nie pomagało mi to. Nerwy mnie zjadły. I teraz tak sobie myślę, ze już nie mam się czego obawiać...instruktorzy to zwykli ludzie, mogą mięć zły dzien., wstać lewą nogą, ale my przychodzimy żeby zdać...i nie ma co się tym przejmować, bo to tylko stresuje, on jest w pracy i ma ocenić nasze umiejętności ,a my powinniśmy się skupić tylko na jeździe. Fakt że lepiej się jeździ w sprzyjających warunkach, ale w życiu byw rożnie :( Następnym razem nie dam się zestresować. I tego też Tobie życzę, żebyś podeszła bez stresu, i w przyjaznych okolicznościach :) a i jeszcze fajnej trasy :)) Powodzonka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: *.aster.pl 16.05.05, 19:18 Moi mili -dziekuje Wam bardzo za cieple slowa !!! Pozdrawiam, kleo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: do Agge IP: *.aster.pl 16.05.05, 19:55 Hej, ja tez Ci zycze powodzenia 31.05... i fajnego egzaminatora i trasy tez:-) ja tez przygladam sie egzaminatorom, jak czekam na swoja kolej :-) i mam podobne spostrzezenia :-) mi na 3 trafil sie 1 sympatyczny - starszy Pan, ale fajny... do parkowania przodem ustawialam sie 3 razy i pewnie gdybym wtedy jezdzila lepiej to by mi zaliczyl. Zreszta jak powiedzial mi ze egzamin mam oblany to pytal sie czy chce sobie jeszcze pojezdzic na miescie czy wracac do osrodka :-) Moj drugi egzaminator tez pozwolil mi 3 razy ustawic sie do parkowania tylem, ale nie byl tak sympatyczny na miescie jak ten pierwszy. A trzeci byl uprzejmy, ale wymagajcy. Z cala pewnoscia egzaminatorzy to zwykli ludzie, ale czemu sa tak bezduszni ? Przeciez wiedza dobrze, ze my sie stresujemy : po pierwsze samym egzaminem, a po drugie tym, ze nie jezdzimy jeszcze dobrze, bo i skad mamy... nawet doswiadczeni kierowcy robia codziennie bledy, wiec takie czatowanie na blad zdajacego to lekka przesada :-( Jeszzce raz zycze Ci powodzenia i nie stresuj sie za bardzo !! Pozdrawiam, kleo. Odpowiedz Link Zgłoś
tszche ... 16.05.05, 20:04 Gość portalu: kleo napisał(a): Z cala pewnoscia egzaminatorzy to zwykli > ludzie, ale czemu sa tak bezduszni ? Przeciez wiedza dobrze, ze my sie > stresujemy : po pierwsze samym egzaminem, a po drugie tym, ze nie jezdzimy > jeszcze dobrze, bo i skad mamy... nawet doswiadczeni kierowcy robia codziennie > > bledy, wiec takie czatowanie na blad zdajacego to lekka przesada To jest ich praca i za to im płacą. Wierz mi ja też wolałbym robić cos innego niż robię. Pewnie też nazwałabyś mnie bezdusznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Pogoda na jutro IP: *.devs.futuro.pl 17.05.05, 14:28 Oby nam dopisała. Boję sie , bo moge si wyłożyć prze ten deszcz, choć ruch uliczny nieco spowolniał. A jak się zdaje manewry w deszczu? chyba nie łatwo. Trzymajcie za nas kciuki - za mnie i Kleo. No i szczęscia tym, co zdają tez jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Joli Re: Pogoda na jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:37 Jola, wlasnie sie martwie, ze jutro bedzie padac .... moj instruktor mi mowil, ze jak bede jechac i ochlapie pieszego to mam oblany egzamin... :-( Chyba zaczne sie modlic o pogode na jutro :-))) moja kolezanka z pracy powiedziala, ze wg prognoz ma jutro nie padac, ale wiesz jak to jest z tymi prognozami... Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Pogoda na jutro IP: *.devs.futuro.pl 17.05.05, 14:45 no własnie, oby nie padało. juz zajrzałam na onet i na pogodę - sa przelotne opady, ale moze nas ominął, chocby ten czas egzaminu. Buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: do Joli i Kleo IP: 195.8.101.* 17.05.05, 14:51 Powodzenia jutro dziewczyny !!! życzę wam słonecznej pogody, miłego egzaminatora i oczywiście pozytywnego wyniku egzaminu Pozdrawiam Ps. koniecznie napiszcie jak wam poszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: do An IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:54 An, nie dziekujemy :-) mam nadzieje, ze przynajmniej pogoda nas jutro nie zawiedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: do An IP: *.devs.futuro.pl 17.05.05, 14:55 ja tez mam taka nadzieję. An, trzymaj mocno kciuki, a jutro pisze jak było. buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: do Joli i Kleo IP: 195.8.101.* 17.05.05, 14:58 to o której mam trzymać te kciuki ? o 12:00 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: do An IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:01 tak :-) od 12...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: do Joli i Kleo IP: 195.8.101.* 17.05.05, 15:06 Będę mocno za was trzymać kciuki !!! Będzie dobrze ! Trzymajcie się jutro dzielnie dziewczyny, idę na jazdy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: do An IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:08 Przyjemnych jazd !! Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anubis Re: do An IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:19 Witam, dziewczyny życze wam jutro dużo słoneczka, szerokiej drogi i samych miłych egzaminatorów:-)będe 3mał za Was kciuki ale dowiem sie jak wam poszło dopiero za tydzień bo musze na tydzień wylecieć, ale jak tylko wróce to pierwszą rzecza jaka zrobie po powrocie do pracy to sprawdze wasze wyniki na forum i:-).....mam nadzieje,0 a nawet jestem pewien że zobacze komentarz w postaci "hurrrraaaa zdddałłłaaam"... I tego Wam zycze Pozdrawiam i głowa do góry drogie Panie a będzie dobrze Anubis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: do Anubis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:24 nie dziekuje. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz"Che"Pan do An IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:05 A Ty już zdałaś, bo Cię dawno nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: do An IP: 195.8.101.* 17.05.05, 15:08 to mnie zobaczysz na dniach ... niestety ... idę teraz na jazdy ... jak tak dalej pójdzie to wszytkich egzaminatorów poznam na Powstańców, taka jestem zdolna Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania ja jutro też zdaję IP: *.jmdi.pl 17.05.05, 19:31 po raz kolejny...na Odlewniczej- podejdę raz jeszcze, tak dla jaj :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: do Ani IP: *.aster.pl 17.05.05, 19:52 Ania, Ty masz egzamin o 18 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: do Ani IP: *.jmdi.pl 17.05.05, 20:45 tak, powodzenia WAM życzę!!!! A Wy? 12 odlewnicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: do Ani IP: *.aster.pl 17.05.05, 20:57 Aniu, nie dziekujemy, ja zdaje na Odlewniczej, a Jola na Powstancow :-( Tobie tez zycze powodzonka !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Trzymajcie za nas kciuki IP: *.devs.futuro.pl 18.05.05, 07:46 dzięki za dobre słowa i trzymanie kciuków. nie poiwnnam dziękować, ale co ma byc to bedzie - musimy dac z siebie wszystko i mocno sie postarać. Kleo, pokażemy im dzisiaj i bedzie dobrze.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: do Joli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.05, 07:46 Hej Jola, jak sie czujesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kleo Re: do Joli IP: *.devs.futuro.pl 18.05.05, 07:52 no wiesz, mam takiego ogromnego stracha w brzuchu, ze nie wiem co z nim zrobić. Stram sie opanować nerwy, by były uspione jak poprzednim razem. Chyba tylko raz sie nie denerwowałam na egzaminie. nO i idę bez jazd doszkalajcych, a poprzedni egzamin był 29 kwietnia - mam nadziejeze nie zapomniałam jak sie manewry robi. A jak Twoje samopoczucie? rozumiem ze nie jesteś w pracy, tylko masz dzień wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: do Joli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.05, 07:55 tak, mam dzien wolny, moj szef z wielkim bolem, ale dal mi dzien wolny... :-) moj zoladek tez odmawia juz posluszenstwa :-( Jola, u mnie swiecie slonce -moze bedzie ladna pogoda. Pozdrowionka i do zobaczenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: do Kleo IP: *.devs.futuro.pl 18.05.05, 08:03 To musimy trochę odpocząć przed egzaminem, Ty masz jeszcze jazdę, tak? Jak skończe egzamin, dam ci znać i Ty tez daj mi - komórkę na czas egzaminu mam wyłączoną , to moze napisz smsa. Trzymaj sie dzielnie. U mnie słońca nie ma, ale ważne ze nie pada deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: do Joli i Kleo IP: 195.8.101.* 18.05.05, 08:04 Dziewczyny !!! Spoglądam w okno i widzę, że słoneczko zaczyna wyglądać zza chmur ! Myślę, że to dobry znak !!! Powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: do An IP: *.devs.futuro.pl 18.05.05, 08:08 obys miała rację. zastanawaim sie jak mam dziś to zaliczyć. Kompletnie nie wiem? idę na zupełnego leszcza, czy Wam też sie zadażało iśc na egzamin bez dodatkowych jazd? nawet kasy nie mam, by zapisac sie na kolejny termin - moze to i dobrze, bo moze juz nie trzeba bedzie............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Do Joli IP: 195.8.101.* 18.05.05, 08:21 a może to nawet lepiej ! wiesz ja wczoraj jeździałm, manewry w porządku, nawet ta nieszczęsna górka mi wychodziła ale na mieście stwierdziałam,że się cofam !!!! totalna załamka !!! taka byłam szczęśliwa, że mi ostatnim razem na mieście tak dobrze szło, nawet instruktr powiedził, że radzę sobie już dobrze, a tu taki klops ... Może za bardzo się przejmuje, nie wiem już sama co ze mną nie tak !!! pewnie się nie nadaje ! może dziś pójdzie mi lepiej .. a mój mąż mnie rozbraja, bo mówi masz kluczyki i ćwicz do rana !!! dowcipny no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Do An IP: *.devs.futuro.pl 18.05.05, 08:24 Nie wolno nam sie załamywać,na tym swiat sie nie kończy. Ja mam trochę cykora by samej tak jeździć autem po W-wie, choć kiedyś w sobotę jechałąm, ale to mały kawałek drogi i mój mąż powiedział, ze jeźdzę dobrze i pewnie i powinnam mieć już prawko. An, trzymam za Ciebie kciuki, za te jazdy i egzamin jutrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Do Joli IP: 195.8.101.* 18.05.05, 08:35 w tym sęk, że ja się też boję, tym bardziej, że mamy nowe autko Ja też będę mocno za Ciebie i Kleo trzymać kciuki ! Tylko się nie denerwuj, bo nie warto ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Do An IP: *.devs.futuro.pl 18.05.05, 08:44 wiem, wiem, ale łatwiej sie mówi a ciężej wykonać, opanowac te nerwy. Ale musimy, bo inaczej one nas zjedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Do Joli IP: 195.8.101.* 18.05.05, 08:50 no tak ! także Jola, nie denerwuj i nie spiesz się bo dziś będzie dobrze ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Do Joli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:18 Pamiętam o was,Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: *.aster.pl 18.05.05, 15:43 Sluchajcie -zdalam - jeszcze sama w to nie wierze, ale zdalam :-) Dziekuje za zyczenia, bo sie spelnily :-) Egzaminator bardzooo sympatyczny - Pan Konrad (nazwiska nie znam, bo mi nie dal kartki :). Deszcz nie padal -trase mialam ta sama co za 3 razem :-) Ale najwiekszy numer, ze o malo co i bym polegla .... na gorce :-) Zawsze dziwilam sie, jak mozna nie zaliczyc gorki, a dzis taka bylam zestresowana, ze gorke zaliczylam dopiero za 2 razem i nie byla to super jazda .... Na miescie tez zrobilam pare bledow, ktore Pan Konrad na koniec mi wyliczyl m.in. 2 razy nie wlaczylam kierunkowskazu :-) ale powiedzial, ze rozumie, ze jestem zdenerwowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz"Che"Pan do Kleo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:22 Gratuluje! Nie miałem wątpliwości, że zdasz, a nazwisko egzaminatora to Marciniak ;-) Wysoki w okularkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: do Sz"Che"Pan IP: *.aster.pl 18.05.05, 16:37 dziekuje. Skad ta pewnosc, ze zdam, ja sama nie wierzylam w siebie :-) Tak -Pan Konrad - wysoki w okularkach, ale WD tez nosil okulary dzis, a poprzednio nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: do tszche IP: *.aster.pl 18.05.05, 17:00 to chyba kobieta zmienna jest ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tszche Re: do kleo 18.05.05, 17:03 Widać, że jeszcze mało wiesz o mężczyznach ;-) Ja dziś też nie miałem okularów bo padał deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo do tszche IP: *.aster.pl 18.05.05, 17:06 byc moze... hm, Ty nie miales ?? czy Ty jestes WD ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Do An IP: *.aster.pl 18.05.05, 15:45 An czy Ty znasz tszcze vel Sz"Che"Pan ? Napisal mi w mailu, ze Ty go znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Do Kleo IP: *.devs.futuro.pl 18.05.05, 16:03 Bardzo Ci gratukuję!!!!!!!!!!!teraz tylko szerokiej jazdy i gumowych słupków!!! Mój egzaminator też był bardzo miły, ale niestety, żekomo wymusiałam pierszeństwo i poległam - znów niedaleko Ośrodka, jak pech to pech. Miałam parkowanie skośne i prostopadłe (koperta), wsz zaliczyłam pięknie, tylko miasto, ech............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Do Kleo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.05, 17:40 Najszczersze gratulacje Kleo !!! Szerokiej drogi ! Szkoda tylko, że Joli się dziś nie powiodło ale i tak pewnie się spotkacie, żeby świętować twój sukces. Co do Sz"Che"Pana to owszem miałam okazję poznać go osobiście, co więcj uważam, że jako stała klientka powinnam już mieć u niego jakąś zniżkę ... (on będzie wiedział. Upomnę się o to następnym razem ... Jeszcze raz gratulacje !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Do An IP: *.aster.pl 18.05.05, 17:48 Dzieki !! Ja tez zaluje, ze Joli sie nie powiodlo ! An a kiedy Ty zdajesz teraz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Do An IP: *.aster.pl 18.05.05, 18:39 An, bede za Ciebie trzymac kciuki !! mi sie udalo dzis, wiec Tobie pewnie jutro !! czego zycze Ci z calego serca :-) Pozdrawiam, kleo. Odpowiedz Link Zgłoś
tszche Re: Do An 18.05.05, 19:42 A to się chyba zobaczymy. Dzis 80% egzaminowanych zdało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agge Re: 18.05.05- moj 4 raz na Odlewniczej..... IP: *.aster.pl 18.05.05, 16:01 To superrr :) Gratuluje i szerokiej drogi życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: do agge IP: *.aster.pl 18.05.05, 16:08 Dziekuje. Ja tez Ci zycze powodzenia 31.05 -bedzie dobrze !! Jedno moje spostrzezenie - lepiej sie zdaje u mlodych egzaminatorow :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agge Re: do kleo IP: *.aster.pl 18.05.05, 16:23 Nie dziękuję :)))))))) Starym zwyczajem:) Chyba się z Tobą zgodzę, choć zawsze trafiali mi się starsi panowie z brzuszkiem jeśli chodzi o egzaminatorów, (instruktorzy też ):) Teraz zmieniłam instruktora, akurat tak się złożyło że jest młodszy...i jeździ mi się o wiele lepiej :) Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz gratuluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania czy uważacie że mam po co startować 8 raz????????? IP: *.jmdi.pl 18.05.05, 19:53 taaaaaaaaaaaaaa.Nie zdałam oczywiście- ale to trzeba być mną- wiedziałam że tak będzie.Choć pogoda nawet mi nie przeszkadzała, egzaminator był ten sam co za 4 razem-pan Leszcz, bardzo porządny człowiek, to ja Anulka, tylko ja tak potrafiąca, nie zauważyłam czerwonego światła na Rondzie Żaba- i co???? nie zahamowałam i koniec egzaminu.W oczach łzy, pan Leszcz tłumaczący mi mój bład... Niech teraz ktoś mi powie, że będę kiedyś dobrym kierowcą z moim gapistwem. Moja koleżanka ostatnio liczyła, ile wydałam na to wszystko..uzbierało się 3 tysiące....Nie powiem na co by to starczyło.......ale i tak nie mam kasy nawet na następny egzamin,biedna studentka ze mnie.( pochwalę się: 6 niezdanych egz.na mieście, raz na placu- śmiejcie się ze mnie, mnie i tak wszystko już jedno) Dzięki że 3liscie kciuki, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tszche Re: czy uważacie że mam po co startować 8 raz???? 18.05.05, 20:12 Gość portalu: ania napisał(a): > ja Anulka, tylko ja tak > potrafiąca, nie zauważyłam czerwonego światła na Rondzie Żaba- i co???? nie > zahamowałam i koniec egzaminu. > Niech teraz ktoś mi powie, że będę kiedyś dobrym kierowcą z moim gapistwem. No niestety z gapiostwem i to tego typu nie mogę powiedzieć byś była dobrym kierowcą. Co więcej, przykro mi to mówić, ale bałbym się spotkać na drodzę osobę która "przez gapiostwo" wieżdża na czerwonym na Rondo (tym bardziej, że często jeżdżę przez Żabę - dla nieznających Warszawy - kocham zwierzęta :-) Żeby poprawić Ci humor opowiem Ci o panu Edmundzie (rocznik urodzenia 1930), który dziś też nie zdał swojego egzaminu. Różnica polega na tym, że jego był to 20ty egzamin, w dodatku teoretyczny. Pan Edmund ma porządna wadę wzroku, początki parkinsona i ponad 75 lat życia. Jest jednak uparty i co dwa tygodnie zdaje (a raczej niezdaje :) teorię. Bądź tak samo uparta jak on lecz nie życzę Ci bicia jego rekordu. I jeszcze jedno. Pan Edmund - nawet jak zda prawo jazdy - będzie stanowił zagrożenie dla innych uczestników ruchu drogowego. Ty masz szanse. Parkinson i starzenie są nieuleczalne, gapiostwo tak :) Pozdrawiam Sz"Che"Pan Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: czy uważacie że mam po co startować 8 raz???? 18.05.05, 20:26 tszche-jesteś examinatorem na Oblewniczej?;) Co do Żaby to z tym sygnalizatorem jest niezła pułapka-domyślam się,że chodził o ten pierwszy po prawej stronie,zaraz po przejeżdzie tramwajowym?-to jest mylące właśnie,bo przed toba jest wolne i niy można jechać,a tu stój na środku... To samo z nastepnym-nie dojeżdżasz do linii,tylko stajesz przed syganlizatorem zostawiające przed soba mnóstwo miejsca... Ale powiem jedno-ja to tez miałam na examie i to jescze tez z pierwszym czerwonym pierwszy,a tam jest delikatnie pod górkę,co jest dodatkowym utrudnieniem i widziałam na własne oczy jak NAUKA JAZDY podjechała do linii właśnie,wiec to jest straszne,że nawet instruktorzy tak uczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy uważacie że mam po co startować 8 raz???? IP: *.jmdi.pl 18.05.05, 21:00 dokładnie to są te światła...cóż trudno, będę próbować dalej. Tsche, ciekawam, czy kiedykolwiek miałam przyjemność wozić Cię po Bródnie :)))) Nie sądzę, bo zazwyczaj się trafiali starsi egzaminatorzy, a Ty nie wydajesz się być ze "starej daty" :)) Choć raz trafił mi się młody egzaminator.......hmmmmmmm ciekawe...( miał ciemne włosy) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tszche Re: czy uważacie że mam po co startować 8 raz???? 19.05.05, 17:38 Jest na to pewna metoda. Najlepiej jest obserwować innych użytkowników ruchu i robić to co inne pojazdy. Ja na przykład dojeżdżając do jakiegoś nieznanego mi skrzyżowania puszczam przed siebie "miejscowego", patrze co on zrobi i robię to samo - no chyba, że on jedzie zygzakiem :-) A w jaki sposób Was męczą na tej Żabie bo trochę nie wyobrażam sobie tam trasy. Czyżby kazali wam zawracać na Wincentego lub na Odrowąża. Ja jak zdawałem to tylko kazał mi skręcić z Wincentego w prawo, więc miałem ułatwione zadanie (Mam nadzieje, że po tym zdaniu nikt wiecej nie będzie sie do mnie zwracał per Panie egzaminatorze ;-) Pozdrawiam Sz"Che"Pan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: czy uważacie że mam po co startować 8 raz???? IP: *.aster.pl 18.05.05, 22:28 tszche nie jest egzaminatorem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy uważacie że mam po co startować 8 raz???? IP: *.jmdi.pl 18.05.05, 21:40 Tsche, dzięki za słowa otuchy :)))))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: czy uważacie że mam po co startować 8 raz???? IP: *.aster.pl 18.05.05, 22:43 Aniu, wspolczuje... sluchaj a moze powinas zmienic instruktora... ja zdalam glownie dzieki mojemu instruktorowi -Panu Henrykowi z Bartka, ktory zwracal mi uwage na co trzeba w ruchu miejskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy uważacie że mam po co startować 8 raz???? IP: *.jmdi.pl 18.05.05, 23:06 tsche nie jest egzaminatorem?hehhe a z wypowiedzi można było tak wnioskować..w każdym razie spróbuję jescze raz, wezmę jazdy u pana Henia, tak jak zwykle.... pzrdówka Kleo, szerokiej drogi!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: czy uważacie że mam po co startować 8 raz???? IP: *.aster.pl 18.05.05, 23:26 mi tez sie tak wydawalo... wlasciwie to myslalam ze jest konkretnym egzaminatorem.. sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: do Ani - nie poddawaj się !!!! IP: *.devs.futuro.pl 19.05.05, 09:08 Aniu, ja tez miałam pecha i była o krok. Ostatnio stwierdziłam,ze moje życie nie ma jakoś szczęścia i tak jest z prawem jazdy - trzeba mieć tez szczęście. dzis powiedziałam męzowi, ze bede zdawała nawet 10 razy (oby nie doszło do tylu). Nie poddam się i bede walczyła dopóki starczy mi sił. wspierać sie bedziemy razem i bedzie dobrze, zobzcysz. A dziewczyny i chłopaki którzy zdali już, bedą nam kibicować!!!!i trzymac kciuki. Ściskam Cię mocno i głowa do góry Kiedy nastepne podejście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: do Joli - nie poddawaj się !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 09:38 Jola, jest wiele osob, ktore nie maja szczescia.. mi tez go brak w zyciu ... moze poza wczoraj, ale tak sobie mysle, ze to nie bylo tak do konca szczescie, bo nie zrobilam zadnego powaznego bledu -moj instruktor mnie wycwiczyl w tym wszystkim do znudzenia. Jak pomyslalam sobie, ze znowu w sobote mam jechac na to Brodno to robilo mi sie niedobrze i znowu jezdzic po tych trasach. Wczoraj egzaminator mial pare uwag, ale glownie do techniki jazdy (ze spale sobie sprzeglo :-) no i na malej uliczce jak omijalam samochod nie wlaczylam kierunkowskazu 2 razy :) Na trasie mialm: rondo, duzo skretow w lewo, pare miejsc, gdzie musialam ustapic pierwszenstwa, skrzyzowanie z lamanym pierwszenstwem przejazdu (na ktorym poprzednio olbalam :) i takie tam jeszcze chwyty... Ja bede na pewno za Was trzymac kciuki i zycze Wam szybkiego zdania egzaminu !! Pozdrawiam, kleo. Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: do Joli - nie poddawaj się !!!! 19.05.05, 10:21 kleo-ja tez oblałam za 1 razem na tym łamanym cholernym pierwszeństwie..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iksi Re: do Joli - nie poddawaj się !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:01 Dziewczyny, powiedzcie, gdzie jest to łamane i jak nie polec na nim. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: do Joli - nie poddawaj się !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:49 Nie wiem jak sie nazywa ta ulica... jak uda mi sie znalezc to napisze - to jest na takiej ulicy, gdzie po lewej stronie jest duzo drzew kasztanowca, ktory teraz kwitnie i super to wyglada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: do Joli - nie poddawaj się !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 16:44 To łamane pierwszeństwo, o którym piszecie jest na skrzyżowaniu Chodeckiej z Wyszogrodzką (przynajmniej ja tam wymusiłam pierwszeństwo za drugim podejściem), ale za trzecim razem już o tym miejscu pamiętałam i zdałam. Egzaminatorzy chyba uwielbiają to skrzyżowanie i oblewają na nim bardzo dużo osób. Jak jedziecie Chodecką i po prawej macie Wyszogrodzką to musicie ustąpić tym po prawej, ale czasem jadą od drugiej strony i wtedy trzeba ustąpić tym z lewej. Ja jestem z Kabat i też tych ulic najpierw nie znałam, ale przed trzecim podejściem objechałam z instruktorem i z tatą te wszystkie uliczki wiele razy, co każdemu polecam. Jak się nie pozna dokładnie tych uliczek (i różnych pułapek, które tam czychają), to łatwo gdzieś popełnić błąd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tszche Re: do Joli - nie poddawaj się !!!! 19.05.05, 17:26 Takie skrzyżowania jak to Chodeckiej z Wyszogrodzką są często spotykane (no akurat na Bródnie jest tylko jedno a na Bemowie nie przychodzi mi żadne do głowy ;) - więc warto wiedzieć jak się należy w takich sytuacjach zachować. Odpowiedz Link Zgłoś
agge Re: czy uważacie że mam po co startować 8 raz???? 19.05.05, 20:02 Wiem, że łatwo powiedzieć nie przejmuj się, ale nie poddawaj się i walcz dalej. Na poprawę humoru napiszę Ci co ja zmajstrowałam ostatnio na egzaminie:) Wjechałam sobie na teren wydzielony z ruchu, wyspę jak to nazwał mój egzaminator, skręcając w lewo :) Jest takie skrzyżowanie, chyba jak się skręca z budowlanej w lewo, nie leży mi jakoś wyjątkowo :) , jak ostatnio tamtędy jechałam to też ledwo trafiłam ze skrętem...No i tak się skończył mój egzamin, jeszcze dostałam N za jedno szarpnięcie, a nie było ono takie mocne. Cholernie byłam zła na siebie. Ale zbyt bardzo się zestresowałam tuz przed tym skrzyżowaniem, właśnie było to szarpnięcie niemiły komentarz egzaminatora, zbyt bardzo skupiłam się na redukcji na 2 i na tym żeby z nerwów nie wymusić pierwszeństwa, chciałam zrobić to płynnie, i tak to wyszło..... :) Czasem im bardziej człowiek się śpieszy tym gorzej wychodzi :)) Przyznam, że mój egzaminator, miał chyba zły dzionek...bo siedział jak na skazaniu, i od początku odkąd usiadłam za kółkiem mnie poganiał, przy ustawianiu lusterek na manewrach, przy ruszaniu, cosik mu się śpieszyło, nie powiem żeby mi się miło jechało, stresowało mnie to bardzo, przyszło mi do głowy ze i tak mnie obleje za zbyt mało dynamiczną jazdę (w jego oczach) :) Mam trzecie podejście 31 maja, i tym razem nie zamierzam się przejmować zachowaniem, i komentarzami egzaminatora. Uszy do góry i nie poddawaj sie...ja też wydałam kupę kasy na dodatkowe jazdy, i nie wiem za co opłacę kolejne jeśli mi się noga podwinie. Każdy jest inny, jedni potrzebują więcej czasu inni mniej żeby się nauczyć. W moim przypadku więcej :)))) A. Odpowiedz Link Zgłoś