grape7 13.12.05, 22:34 w sobote zdalam w krakowie egzamin na prawko. i nie wiem ile sie teraz czeka na wydanie dokumentu? jest ktos moze w stanie udzielic mi takiej informacji. bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: czekanie na dokument IP: *.chello.pl 14.12.05, 00:20 Egzaminator powiedział mi, że na prawko czeka się około 3 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: czekanie na dokument IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 00:39 ja zadzwoniłam do wydziału komunikacji równo 2 tygodnie od zdanego egzaminu i...leciałam jak na skrzydłach po odbiór, zanim zamkną urząd. Dzwoń i pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dzagaa20 Re: czekanie na dokument 14.12.05, 14:55 mi też powiedział pan na koszykarskiej że trzy tygodnie sie czeka a ja juz po 11 dniach miała do odbioru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: czekanie na dokument IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:31 Moje "przyszło" po 10 dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
grape7 Re: czekanie na dokument 19.12.05, 13:42 czy kots wie pod jaki numer telefonu trzeba dzwonic do urzedu miasta w karkowie, zeby sie dowiedziec czy prawko jest juz do odbioru? nie moge tego nigdzie znalezc... Odpowiedz Link Zgłoś
grape7 Re: czekanie na dokument 19.12.05, 13:42 w krakowie oczywiscie a nie w karkowie, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: czekanie na dokument 19.12.05, 13:47 Zajżyj do książki telefonicznej - Wydział Komunikacji-Referat d/s PrawaJazdy, albo (dla leniwych)biuro numerów . O Gooooglarce nie wspomnę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już kierowca Re: czekanie na dokument IP: *.pronovum.com.pl / *.com.pl 20.12.05, 09:03 na stronie internetowej urzędu miasta można sprawdzić lub na stronie www.kierowca.pwpw.pl Odpowiedz Link Zgłoś