Gość: Annia IP: *.zalbix.wroc.pl 20.12.05, 18:01 Ale się cieszę :D Chciałam podziękować wszystkim, którzy trzymali kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: efemeryda Re: ZDAŁAM dzisiaj we Wrocławiu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 18:11 Fajnie się czyta takie posty!!! Gratuluję ogromnie! Napisz jak było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annia Re: ZDAŁAM dzisiaj we Wrocławiu! IP: *.zalbix.wroc.pl 20.12.05, 18:40 Dziękuję :) Tym razem nie zjadły mnie nerwy ( a był to 3 raz ). Manewry - skośny i garaż tyłem. Placyk z mojej grupy przeszły tylko 3 osoby :(, a miasto już tylko 2 (łacznie ze mną :) ).Okropnie przemarzłam, bo miałam buciki jesienne (no bo w kozaczkach ciężko by było).Padał deszczyk....a ja sobie zdałam :) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efemeryda Re: ZDAŁAM dzisiaj we Wrocławiu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 21:55 No proszę, jakie to proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa K. Re: ZDAŁAM dzisiaj we Wrocławiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:40 Jeszcze raz gratulacje! Ania - jak sie nazywal egzaminator? Jakis w porzadku? Nasz wspolny instruktor pewnie sie b.ucieszyl? :)) A tak w ogole to z jakiej czesc Wrocka jestes? I co porabiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rf11 Re: ZDAŁAM dzisiaj we Wrocławiu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:48 ja też gratuluje:) a mam pytanie, z jakim nastawieniem tam poszłaś: a)zdam, to przecież tylko exam b) hmmm.. niech sie dzieje wola nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba c)kurde a który to hamulec? u mnie jest miedzy b) a a) z tendencjami do b) pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annia Re: ZDAŁAM dzisiaj we Wrocławiu! IP: *.zalbix.wroc.pl 20.12.05, 23:04 U mnie też było między a) i b) ale z tendencją do a) , bo to już było trzecie podejście, więc musiałam zaufać sobie ... a wolą nieba było to, że zaczął padać deszcz ... i jak widać pomogło. A NAJBARDZIEJ POMOGŁO MI TO, ŻE DZISIAJ RANO POJECHAŁAM JESZCZE NA PLACYK POĆWICZYĆ MANEWRY, ŻEBY SIĘ ROZRUSZAĆ ... I NAPRAWDĘ POMOGŁO! Czułam się pewniej na egzaminie.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annia Re: ZDAŁAM dzisiaj we Wrocławiu! IP: *.zalbix.wroc.pl 20.12.05, 22:58 Egzaminator w porządku (raczej nie tworzy sztywnej atmosfery)- p. M.Olko. Ale bardzo się zdziwiłam jeżeli chodzi o to ile razy może zgasnąć samochód ... WIĘC ... gdy zdawałam za 1-wszym razem - samochód mógł zgasnąć 2 razy, za 2-gim razem - 4 razy , dzisiaj 2 razy. Dziwne. Dzięki ... i też pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś