Gość: Sadra IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 03.01.06, 22:37 egzamin mam juz 5 czy ktos ma jakies sposoby na stres bo ja sie strasnzie stresuje :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dianda Re: :| IP: *.icpnet.pl 03.01.06, 22:38 Sandra WSUS? Polecam pić przez ostatnie dni melisę... zawsze chociaż odrobinkę pomoże :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: :| IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 03.01.06, 22:46 dzkii :) napewno skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annie Re: :| IP: *.ramtel.pl 03.01.06, 23:09 Ja sie potwornie stresowałam i mnie pomogły tabletki ziołowe uspokajające.Sprawdziłam wcześniej, że moge po nich jeździć samochodem.Na egzaminie nic mi sie nie trzęsło-ani łapki,ani nóżki.A przed samym egzaminem polecam cukierki,zajmują ręce i mają cukier.Życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rf11 Re: :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 23:33 ja tez polecam ziolowe uspokajacze. ja zazylem KALMS. podobno pomaga tez jak zjesz ze dwa liony ale nie wiem nie probowalem:) pozdro i powodzenia!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
marti64 Re: :| 03.01.06, 23:51 Ja zjadlam 3BIT i opłacalo się,bo zdałam!!!Myślę,że każda slodycz pomaga,moze to byc czekolada z orzechami albo jakiś batonik,ważne zeby było słodkieeeeeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: :| IP: *.telpol.net.pl 04.01.06, 21:12 hehe ja tez zjadlam 3 bit i zdalam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annie Re: :| IP: *.ramtel.pl 04.01.06, 22:05 Ja do ziołowych uspokoajczy polecam cukierki bo po pierwsze są słodkie a po drugie zajmują rączki jak je trzeba rozpakować:-).Świetnie działa w domu tabletki przed a potem cukierki.Zdałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: :| IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 00:06 a ja dzis 5 raz nie zdalam i wogole jesr suuuper :/ jeszcze ani razu z placu nie wyjechalam-nastepny juz na nowych zasadach-ciekawe stety czy niestety Odpowiedz Link Zgłoś