Dodaj do ulubionych

egzaminatorzy - GDAŃSK

IP: *.shl.pl / 213.195.190.* 22.04.06, 17:13
Już 5 razy zdawalam w gdańsku i uważam, że w Gdańsku egzaminatorzy są
wporządku (mili i wyrozumiali). To za co oblałam to tylko i wyłącznie moja
głupota (a raczej kiepskie szkolenie), bo na każdym egzaminie egzaminatorzy w
sposób prosty i jasny wyjaśniali mi moje błędy.
Obserwuj wątek
    • basik666 Re: egzaminatorzy - GDAŃSK 11.08.06, 17:07
      I to jest zdrowe i uczciwe podejscie do sprawy, a nie zwalanie winy na
      wrednych instruktorow.
      Ciekawa jestem jak mi pojdzie za pare tygodni.
      • Gość: laik Re: egzaminatorzy - GDAŃSK IP: *.chello.pl 11.08.06, 19:41
        5 razy-no no to mialas juz czas ich polubic...:)
        • Gość: kaśka Re: egzaminatorzy - GDAŃSK IP: *.intersc.com.pl / 217.153.161.* 15.08.06, 14:07
          potwierdzam ;)

jedni mniej nerwowi, drudzy bardziej ;)...
          ale większość miłych i sympatycznych!
          no i jak oblewają-to słusznie!
          • ecikp Re: egzaminatorzy - GDAŃSK 16.08.06, 08:49
            tia - ja też mojemu pierwszemu wegzaminatorowi nie dałam szans, żeby pozwolił
            mi zdać :) - a taki sympatyczny był :)
            • Gość: a Re: egzaminatorzy - GDAŃSK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 19:38
              a kto to był?
              • Gość: kama Re: egzaminatorzy - GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:54
                a moze podacie namiary na dobrych instruktorow w gdansku?
                bardzo mi zalezy
                • Gość: laik Re: egzaminatorzy - GDAŃSK IP: *.chello.pl 29.08.06, 20:09
                  mnie egzaminowal wredny dziad,ale bylo megamilo:)pozdro:):):)
                • basik666 Re: egzaminatorzy - GDAŃSK 29.08.06, 22:22
                  będę ich chwalić wszędzie i zawsze- firma carusek- są najlepsi, każdemu i
                  zawsze będę powtarzać unikajcie małych firm.
                  • Gość: kama Re: egzaminatorzy - GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:24
                    a moze jakies dosatkowe informacje?
                    do kogo sie zapisac na dodatkowe jazdy najlepiej?
                    jakie ceny? prosze...
                    • Gość: kkx Re: egzaminatorzy - GDAŃSK IP: *.eia.pl 20.09.06, 17:11
                      polecam osrodek as, sama tam teraz dokupuje jazdy podobno maja dużą zdawalność,
                      ale rzeczywiście przynajmniej ja widze że robię postępy, a jesli bedziesz sie
                      tam zapisywacto radze u radka badz jarka gdyz oni najlepiej ucza
                      • Gość: kama Re: egzaminatorzy - GDAŃSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 20:45
                        a ile kosztuja dodatkowe jazdy? maja strone int?
                        • Gość: kkx Re: egzaminatorzy - GDAŃSK IP: *.eia.pl 22.09.06, 20:50
                          jazdy tak jak wszedzie 40 zeta za godzine a stronke juz podaje www.osk-
                          as.com ,polecam ci ten osrodek gdyz dzis mialam egzamin i zdalam!!! za drugim
                          razem no ale sadze ze to dzieki tym jazda ktore u nich wykupilam, instruktor
                          kazal mi zawrocic w pewnym miejscy w ktorym poprzednio nie wiedzialam a dzieki
                          instruktorowi z ktorym jezdzilam i mi to pokazal udalo sie :D zycze ci
                          powodzenia i przede wszystkim pewnosci siebie no i zdeterminowania ktore ja
                          mialam:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka