Dodaj do ulubionych

zdałam za pierwszym razem

IP: *.autocom.pl 19.06.06, 22:03
dzisiaj miałam w Krakowie egzamin łączony ,zdałam za pierwszym razem !Jednak
się da!wyjezdziłam ustawowe 30 godz.a ponieważ czekałam 40 dni na egzamin to
dokupiłam dodatkowe cztery.Egzaminator był naprawdę spoko ,bardzo grzeczny
,dokładnie wyjasniał co bedziemy robić i mówił na tyle wcześniej żebym np. na
pewno zdażyła zmienić pas.JEDYNE CO MNIE ZASKOCZYłO TO PARKOWANIE!bo w sumie
parkowałam trzy razy ,raz przodem z lewej ,raz przodem z prawej a potem tyłem
.Oprócz tego kazał mi też zawrócic na trzy.Moja koleżanka parkowała tylko
raz,wiec wszystko zalezy od egzaminatora.mimo ze zdawałam o 14 to Huta była
pusta tak że objeżdziłam wszystko co tylko mozliwe.egzamin w sumie trwał
godzinę {łącznie z placem)
Obserwuj wątek
    • Gość: bandria Re: zdałam za pierwszym razem IP: *.chello.pl 19.06.06, 22:48
      Gratuluję!

Ja zdawałam 2 tygodnie temu w Krakowie i parkowałam w sumie dwa razy. I też
      trafiłam wspaniałego egzaminatora. Ciekawe czy to ten sam?

Jeszcze raz gratuluję i szerokiej drogi.
    • Gość: Paweł Re: zdałam za pierwszym razem IP: *.lerkins.com / 195.46.43.* 20.06.06, 07:57
      gratulację.
      • yunnan Re: zdałam za pierwszym razem 20.06.06, 08:14
        mam pytanie odnośnie parkowania;
        -parkowanie tyłem, o którym piszesz to parkowanie równoległe tzw kopreta,
        prawda? nie mówimy tu o parkowaniu prostopadłym?
        • Gość: nika Re: zdałam za pierwszym razem IP: *.autocom.pl 20.06.06, 09:46
          egzaminator kazał mi wjechac tyłem prostopadle,ale mozna to podciagnac pod
          wykorzystanie luki miedzy samochodami do zawrócenia ,nie patrzył czy stoję
          prosto i czy mozna otworzyc drzwi (chociaz mi sie udało).oprócz tego w innym
          miejscu kazał mi zawrócic na trzy ,tak ze tamten manewr był dla mnie parkowaniem
          mimo ze podobno nie powinno go byc na egzaminie.
    • Gość: Narazka Re: zdałam za pierwszym razem IP: *.chello.pl 20.06.06, 08:39
      Nie chcę być nudny, ale czy możesz podać jaką trasą jechałaś?

Narazka
      • Gość: nika Re: zdałam za pierwszym razem IP: *.autocom.pl 20.06.06, 10:03
        trasa była bardzo długa ,nie było wogóle korków,mimo że jezdziłam w czasie kursu
        po hucie to ja zawsze się tam gubię bo jestem z krowodrzy i do huty sie nie
        zapędzam.Z Koszykarskiej pojechałam w prawo na rondo pod M1 ,potem na rondo
        czyżynskie następnie na rondo kocmyrzowskie ,plac centralny,z powrotem na
        czyżyńskie jakimiś uliczkami gdzie już komletnie się pogubiłam i wylądowałam z
        powrotem na al.Pokoju znowu rondo pod M1 dalej al.Pokoju na Dąbie w ulicę Ofiar
        dąbia ,ul.Stoczniowców i w lewo Nowohucką z powrotem na Koszykarską.Jak juz
        dojechałam to oczywiscie jeszcze raz zaparkować przodem .
        • Gość: Narazka Re: zdałam za pierwszym razem IP: *.chello.pl 20.06.06, 10:17
          Dzięki. Spróbuję sobie objechać tą trasę. Też nie znam Huty:)

Pozdrawiam
    • Gość: aaaa Re: zdałam za pierwszym razem IP: *.fso-sa.com.pl 20.06.06, 16:46
      Gratulacje przerobiłam to samo tylko w Warszawie za pierwszym podejściem
      zdałam, byłam z siebie dumna chyba bardziej niż po maturze,szerokiej drogi
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka