Gość: Koniczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:04 Piszcie co śmiesznego mówią Wasi instruktorzy?Wg mojego autobus to bydłowóz.Mówi też nie molestuj tego sprzęgła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
queen-of-angels Ekhm...obawiam się, że... 23.07.06, 22:59 Gość portalu: Koniczynka napisał(a): > Piszcie co śmiesznego mówią Wasi instruktorzy? ...mój nie zdołał powiedzieć nic śmiesznego...bo to ja cały czas gadałam i raczej nie miał szans dojść do słowa ;PPPP Dobrze, że chociaż udało mu się wtrącić: "teraz w prawo/lewo", "tu zaparkujemy" :))) PS. Jasna sprawa, że przecież przesadzam ;)))) Ale jak przypomne sobie coś fajnego (bo generalnie to śmialiśmy się cały czas...) to dopisze :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: instruktorzy IP: *.chello.pl 24.07.06, 08:18 Jakoś mało śmieszne:( O. Odpowiedz Link Zgłoś
queen-of-angels Do Obserwatora... 24.07.06, 08:46 Gość portalu: Obserwator napisał(a): > Jakoś mało śmieszne:( sjp.pwn.pl/haslo.php?id=30535 pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniczynka Re: Do Obserwatora... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:59 Obserwatorze to wymyśl coś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś