ren.s 30.08.06, 07:52 moze dlatego tak dlugo trzeba czekac na egzamin..... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3582367.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacuś Re: o egzaminatorach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 09:17 ja tylko czekam kiedy zatrzymają tych łapówakrzy na powstańców śląskich w warszawie bo o tym że są to jestem przekonany na 100% poniewarz 3 moich kolegów w tym miesiącu zdawało prawko za łapóke właśnie na bemowie w warszawie. Nawet opowiadali jak to jest. JEździli sobie a egzaminator udawał że nie widział błędów a nawet im jedną kamere zakleił. Ludzie to jest poprostu skandal. Niech się wkońcu wezmą za ten ośrodek i niech prokuratura zrobi im tam pożądny przegląd a jestem pewien że zdawalność odrazu wzrośnie bo to co się obecnie dzieje to ludzkie pojęcie przechodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: o egzaminatorach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 09:27 nie od dzis wiadomo, ze egzaminatorzy to lapowkarze i dziwkarze Odpowiedz Link Zgłoś