Gość: karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 12:24 3 raz oblałam na łuku, do cholery czemu na placu u instruktora umiem robic łuk a na palcu egzaminacyjnym nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adolf Re: 3 raz oblałam na łuku IP: *.olesno.info.pl 11.12.06, 14:07 heh, no to rzeczywiscie zenada, zeby oblac na luku, nie mowiaz juz o 3 podejsciach. Wez sie zastanow czy to ma sens, jak nie umiesz wykonac podstawowej umiejetnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: 3 raz oblałam na łuku 11.12.06, 14:45 Gość portalu: adolf napisał(a): > heh, no to rzeczywiscie zenada, zeby oblac na luku, nie mowiaz juz o 3 podejsci > ach. Wez sie zastanow czy to ma sens, jak nie umiesz wykonac podstawowej umieje > tnosci. chyba "mowiac" i "czynności"? weź się zastanów czy ma sens pisanie na forum, skoro nie posiadasz nawet umiejętności budowania poprawnych zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: 3 raz oblałam na łuku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 16:46 To Ty jesteś żenujący i lepiej już nic nie pisz,sam pewnie nawet ruszyć nie umiesz a i innych obrażasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: 3 raz oblałam na łuku IP: *.olesno.info.pl 11.12.06, 20:11 ruszyc nie umiem.. dobre sobie. Pracuje jako egzaminator dobre 8 lat, wiec chyba moge wyrazic swoja opinie o twoich umiejetnosciach? Piszac na forum musisz akceptowac to, ze ktos udzieli ci fachowej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: 3 raz oblałam na łuku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 20:45 Ty nie udzielasz fachowych rad tylko chamskie odzywki.Gdybyś był egzaminatorem to byś inaczej napisal, nie obrażając mnie. A co Ty możesz wiedzieć o moich umiejętnościach w prowadzeniu samochodu, że ferujesz takie wyroki. Czy ja obrazilam Ciebie, albo jakiegos egzaminatora. Czy pisze ze to przez egzaminatora, jak wiele osob na forum. Nie ja wiem, ze to był mój błąd i wcale nie uważam , że jest to "żenada" i nie mam zamiaru zrezygnować z ubiegania się o prawko, bo wiem, że dobrze jezdze. Żenujący jest poziom Twoich wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stepin Re: 3 raz oblałam na łuku IP: *.futuro.pl 22.12.06, 19:05 i tacy debile jak ty sa egzaminatorami... Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: 3 raz oblałam na łuku 11.12.06, 14:47 Gość portalu: karolina napisał(a): > 3 raz oblałam na łuku, do cholery czemu na placu u instruktora umiem robic łuk > a na palcu egzaminacyjnym nie? stres? może instruktor ma niestandardowy plac? jeśli robisz "sposobem" to staraj się jednak robić łuk bardziej na wyczucie. co dokładnie zrobiłaś nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalieee Re: 3 raz oblałam na łuku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 19:06 Doskonale Cie rozumiem.Tez 3 razy oblałam na łuku.Najgorsze jest to,ze na placu manewrowym mi wychodzi, a na egzaminie nie wiem co sie dzieje, ze zawsze wjade w słupek!!! mam tego dosc.Nikt mnie nie rozumie,kazdy mówi ze jak umialam na kursie to na ehzmainie tez zrobie.ale to nie jest takie proste.dochodzi stres, poza tym wyjdaje mi sie,ze te łuki na egzmainie są jakies inne :/ do cholery z tym egzaminem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 3 raz oblałam na łuku IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.12.06, 21:39 Mój instruktor zawsze mi powtarzał że na egzaminie łuk jest węższy a auto szersze, taki jego żart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henia Re: 3 raz oblałam na łuku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 07:45 powaznie sa wezsze? Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka_wawa Re: 3 raz oblałam na łuku 24.12.06, 01:32 ..przepisy się pozmieniały, aczkolwiek nie wszystkie szkoły nauki jazdy dostosowały swoje place manewrowe do wymogów aktualnie obowiązującego prawa...prawidłowe wymiary są podane w Dzienniku Ustaw nr 217 z dn. 31.października 2005r tabl.9. Szerokość pasa wynosi 3 metry,długość pola zatrzymania mieści się w 5 metrach, długość pasa łącznie ze słupkiem wyznaczającym początek pola zatrzymania wynosi 27,5 metra - do słupka znajdującego się po wewnętrznej stronie pasa; do słupka znajdującego się po zewnętrznej stronie pasa 30,5 metra; promień skrętu na wewnętrznej krawędzi pasa wynosi 6 metrów, a odległość pomiędzy słupkiem wyznaczającym koniec skrętu a końcem pola zatrzymania po skręcię równa się 6 metrom. Tyle wytyczne egzaminacyjne...Trudno biegać z linijką i mierzyć każdy pas w szkołach, w których ma okazję się szkolić...trzeba wierzyć, że są przygotowane do odpowiedniego przyuczenia przyszłych kierowców...pozdrawiam przyszłe zawalidrogi i następców Kubicy... Odpowiedz Link Zgłoś