Dodaj do ulubionych

Podajcie terminy w Waszych miejscowościach

22.02.07, 19:33
Zniechęca mnie długi czas oczekiwania na egzamin praktyczny w Poznaniu -
ponad 1,5 miesiąca. Napiszcie jak jest w innych miastach. Bo nie chcę tyle
czekać. Może wybiorę jakieś inne miasto. Napiszcie czy Waszym zdaniem lepiej
się zdaje w dużych miastach wojewódzkich jak Poznań czy wrocław, czy lepiej w
miasteczkach jak Kalisz czy Łomża itp. Dzięki
Obserwuj wątek
    • matt88 Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach 22.02.07, 19:45
      nikt nie zdaje??
    • Gość: loser Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 20:01
      warszawa-oblewnicza

teoria-2 tygodnie
      praktyka-5 tygodni

Na praktykę można zapisać się po zdaniu teorii.

• virgoo3 Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach 22.02.07, 20:05
      Jestem z Bydgoszczy i na egzamin czeka się 3 tygodnie.A co do zdawalności to
      pewnie jest tak jak wszędzie.
    • Gość: lubelak Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 20:17
      Lublin też 1,5 miecha, obłęd...
      • oxygen18 Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach 23.02.07, 09:16
        na pierwszy egzamin zapisywałem się dokładnie 20 grudnia (Kraków - był to
        egzamin łączony) i termin dostałem na 5 lutego. 5 lutego nie zdałem jazdy wie
        poszedłem się zapisać i dostałem na 17 lutego, potem 17 nie dałem rady,
        poszedłem przełożyć i dostałem na wczoraj. Wiem tylko , że w Krakowie we środy
        są takie szybkie terminy ponoć, może w Waszych miastach też, więc się
        zorientujcie bo po co czekac prawie dwa miesiące jak można tydzień:) Wszystkim
        życzę powodzenia:)))
        • Gość: Legnica Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach IP: *.w86-207.abo.wanadoo.fr 23.02.07, 09:19
          Legnica- teoria 2 mies - jazda 2,5 PARANOJA
          • ibby2 Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach 23.02.07, 10:55
            Jastrzębie:
            teoria- 2 tygodnie
            praktyka- 7 tygodni

BEZNADZIEJA!!!
            • Gość: jaa Przemyśl 3 tygodnie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 12:10
              tyle czekałam, zdawałam 23.11.2006 mysle że nie zmieniło sie to. A zdawalnośc
              lepsza niż w Rzeszowie.
    • komids Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach 23.02.07, 16:42
      Tarnów- egzamin łączony zapisałam się w środę termin mam na 4 kwietnia.... ale
      jakoś tak dziwnie bo osoba przede mna ma termin na 12 kwietnia... hmmm
    • valhala Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach 23.02.07, 17:17
      Bytom - 10 stycznia zdawałem pierwszy raz (oblałem na mieście), drugi egzamin 27
      luty. Na pierwszy również czekałem prawie 2 miesiące. Żenada.
      • Gość: driver Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 00:12
        Słyszałem ze z Bytomiu okres oczekiwania skrócił się ostatnio do około 3 tygodni. Podobno jest to spowodowane zwiększaniem grup zdających,
      • Gość: mala Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 09:07
        3 marca pierwsze podejscie egzamin w krosnie a czy zaliczony na pozytywnie
        zobaczymy.Pozdrawiam
        • Gość: Babsko Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.07, 10:25
          Ostrołęka 3 tyg.
    • paulinaa Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach 24.02.07, 22:50
      w Płocku sa równe 2 miesiące czekania
      • Gość: ja!! Do drivera!! Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 22:13
        driver!!!!!!w Bytomiu nie 3 tyg. sie czeka a 5-6 tygodni, niestety dzis sie
        zapisywalem i wiem, bez sensu to jest tak dlugo na egzamin czekac powinien sie
        ktos za to wziasc tym bardziej ze w regulaminie jest ze 30 dni max sie na egz
        czeka. ale nie tle przesada, napewno da sie to jakos rozwiazac trzeba ruszyc
        glowka tylko.pozdrawiam.
    • Gość: hmmm Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:48
      w tychach tez beznadziejnie, teraz to ponad miesiąc, ale wczesniej to 2 miesiące.
      przcież w takim tempie to ...ze 2 latach będę zdawać ten głupi egzamin!!!@#@#@#!
    • Gość: Karola Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 12:14
      Nie zniechęcajcie sie... wystarczy pisać pisma z pośbą o przyspieszenie terminu
      z podaniem wiarygodnego uzasadnienia
      1 egz-po 3 dniach od zaliczenia teorii (w momencie zapisywania ktoś zrezygnował)
      2 egz-tydzień później
      3 egz-tydzień później
      4 egz-po 1,5 tyg. ... i koniec
      Ogólnie bez żadnych ruchów w stronę Wordu ok. 1,5 miesiąca w Łodzi
      • Gość: beobachterin podanie o przyspieszenie egzama IP: *.icpnet.pl 08.03.07, 22:27
        > 2 egz-tydzień później
        > 3 egz-tydzień później
        > 4 egz-po 1,5 tyg. ...

To musialas miec naprawde baaaardzo wiarygodne uzasadnienie, ze zadzialalo tyle
        razy. Mi sie udalo raz przyspieszyc sobie egzam (drugie podejscie) o miesiac.
        Ale podanie o wczesniejszy termin przy trzecim podejsciu (na szczescie ostatnim)
        juz nawet siarsko byloby mi skladac, bo wiedzialam, ze drugi raz by nie
        przeszlo, drugi raz nie poszliby mi na reke.
      • Gość: ciekawa Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach IP: *.chello.pl 09.03.07, 11:11
        jak takie pismo powinno wygladac? mozesz cos podpowiedziec?
        czy nalezy je zlozyc w okienku podczas ustalania terminu egzaminu?
        • Gość: beobachterin Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach IP: *.icpnet.pl 09.03.07, 15:35
          Gość portalu: ciekawa napisał(a):

> jak takie pismo powinno wygladac? mozesz cos podpowiedziec?
          > czy nalezy je zlozyc w okienku podczas ustalania terminu egzaminu?

Typowa forma podania. Twoje dane, dane WORDU , MORDU, ZORDU czy jak one sie tam
          zwą (adresujemy do dyrektora tego osrodka!!). Wypadaloby dac cos w stylu
          "szonowny panie dytrektorze", zwracam sie z prośbą o przyspeiszenie terminu
          egzaminu...bla bla... Prośbę motywuję tym, że (no i powód). Byle krótko, a
          treściwie. U mnie Poznań - samym podankiem raczej nic wskurasz ("bo takie pismo
          moze kazdy napisac"), jesli nie masz zalacznikow. No nie wiem, jak jestes chora,
          albo cos - to jakies zaswidczenie od lekarza, jak wyjeszdzasz za granice, to tez
          jakis poswiadczenie tego faktu, jak potrzbujesz prawko do pracy, to pismo od
          pracodwacy. Gdzie to sie sklada? Penwie zalezy od osrodka, w moim przypadku nie
          przy okienku (ale tam mnie pokierowali dalej), a konkretnie u sekretarki
          dyrektora. A ze byl akurat sam dyrektor tez, to nie tylko zlozylam podanie, ale
          i zagadalam osobiscie, zawsze wieksza szansa na powodzenie misji (tak mysle).
          Mam nadzieje, ze cos pomoglam.
    • Gość: Kierowca Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach IP: *.chello.pl 09.03.07, 12:58
      Ostroleka - Punto

Dzis umowilem egzamin na 3 kwietnia. Pani proponowala mi nawet 29 marca...
    • myszka2250 Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach 09.03.07, 16:50
      25 kwiecien
      to był najblizszy termin buuuu
      złozyłam papiery 6 marca
      echhhh
    • justytka miesiac i 5 dni 09.03.07, 17:14
      zapisywalam sie dzisiaj, termin na 14 kwietnia. czyli troche ponad miesiac czekania
    • Gość: karol Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach IP: *.chello.pl 10.03.07, 10:27
      na odlewniczej w wawie najblizszy termin w ostatni czwartek byl na 24
      kwietnia...masakra...
    • Gość: Kasia Re: Podajcie terminy w Waszych miejscowościach IP: *.acn.waw.pl 27.03.07, 15:31
      Warszawa ul. Odlewnicza: teoretyczny dopiero za 17 dni!!!!
      Po zdanym teoretycznym można zapisywać się na praktyczny , kiedy to będzie ?
      Niewiadomo!!!! Jeśli ktoś dzisiej(27.03.)zapisywał się na egzamin praktyczny to
      dostawał termin ok.18 maja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka