patrycja.ros 23.02.07, 08:09 No dobra dziś sądny dzień i kolejne podejście.Jak powrócę z wojaży napiszę jak było! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lilka Re: Trzymcie kciuki zdaje 11:30 IP: *.w86-207.abo.wanadoo.fr 23.02.07, 08:44 no to powodzenia, nie stresuj sie tylko, obys zdala pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: Trzymcie kciuki zdaje 11:30 IP: 82.160.121.* 23.02.07, 09:24 Trzymam kciuki, ja na samą myśl o egzaminie słabnę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babsko Re: Trzymcie kciuki zdaje 11:30 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.07, 11:29 Oby się udało!!!!!! Trzymaj się! Nerwy zostaw w domciu! .........ja zdaję w poniedziałek......... BRRRRRRRRR Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros ZDAŁAM 23.02.07, 18:12 A zaczęło się fatalnie!!! Najpierw pociąg się spóźnił do Zielonej. Potem autobus mi uciekł. A jak już dotarłam do WORDu to się okazało ,że nie ma mnie na liście zdających.Jednak sprawa się wyjaśniła i czekałam 40m na egzamin.Budowa oki, światełka oki, łuk oki, górka oki. No i zaczęło się jeździłam i jeździłam i końca nie było widać, parkowanie skośne, zawracanie z użyciem biegu wstecznego i chyba 5 razy zawracanie -na wszystkich możliwych typach ulic.Wróciłam na plac egzaminator podsumował jazdę i powiedział - " No mogę pani dać prawo jazdy" a ja z wrażenia zamiast powiedzieć dziękuję - powiedziałam gratuluję. JESTEM SZCZĘŚLIWA :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: ZDAŁAM 23.02.07, 18:15 Wróciłam na plac > egzaminator podsumował jazdę i powiedział - " No mogę pani dać prawo jazdy" a j > a > z wrażenia zamiast powiedzieć dziękuję - powiedziałam gratuluję. JESTEM > SZCZĘŚLIWA :)))))) ;-)))))))))))) To teraz my tutaj na forum mówimy Ci - GRATULUJEMY!!!!!!!!! pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Gratulacje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 19:40 Ja zdawałam dokładnie 3 miesiące temu, też 23 ale listopada ;-) i też zdałam za pierwszym razem. Może ta cyfra pozostanie na zawsze szczęśliwa ;-). Pozdrawiam i szerokiej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_11 Re: basiu_11 23.02.07, 19:50 patrycja.ros napisała: > Dzięki :))))))) Cała przyjemność po mojej stronie:-) Ja już czekam na dodatkowe jazdy z bardzo polecanym instruktorem w Szczecinie i mam cichą nadzieję, że może i mi będzie można pogratulować w połowie marca? Jeśli nie w marcu, to może miesiąc później, bo jeśli nie zdam za pierwszym razem będę się ostro douczać, żeby za kierownicą czuć się jak najpewniej i z czystym sumieniem, za umiejętności zdać egzamin. pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: basiu_11 23.02.07, 20:09 HIHIHIHI, GRATULACJE!!!!!!! NO, ELEGANCKO, PAT!!!:))))) Przynajmniej jedna z nas mogła to wreszcie wywrzeszczeć:))))). No to teraz wypada mi tylko życzyć jak najszerszych i jak najmniej wyboistych dróg!!! No to teraz dla odmiany - oblewaj, oblewaj, jest co!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros do linii frontu 23.02.07, 22:12 To teraz ja będę za Ciebie trzymała kciuki!!!!!!Daj znać jak Ci poszło. Oblewanie już zaplanowane, bo dziś było chwalenie się - kurna jak ja się cieszę :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Trzymcie kciuki zdaje 11:30 IP: *.eranet.pl 24.02.07, 13:19 Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś