Dodaj do ulubionych

Trzymcie kciuki zdaje 11:30

23.02.07, 08:09
No dobra dziś sądny dzień i kolejne podejście.Jak powrócę z wojaży napiszę jak
było!
Obserwuj wątek
    • Gość: lilka Re: Trzymcie kciuki zdaje 11:30 IP: *.w86-207.abo.wanadoo.fr 23.02.07, 08:44
      no to powodzenia, nie stresuj sie tylko, obys zdala pa
      • Gość: kursantka Re: Trzymcie kciuki zdaje 11:30 IP: 82.160.121.* 23.02.07, 09:24
        Trzymam kciuki, ja na samą myśl o egzaminie słabnę:))
        • Gość: Babsko Re: Trzymcie kciuki zdaje 11:30 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.07, 11:29
          Oby się udało!!!!!! Trzymaj się! Nerwy zostaw w domciu!
          .........ja zdaję w poniedziałek......... BRRRRRRRRR
    • patrycja.ros ZDAŁAM 23.02.07, 18:12
      A zaczęło się fatalnie!!! Najpierw pociąg się spóźnił do Zielonej. Potem
      autobus mi uciekł. A jak już dotarłam do WORDu to się okazało ,że nie ma mnie na
      liście zdających.Jednak sprawa się wyjaśniła i czekałam 40m na egzamin.Budowa
      oki, światełka oki, łuk oki, górka oki. No i zaczęło się jeździłam i jeździłam i
      końca nie było widać, parkowanie skośne, zawracanie z użyciem biegu wstecznego i
      chyba 5 razy zawracanie -na wszystkich możliwych typach ulic.Wróciłam na plac
      egzaminator podsumował jazdę i powiedział - " No mogę pani dać prawo jazdy" a ja
      z wrażenia zamiast powiedzieć dziękuję - powiedziałam gratuluję. JESTEM
      SZCZĘŚLIWA :))))))
      • basia_11 Re: ZDAŁAM 23.02.07, 18:15
        Wróciłam na plac
        > egzaminator podsumował jazdę i powiedział - " No mogę pani dać prawo jazdy" a j
        > a
        > z wrażenia zamiast powiedzieć dziękuję - powiedziałam gratuluję. JESTEM
        > SZCZĘŚLIWA :))))))

;-))))))))))))
        To teraz my tutaj na forum mówimy Ci - GRATULUJEMY!!!!!!!!!

pozdrawiam
        Basia
        • patrycja.ros basiu_11 23.02.07, 18:26
          Dzięki :)))))))
          • Gość: jaa Gratulacje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 19:40
            Ja zdawałam dokładnie 3 miesiące temu, też 23 ale listopada ;-) i też zdałam za
            pierwszym razem. Może ta cyfra pozostanie na zawsze szczęśliwa ;-). Pozdrawiam
            i szerokiej drogi.
          • basia_11 Re: basiu_11 23.02.07, 19:50
            patrycja.ros napisała:

> Dzięki :)))))))

Cała przyjemność po mojej stronie:-)
            Ja już czekam na dodatkowe jazdy z bardzo polecanym instruktorem w Szczecinie i
            mam cichą nadzieję, że może i mi będzie można pogratulować w połowie marca?
            Jeśli nie w marcu, to może miesiąc później, bo jeśli nie zdam za pierwszym razem
            będę się ostro douczać, żeby za kierownicą czuć się jak najpewniej i z czystym
            sumieniem, za umiejętności zdać egzamin.

pozdrawiam
            Basia
            • linia.frontu Re: basiu_11 23.02.07, 20:09
              HIHIHIHI, GRATULACJE!!!!!!! NO, ELEGANCKO, PAT!!!:))))) Przynajmniej jedna z
              nas mogła to wreszcie wywrzeszczeć:))))). No to teraz wypada mi tylko życzyć
              jak najszerszych i jak najmniej wyboistych dróg!!! No to teraz dla odmiany -
              oblewaj, oblewaj, jest co!!!! :D
              • patrycja.ros do linii frontu 23.02.07, 22:12
                To teraz ja będę za Ciebie trzymała kciuki!!!!!!Daj znać jak Ci poszło.
                Oblewanie już zaplanowane, bo dziś było chwalenie się - kurna jak ja się cieszę
                :))))))
    • Gość: natalia Re: Trzymcie kciuki zdaje 11:30 IP: *.eranet.pl 24.02.07, 13:19
      Gratuluję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka