Dodaj do ulubionych

Poznań-polecam OSK High!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 14:52
Jestem wyjatkowo zadowolona z kursu w tym osrodku.Zdalam za pierwszym razem :)
Instruktorzy poswiecaja wiele uwagi, sa mili, zalezy im na kursantach.
Uwazam, ze warto. Powodzenia wszystkim zdajacym! :)
Obserwuj wątek
    • konopielka80 Re: Poznań-polecam OSK High! 14.07.07, 15:35
      kryptoreklama?
    • Gość: HigH Re: Poznań-polecam OSK High! IP: *.centertel.pl 14.07.07, 17:05
      Gratuluję zdanego egzaminu w imieniu całego personelu HigH - Szkoła Jazdy.
      Szkoda tylko, że jeśli pojawia się taki wpis na tym forum to od razu padają
      podejrzenia o kryptoreklamę lub spam ... :(
      Marcin Kukawka.
    • Gość: Luzaczka Re: Poznań-polecam OSK High! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 17:09
      Ja jestem tylko ciekawa czy umialas jezdzic po 30 h albo wykonywac manewry
      jakie sa na egzaminie i ile dokupywalas godzin przed egzaminem?
      • Gość: Bartek Re: Poznań-polecam OSK High! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 20:46
        Ja też jestem po kursie w szkole HigH i równiez zdałem za pierwszym podejściem
        (2 lipca) :) Kupiłem kurs, który jest o 100 zł droższy od standartowego a
        miałem dodatkowe 6 godzin jazdy, które wziąłem przed egzaminem. Nauczyli mnie
        wszystkiego od podstaw, bo u mnie w rodzinie nie ma samochodu. I nie jest to
        kryptoreklama. Uważam, że jak ktos dobrze uczy to warto go polecić.
        • Gość: Luzaczka Re: Poznań-polecam OSK High! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 21:22
          O takie wyjasnienie mi chodzilo-nauczyli Cie w ciagu 30 h plus 6 dodatkowych,a
          jesli nigdy nie prowadziles to tym bardziej chwali sie tej szkole :)
          • Gość: Bartek Re: Poznań-polecam OSK High! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 21:34
            Nauzyli, nauczyli :))
            • Gość: Anka Re: Poznań-polecam OSK High! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:45
              Nigdy wczesniej nie jezdzilam, a nauczyli mnie w 30 h plus 4 godziny dodatkowo,
              ktore dostalam w promocji przy zapisie. Te 4 godziny wzielam dwa dni przed
              egzaminem. Jezdzilam u Michala S. Przed egzaminem umialam wszystko :)
              I nie jest to kryptoreklama! Coz za podejrzliwy swiat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka