Gość: dzyszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 21:04 zdałem egzamin praktyczny za 10 razem. Szczęśliwa dziesiątka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magdaalenka Re: zdałem w końcu IP: 83.15.80.* 28.08.07, 21:24 No to gratulację:-)...Zaraz będziesz mogła odebrać prawko i w drogę:-)...Gatuluję determinacji:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siejeje Re: zdałem w końcu IP: *.cnb.com.pl 28.08.07, 21:47 > zdałem egzamin praktyczny za 10 razem. Szczęśliwa dziesiątka :-))) Ja juz bym sie chyba poddala po piatym razie albo i szybciej :( Podliczyles ile kosztowalo sie w sumie prawo jazdy? :) z 3000? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zdałem w końcu IP: *.tvgawex.pl 28.08.07, 22:33 Moje kosztowalo mnie 3,800 a zdlam za 3 :-) Miął juz rok jak mam Pj Mam za soba bezkolizyjnych , bezmandatowych 7 tys km i bardzo sie ciesze;-) Ja tez zdawałabym nawet 10 czy 12 razy ZYCZE POWODZONKA I GRATULUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyszka Re: zdałem w końcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 19:14 juz nie liczyłem, ile wyałem, ale mozliwe ze około 7000 pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka_150 Re: zdałem w końcu IP: *.mofnet.gov.pl 29.08.07, 07:55 Gratuluję! Życzę powodzenia na drodze. Mnie też ostatnio się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: zdałem w końcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 08:07 a gdzie zdawałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
eurofan74 Re: zdałem w końcu 29.08.07, 09:52 Gratuluję :)) Ja zdałem za 7-mym razem, więc wytrwałość popłaca. Zastanawiam się, czemu kolejne osoby uparcie uważają dzyszkę za kobietę, chociaż wyraźnie napisał "zdałem" ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: zdałem w końcu 29.08.07, 11:14 to poszalales i troche kasy na to wydales ja tam mialam farta za drugim juz mi sie udalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzyn Re: zdałem w końcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:23 Wielkie gratulacje!!! Moją szczęśliwą liczbą okazała się czternastka (pewnie wcześniej czytałeś), dlatego możemy razem pocieszać i pomagać innym forumowiczom, którzy nie zdali kilka razy i chcą się poddać. Wiem co przeżywałeś i na pewno tak jak ja barrrrdzo chciałeś jeździć i dlatego walczyłeś do samego końca. A jeżeli można wiedzieć to gdzie zdawałeś, bo ja w Ciechanowie? Zyczę szerokiej drogi i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyszka Re: zdałem w końcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 19:16 zdałem w Ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzyn Do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 20:28 dyszka napisał(a): > zdałem w Ciechanowie W tym Ciechanowie to ciężko jest zdać- przeważnie z placu nie mogłam wyjechać. Nie wiem, ale wydaje mi się, że większość osób, którzy mieszkają w W-wie i pojechali tam na egzamin, nie mogą go zdać (może egzaminatorzy są źle nastawieni do Warszawiaków). Ostatnio na forum był wątek własnie o Ciechanowie i ktos zdawał tam 20 razy, inna osoba 15- coś w tym musi być, a ja myslałam, że tylko ja tak się męczyłam, żeby zdać. Pozdrawiam Cię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: zdałem w końcu IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 31.08.07, 19:55 witam Cie!Mam do Ciebie pytanko.Otoz ja nie zdalem po raz trzeci.I slyszalem,ze teraz jesli bym chcial przystapic do ponownego egzaminu to musze wykupic 10godz. dodatkowej jazdy.Mozesz napisac mi czy to prawda?Gratuluje zdania egzaminu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: zdałem w końcu IP: *.wro.vectranet.pl 31.08.07, 20:37 jeżeli nie zdałeś praktyki to musisz odbyć doszkolenie - 5 godzin praktyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyszka Re: zdałem w końcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 22:00 Witaj, po każdym trzecim niezdanym egzaminie musisz dokupic 3 godziny jazd, które musisz zaniesc d WORD'u i wtedy mozesz zapisac sie na egzamin. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyszka Re: zdałem w końcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 22:02 Przepraszam za pomyłke, trzeba dokupic 5 godzin jazd doszkalających Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: zdałem w końcu 31.08.07, 21:15 Gość portalu: dzyszka napisał(a): > zdałem egzamin praktyczny za 10 razem. Szczęśliwa dziesiątka :-))) Przywracasz mi wiarę w to całe prawko... Nie mniej GRATULUJĘ!!!!! Jest czego!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyszka Re: zdałem w końcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 22:03 dzieki. Juz niebawem odbieram plasticzek i mam nadzieje bezpiecznie jezdzic po polskich drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: zdałem w końcu IP: 82.160.18.* 01.09.07, 18:21 gratuluje przedewszystkim silnej woli w dazeniu do celu, ale i tez zdania prawa jazdy. ja dzisaj nie zdalem praktycznego poraz 5 i mam tego po dziurki w nosie... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyszka Re: zdałem w końcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 16:59 nie łam sie, na pewno przejdziesz następnym razem. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś