Dodaj do ulubionych

Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław.

• Gość: Jarek Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.13, 13:02
      Ja chodziłem do tej szkoły i jestem bardzo zadowolony. Zdałem za pierwszym razem. instruktorzy są super. Dzięki nim czuję się dobrym kierowcą. moge ich polecić
    • Gość: kaśka robilam w kursancie IP: *.13.199.109.static.rdi.pl 03.09.13, 13:21
      Ukończyłam kurs kursancie. Moim instruktorem był Robert Staszkiewicz najlepszy z najlepszych dzięki jego wytrwałości udało mi się w sierpniu zrobić prawo jazdy-polecam pana Roberta.
    • Gość: m.m Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.13, 19:02
      Polecam instruktora p. ANDRZEJA BIAŁKA. Dzisiaj nie jest tak łatwo zdać egzamin na prawko (pytałam osoby zdające ze mną i wiem, że niektórzy zdali za 5, 6, 8 razem). Tym bardziej doceniam fakt, że trafiłam do takiego instruktora, jak p. Andrzej. Po pierwsze - BARDZO DOBRZE TŁUMACZY - z nim jest się w stanie wszystko opanować, począwszy od manewrów na placu po parkowanie na mieście. Jest człowiekiem bardzo opanowanym, sympatycznym, POTRAFI ZMOTYWOWAĆ KAŻDEGO i jest się w stanie z każdym dogadać. Osoby, które były pod jego skrzydłami doskonale wiedzą o czym mowa, zdecydowana większość zdaje egzamin za pierwszym razem. Widać po prostu, że jest człowiekiem lubiącym swoją pracę, jest w stanie przekazać 100% wiedzy posiadając przy tym ogromne pokłady cierpliwości.

Nie jest to w żadnym razie pieśń pochwalna, po prostu naprawdę należy się p. Andrzejowi pochwała za pracę jaką wykonuje z każdym z kursantów. Myślę, że wiele osób by się podpisało pod moją opinią obiema rękoma. NAPRAWDĘ WARTO!
      • Gość: Barbara.... Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.play-internet.pl 17.09.13, 22:12
        Zgadzam się z tobą w 100 % p.Andrzej Białek to rewelacyjny instruktor ;)
    • Gość: anonim Akademia dobrej jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.13, 16:05
      Nie polecam!!!!Biuro tez nie robi szalu. 2x przyszlo mi zmieniac instruktorow. Za pierwszym razem gosciu ktory praktycznie nic mnie nie nauczyl odszedl z pracy i po 20 h jazdy trafilam na Białka.
      Na poczatku wydawal sie spoko nie ukrywam ciut wiecej dowiedzialm sie niz od poprzedniego.Szybko jednak okazal sie kompletna pomylka. Pomijajac juz, ze gosciu jest wiecznie nieogarniety umawia sie ze mna na 13 a o 11 dzwoni do mnie i pyta sie gdzie jestem, nawija CIAGLE przez telefon a to z zona a to z corka czy synem. Poniewaz wtedy zostalo mi z nim przejezdzic ostatnie 10 h chcialm w koncu sprobowac parkowania.... tak jeszcze nie uczono mnie parkowac. Wysuwam wiec propozycje iz chcialabym sprobowac, na co dostaje odp ze to jest banalne czysty schemat skonczyly sie godziny a ja parkowania mialam raptowanie 2h i sposobem tak h...owym ze dupe urywa( da sie w latwiejszy sposob na prawde)
      I wisienka na torcie:! poniewaz godziny ukonczylam musialma dokupywac a gosciu dalej nie chcial mnie przepuscic. Wku...ona pytam po raz ostatni czy zdalam?Jakiem bylo moje zdziwienie gdy facet wyciaga swoj notes i przedstawia mi liste z 20 osob, ktore wykupily u niego po 15h, 18h itp i dajemi do zrozuminia ze u mnie bedzie podobnie.. Takich rzeczy gosciu nie ma prawa robic. Ewidentne naciganie na kase wiecznie cos nie pasowalo!!!
      Z calego serca nie polecam ani JEGO ani BIURA
    • Gość: nowy kierowca Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.13, 18:10
      Polecam OSK Kadet. Naukę jazdy zaczęłam w innym, dużym ośrodku, jednak pod koniec zrezygnowałam, mając obawy, że chcą mnie naciągnąć na dodatkowe godziny (na jednej z ostatnich jazd instruktor wręcz oburzył się na moją uwagę, że zbyt mało parkowaliśmy). Trafiłam do pana Zbyszka i po kilku 1-godzinnych,ale konkretnych spotkaniach jestem szczęśliwym kierowcą. Bardzo sympatyczny, spokojny facet, a przy tym skuteczny. Okazało się, że nie muszę robić kolejnych godzinek, tylko znaleźć uczciwego i dobrego instruktora. Polecam Zbyszka Niemczyckiego!
    • Gość: nowy kierowca OSK Kadet- polecam! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.13, 18:15
      Polecam OSK Kadet. Naukę jazdy zaczęłam w innym, dużym ośrodku, jednak pod koniec zrezygnowałam, mając obawy, że chcą mnie naciągnąć na dodatkowe godziny (na jednej z ostatnich jazd instruktor wręcz oburzył się na moją uwagę, że zbyt mało parkowaliśmy). Trafiłam do pana Zbyszka i po kilku 1-godzinnych,ale konkretnych spotkaniach jestem szczęśliwym kierowcą. Bardzo sympatyczny, spokojny facet, a przy tym skuteczny. Okazało się, że nie muszę robić kolejnych godzinek, tylko znaleźć uczciwego i dobrego instruktora. Polecam Zbyszka Niemczyckiego!
      • Gość: MJ Re: OSK Kadet- polecam! IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.13, 20:59
        Dzisiaj zdałam egzamin i od razu na gorąco chciałam wszystkim polecić szkołę Pana Zbyszka - OSK Kadet! Nie zastanawiajcie się ani chwili - NAPRAWDĘ WARTO!
        To on tak naprawdę nauczył mnie jeździć po Wrocławiu, a nie tylko zdać egzamin.
        Na każdą godzinę jazdy z Panem Zbyszkiem czekałam z niecierpliwością i traktowałam nieraz jako nagrodę po całym dniu pracy :) Naprawdę bardzo miło będę wspominać te lekcje i te Pana powiedzonka, które utkwiły mi głęboko w pamięci i które powtarzałam sobie w różnych sytuacjach podczas egzaminu. Pomogło! :)
        Pozdrawiam serdecznie Panie Zbyszku :)
        MJ
    • superszkolajazdy Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 13.11.13, 10:56
      Gorąco polecam szkołe jazdy osk ekspert z wrocławia.Kurs robiłam na kategorie A+B.Mają nowy motorek yamaha xj6 na takim też zdawałem egzamin.Egzamin na b zdany za pierwszym razem natomiast na A za drugim nie wyszedł szybki slalom.Polecam pana Andrzeja super koleś który zna się na przepisach.Fajna lokalizacja ,szybki dojazd no i strefa egzaminacyjna
      • superszkolajazdy Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 13.11.13, 10:56
        Serdeczne podziękowania dla pana Andrzeja ze szkoły jazdy ekspert.Super instruktor który zawsze wie jak wytłumaczyć wszystko.Egzamin państwowy zdany za drugim razem,pierwsdzy raz zakończył się wymuszeniem pierwszeństwa.Co do egzaminu wewnętrznego fakt ,że go przestrzegają teoria zdana za drugim razem natomiast praktyka za pierwszym.Jak chcesz się nauczyć jezdzic a nigdy nie jezdziłes to osk ekspert dobry wybór i panAndrzej
        • osk29 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 13.11.13, 11:06
          Polecam szkołe jazdy z wrocławia ze strefy egzaminej.Kurs ukończony w miesiac i zdany egzamin w word
          • Gość: lilak Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: 91.90.160.* 13.11.13, 11:18
            a ja polecam przestudiowac wnikliwie tabele i samemu zadecydowac, ktora szkoła jest najlepsza, aby oszczedzic sobie stresu i drenazu kieszeni

forum.gazeta.pl/forum/w,154,147953023,147953023,ranking_zdawalnosci_WORD_wg_instruktorow_i_OSK.html
            • Gość: Marcin Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.181.230.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.11.13, 13:29
              Bardzo serdecznie i miło wspominam jazdy z najbardziej rozchwytywanym instruktorem we Wrocławiu Panem Bogusiem ze szkoły Kruk we Wrocławiu. Bardzo, bardzo, bardzo polecam!!!
            • Gość: w temacie Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.play-internet.pl 26.11.13, 10:47
              Witam wszystkich czytających :W odpowiedzi na link do filmiku w rankingu zdawalności przedstawiony powyżej Piękny filmik instruktażowy odnośnie znalezienia rankingu OSK na stronie UM .Pan Andrzej który to przedstawia i chwali się tak wysoka zdawalnością swojej szkoły jazdy 53% zapomniał wspomnieć że w rodzinie funkcjonuje jeszcze jedna szkoła mieści sie ona w tym samym miejscu i obsługiwana jest tymi samymi pracownikami biura jak i instruktorami a to już rodzi pytanie ? we Wrocławiu miało już miejsce w dużych OSK manipulowanie zdawalnością i osiągały one 1 miejsce w rankingach i teraz mamy powrót do takiego sposobu manipulacji osiąganiem wysokich wyników % w rankingu celem pozyskania Kursantów.Wypowiadający się współwłaściciel zapomniał o jednym podstawowym celu szkolenia. Proponuje naukę w tz strefie egzaminacyjnej którym podstawowym celem jest zdać egz .Zadajmy sobie pytanie czy wszystkim tylko o to chodzi by zdać egz czy umieć jeździć i zdać egzamin i jeszcze jedno czy 30 godz jest wystarczające by nowicjusza nauczyć ,posługiwania się mechanizmami sterowania pojazdem i pozytywnych zachowań na drodze manewrów itd odpowiadam w dużej większości Tak warunek pełne zaangażowanie inst od pierwszej godz szkolenia po ostatnia godzinę .Czy tak duża szkoła jest w stanie nam to zapewnić .Czytając wypowiedzi na forum okazuje się że tych godzin zanim się wyjdzie z tej szkoły jazdy jest bardzo wiele.Niema nic mylnego jak większość jazd tylko i wyłącznie w strefie egz uczenia się na pamięć ,wyolbrzymiając problem zawiłości skrzyżowań ,śmiechu warte .
              Szanowni przyszli kandydaci na kierowców szukacie OSK 1) ranking czemu nie o ile jesteśmy zorientowani jak powstaje i jakie czynniki mają wpływ na % 2)bliskośc waszego OSK czemu nie zaoszczędzicie czas na dojazd a zarazem nauczycie się poruszać w swojej okolicy 3)znajomi cenne źródło informacji choć jak im pasowało nie koniecznie musi nam pytamy o zaangażowanie inst ilości jazd jak to się odbywa i ich opinie 4)Nie koniecznie patrzymy na cenę
              bo wszystko musi być w opłacalności a jak sie nie opłaca to brak zaangażowania i skłania to do oszczędności co sie odbija na jakości .5)obserwacja opinii na stronie OSK nie jest miarodajna bo może dochodzić do selekcji wypowiedzi piszących .To wszystkim życzę powodzenia i dobrego wyboru OSK które nauczy was podstaw i świetnie przygotuje do samodzielnej jazdy która będzie wynikiem zdanego egzaminu i zadowolenia w prowadzeniu pojazdu
    • Gość: Kobieta Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.play-internet.pl 22.11.13, 11:26
      Witam.
      Ja jeżdżę w Szkole 4 You na Kamiennej. Przeszłam do nich z molocha i nie żałuję.
      30 zł za godzinę, jeżdże kiedy chcę, zawsze mają dla mnie czas.
      Pozdrawiam wszystkich takich jak ja trudnych uczniów.

• Gość: zośka Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.249.90.17.net.telepuls.pl 25.11.13, 14:23
        Długo się wzbraniałam, ale i na mnie nadeszła pora - chcę się zapisać na kurs prawa jazdy:) Bardzo mnie kusi niska cena... Jakies opinie o szkole art-ruch.wroc.pl/ ? A może polecicie inną sprawdzoną szkołę oferującą kurs w podobnej cenie?
        • Gość: dobra rada Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.play-internet.pl 26.11.13, 12:25
          Co mogę powiedzieć P Zofio jak ktoś polecił to nie co się zastanawiać na pewno dobrze nauczą Mogą się tu odezwać osoby prowadzące OSK i będą odradzać albo polecać siebie Odważna decyzja i działać PS nie jestem z tej szkoły ale znam ludzi jest ok Pozdrawiam
        • Gość: opinia Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.13, 19:33
          Niestety cena idzie z jakością.Nie szukajcie szkoły najtańszej bo potem i tak przeplacicie.Potem te osoby dopiero idą po rozum do głowy i wybierają te lepsze szkoły,by wreszcie sie czegoś nauczyć.
          • Gość: gacek Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.compnet.com.pl 13.01.14, 15:30
            nauka jazdy Tarnowskie Góry
            prawo jazdy Radzionków polecam
            Piekary Śląskie szkoła nauki jazdy
    • Gość: Eunika Polecam OSK Lider IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.13, 22:07
      Zdałam od razu po jazdach doszkalających u p. Krystiana. Jest świetnym instruktorem, żałuję, że nie trafiłam od razu do niego na kurs. Za co go cenię? Miał do mnie ogromną cierpliwość, był miły i opanowany i nie krzyczał na mnie, gdy popełniałam jakiś błąd. Tłumaczył mi wszystko szczegółowo, ale w bardzo przystępny sposób. Widać, że szanuje klientów. Sprawia, że kursant jest jednocześnie skupiony i ostrożny, ale i zrelaksowany. Przekazał mi wiele cennych umiejętności. Serdecznie polecam!
    • Gość: instruktor Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.free.aero2.net.pl 04.12.13, 20:28
      Witam wszystkich forumowiczów.
      Jestem instruktorem w jednej ze Szkół Jazdy we Wrocławiu.
      Za namową mojej kursantki wszedłem na to forum i przeczytałem troszkę opinii.
      Pozwolę sobie przedstawić takie oto wnioski.

Rynek Szkół Jazdy jest przesycony.
      Są duże i małe Szkoły. Tanie i mniej tanie bo nie ma drogiej szkoły we Wrocławiu.
      Jeżeli popatrzycie na ceny benzyny, części itp - to realną ceną za kurs powinna być suma około 1500 do 2000 zł.
      Pytanie. Czy ktoś z Was jest skory tyle zapłacić? Większość powie nie.
      Kurs Prawa Jazdy jest jak każdy inny towar. Spodnie markowe, samochód, sprzęt RTV.
      Bardzo duża ilość szkół we Wrocławiu to konkurencja tam gdzie konkurencja to różne ceny.
      Duża szkoła ma większe koszty mała ma mniejsze. Wszystko moi Szanowni Państwo zależy od instruktora i jego podejścia do szkolenia. Wszystko zależy również od Was. To Wy chcecie mieć Prawo Jazdy. Musicie razem ciężko pracować i to wy musicie widzieć efekty tej pracy. Nikt Wam nie naciągnie na kasę jak będziecie dawać z siebie bardzo dużo a Wasz instruktor będzie Wam w tym pomagał.
      Kto liczy na łatwiznę ten niestety poniesie tego koszty.
      Dobry instruktor to wymagający, konsekwentny i szczery nauczyciel.
      Moim zdaniem - Jak wybrać szkołę? Zapoznać się z oferta kilku szkół, spokojnie je przeanalizować i nie kierujcie się opiniami innych lecz tym co chcecie otrzymać i co dla Was jest najlepsze.

Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.

• Gość: dobra rada Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.play-internet.pl 05.12.13, 08:42
        Super i prawda to co kolega pisze poza jednym opinie znajomych wazne a oferty typu tanio dodatki itd to tylko napisane dla chwycenia kursanta wiec wiele rozwagi traficie lub nie Powodzenia
        • Gość: Eunika Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.13, 09:12
          Ja uważam, że warto pytać o opinie. Ze strony szkoły nie dowiemy się czy instruktor jest cierpliwy, dokładny, czy krzyczy i stwarza nieprzyjemną atmosferę, czy jest zboczony itp. Moje instruktora mogę z czystym sumieniem polecić, jeśli ktoś ze znajomych zapyta mnie o opinię, to będę umiała ją rzeczowo uzasadnić.
    • Gość: Szkoła Jazdy 4 You Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.play-internet.pl 23.12.13, 10:50
      Jak obyczaj każe stary,
      według ojców naszych wiary,
      chcemy złożyć Wam życzenia,
      z dniem Bożego Narodzenia.
      Niech ta Gwiazdka Betlejemska, która wschodzi tuż po zmroku,
      da Wam szczęście i pomyślność, w nadchodzącym Nowy Roku.

Życzą instruktorzy
      Szkoły Jazdy
      4 You Wrocław
      • prada711 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 03.08.15, 23:55
        Jak najlepsza szkoła jazdy we Wrocławiu to TYLKO Autofun! :) Przygotowanie do egzaminów na najwyższym poziomie. Zawsze można się dogadać, ustalić. Zawsze pomogą, wyjaśnią, poradzą. Dzięki tej szkole egzamin zdałam za pierwszym razem! A najlepszym instruktorem jest zdecydowanie Dawid. Z nim nie ma opcji niezdania egzaminów :) Zdecydowanie polecam :)
      • nfnejs Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 05.08.15, 22:48
        SZKOŁA JAZDY ART-RUCH- JANUSZ JASTRZĘBSKI. Gorąco polecam! Do p.Janusza trafiłam po 11 razach oblanego egzaminu praktycznego na prawo jazdy... Szkoła do której uczęszczałam w moim rodzinnym mieście (nie był to art-ruch oczywiście) nie przygotowała mnie dobrze do jazdy... Po 11 oblanym egzaminie dokupiłam dodatkowych 10 godzin u p.Jastrzębskiego i zdałam za następnym podejściem! Jako kursantka tego właśnie Pana mogę śmiało powiedzieć, ze zdałam za pierwszym razem. Pan Jastrzębski jako były egzaminator wordu ma bardzo dobry sposób nauczania a atmosfera podczas jazd jest swobodna i przyjacielska. Polecam bardzo serdecznie, gdyż jeśli mnie nauczono tam jeździć-nauczą każdego.
        • martynazartruch Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 27.10.16, 15:40
          Także polecam ART RUCH! Biuro blisko wordu, instruktorzy dobrze zorganizowani, sympatyczni i przede wszystkim dobrze uczą. Szczególnie Pan Janusz Jastrzębski dzięki któremu szybko zdałam prawo jazdy i pewniej poczułam się na drodze ! Zawsze miał dla mnie czas i zawsze szybko znajdował dobry termin na kolejne jazdy :) oby więcej takich instruktorów !
    • Gość: evil77 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.compnet.com.pl 13.01.14, 15:26
      najlpesza nauka jazdy polecam
      drugi oddział najlepszego ośrodka prawa jazdy
      rnowskiegory.szkolaexpert.pl/
    • Gość: Dorota Akademia Dobrej Jazdy, instruktor Andrzej Białek IP: *.finemedia.pl 15.01.14, 19:05
      Polecam Akademię Dobrej Jazdy i instruktora Andrzeja Białka.

Zajęcia teoretyczne były poprowadzone w ciekawy sposób - uczestnicy aktywnie brali w nich udział, prowadzący (pan Paweł) uzupełniał naukę filmami i zdjęciami ze strefy egzaminacyjnej.

Moim instruktorem był pan Andrzej Białek. Jest cierpliwy i spokojnie tłumaczy popełnione błędy. Początkowo uważałam, że nie poradzę sobie za kierownicą, ale już po kilku lekcjach jazda samochodem zaczęła sprawiać mi ogromną frajdę - między innymi dzięki jego pomysłowości :) Pan Andrzej pomógł mi dobrze przygotować się do egzaminu i nauczył mnie swobodnie jeździć po mieście, co początkowo wydawało mi się celem niemożliwym do osiągnięcia. Egzamin zdałam za pierwszym razem, bez żadnego błędu.
      • agata-b Instruktor Andrzej Białka z Akademi Dobrej Jazdy 23.11.14, 22:34
        Witam wszystkich!

Z całą odpowiedzialnością i pewnością polecam wszystkim chętnym, którzy chcą nauczyć się dobrze jeździć Akademię Dobrej Jazdy i Pana Andrzeja Białka. To instruktor przede wszystkim bardzo cierpliwy i kompetentny w tym co robi. Wszystko dobrze i ze spokojem tłumaczy, nawet jeśli trzeba to zrobić kilka razy, nigdy podczas jazd nie podnosi głosu, nie okazuje zniechęcenia ani zniecierpliwienia. Do tego jest wymagający a zarazem bardzo wyrozumiały na popełniane błędy. Można liczyć na Jego wsparcie, mądre i dobre rady. Zawsze motywuje, podbudowuję wiarę w siebie i swoje możliwości. To bardzo dobry instruktor jazdy, wspaniały człowiek a i przy tym mogę powiedzieć, że dobry pedagog.

Cały kurs nauki jazdy wspominam bardzo dobrze,a w dużej mierze jest to zasługa Pana Instruktora, który sprawił, że pomimo rożnych przeszkód i trudów w nauce, jazda nigdy nie przestała sprawiać mi wielkiej satysfakcji. Przy tej okazji chciałam jeszcze raz podziękować Panu Andrzejowi za cały trud pracy, a Akademii Dobrej Jazdy pogratulować takiego Instruktora.
        Agata B.
      • gosiaha94 Re: Akademia Dobrej Jazdy, instruktor Andrzej Bia 10.12.14, 11:16
        Wybrałam się na kurs prawa jazdy, z myślą że jazde mam w genach, bo tata świetny kierowca :) po mniej wiecej 15h jazdy stwierdziłam, że totalnie się do tego nie nadaje, że wcale nie zależy to od genów i raczej nie jest mi pisane bycie świetnym kierowcą. Jestem strasznie nerwowa, szybko się poddawałam, gdy popełniłam jeden błąd, to od razu miałam ochotę wysiąść z auta. Pan Andrzej Białek i jego niesamowity spokój, cierpliwość, odpwiednie podejście, sprawiły że przestałam się tak stresować. Najzwyczajniej w świecie, myślę ze sam do konca nie zdaje sobie z tego sprawy, ale wzmocnił we mnie to poczucie pewności siebie za kółkiem. Z błędów wyciągałam wnioski i przestalam popełniać je później. Nigdy w życiu nie poczułam jeżdżąc z nim, że czegoś nie potrafie i że już nie ma szans by się tego nauczyć. Cały czas mi powtarzał, że w koncu załapie, tylko jedni potrzebują 10h, a inni 40h. Ale nie ma co się poddawać, bo MOŻNA się nauczyć. Wczoraj zdałam egzamin państwowy praktyczny. I to nie za 10 razem, a za drugim. Pierwszego razu mi nie poszło, bo najzwyczajniej w świecie źle zaparkowałam, ale nie wynikało to z braku umiejętności, czy niewiedzy. Zrobiłam głupi błąd i już. Drugi raz natomiast pokazałam wszystko to, co wyniosłam z lekcji z Panem Andrzejem. Pokazałam wszystkie umiejętności, jakie nabyłam podczas każdej kolejnej godziny z Panem Andrzejem. Ciągle miałam w głowie wszystko,co powtarzał, a każda Jego rada była i będzie niesamowicie cenna, gdy będę siadała za kółko już we własnym aucie :) Sama egzaminatorka ( tak, miałam z kobietą, wiec było jeszcze cieżej :P ) powiedziała mi po egzaminie, że podoba jej się moja jazda. Jest płynna, bezpieczna, jestem dobrym kierowcą :) Gdyby nie to, że trafiłam na ŚWIETNEGO Instruktora, najprawdopodobniej zrezygnowałabym z kursu. Poza tym, Pan Andrzej, prócz tego że jest instruktorem, jest również człowiekiem, z którym można porozmawiać na każdy temat. Wiec podczas jazd towarzyszy świetna atmosfera :) Do tej pory pamiętam jak pierwszy raz rozmawialiśmy, śmiałam się wtedy, że wg mnie zdanie za pierwszym razem graniczy z cudem, najszybciej wróżyłam sobie za trzecim, czwartym. Lecz prawda jest taka, że zdałabym i za pierwszym, bo już 40 min miałam po mieście przejeżdżone, wszystko robiłam bezbłędnie, ale pech to pech. :) Jednym idzie lepiej parkowanie prostopadle, innym równolegle. :)

W każdym bądź razie, gorąco, szczerze

Polecam !! :))
        Gosia
      • chomik1986 Re: Akademia Dobrej Jazdy, instruktor Andrzej Bia 26.03.15, 15:16
        Szczerze polecam Pana Andrzeja Białka! Jazda z nim to prawdziwa przyjemność. Wszystko dobrze tłumaczy i jest spokojny. Czułam się z nim bardzo bezpiecznie. Zdałam za drugim razem!!! Spokojny i nadzwyczaj kompetentny w tym co robi.
      • wiolcik5885 Re: Akademia Dobrej Jazdy, instruktor Andrzej Bia 11.09.15, 16:27
        Serdecznie polecam Akademię Dobrej Jazdy oraz instruktora Andrzeja Białek !!!
        Niezależnie od wyniku egzaminu( choć mój był pozytywny) z pełną świadomością polecam tego instruktora.
        Jego spokój, opanowanie, cierpliwość oraz jego wspaniałe umiejętności sprawiają, że człowiek za kierownicą czuje się pewnie (mimo, że z początku wiele błędów się popełnia). Co prawda "wytyka" każdy błąd robiąc to ze spokojem i bez nerwów ale wyłącznie tylko dlatego, aby nas (przyszłych kierowców) nauczyć jeździć bezpiecznie, bez popełniania większej ilości błędów. Podczas jazd bywały momenty w których zwątpiłam w siebie, ale Pan Andrzej z pewnością udowadniał mi, że tak nie jest. (Dziś są tego efekty, mam prawo jazdy, jestem kierowcą) ;) Każdy mój popełniony błąd to uśmiech na mojej twarzy;) Wiedziałam, że gdy mi o nim powie więcej go nie popełnię. Poza tym, że Pan Andrzej jest świetnym instruktorem jest również człowiekiem z którym można porozmawiać na wiele tematów. W samochodzie panuje przemiła atmosfera, nawet gdy ktoś ma gorszy dzień potrafi zmienić komuś humor oczywiście na pozytywny ;) Egzamin Państwowy teoretyczny zdałam za pierwszym razem, egzamin państwowy praktyczny zdałam za 4 razem. Wydaje mi się, że za bardzo chciałam, oblewałam za każdym razem na łuku, choć wiedziałam, że mam go opanowanego w jednym palcu. Robiąc go w towarzystwie Pana Andrzeja mogłam zrobić 20 razy bezbłędnie, idąc do Wordu stres wziął górę i 3 razy mi się nie udało. Za 4 razem, który był dziś po raz pierwszy wyjechałam na miasto i zdałam;) W samochodzie czuję się jak rybka w wodzie, a to wszystko dzięki przekazanej wiedzy i umiejętności Pana Andrzeja. Naprawdę z całego serca polecam tego instruktora." Pamiętajcie nie liczy się wynik egzaminu ale to jak człowiek jeździ." Te słowa usłyszycie 100000 razy od Pana Andrzeja;) Szczerze polecam !!! WIOLA ;)
    • Gość: A tam Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.static.tvk.wroc.pl 26.01.14, 04:31
      Tylko nie ASTRA Szkoła Jazdy, która zawiodła mnie na całej linii. Szczególnie pani sekretarka, która jest tak niezorganizowana, że aż głowa boli. Raz stałam z instruktorem i czekaliśmy na samochód pół godziny. Oczywiście nie ma "przepraszam" - niczyja wina. Raz stałam sama pod ośrodkiem i czekałam na lekcje nauki jazdy i ... okazało się, że lekcji nie ma, bo.. pani sekretarka no po prostu o mnie zapomniała. Oczywiście nie ma żadnego "przepraszam" itd. I takich sytuacji w tej szkole jest całe mnóstwo - dwie najbardziej dla mnie przykre właśnie opisałam.
      • Gość: gośc Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.bestgo.pl 09.02.14, 00:06
        Potwierdzam, sekretarka z ASTRY odstrasza od tej szkoły
        • Gość: ktoś Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.static.korbank.pl 26.03.14, 21:14
          Racja ,instruktorzy bardzo dobrze uczą ,ale podejście tej pani kierowniczki do klienta ,czasami ręce opadają .
      • malwa0001 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 08.02.15, 19:06
        Zdecydowanie polecam szkołę Autofan! Rzeczowi, cierpliwi instruktorzy. Polecam szczególnie Dawida, cierpliwy, dobrze tłumaczy, wprowadza miłą atmosferę, jazdy były przyjemnością ;)
    • Gość: uczennica Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 21:56
      Ja byłam w szkole DANUTA, Pan Arek -instruktor rewelacja, zdałam za 2 razem, testy za 1, wykłady prowadziła szefowa, pierwszą pomoc Adrian- bardzo wysoki ratownik. Szkoda, że takich wykładów nie ma w LO. Bardzo miło wspominam kurs, Przyszłam tu z polecenia i nie zawiodłam się , pełny profesjonalizm.
      • Gość: Iza Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy?. Art-Ruch IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.14, 10:14
        Polecam szkołę Art-Ruch, która dobrze przygotowuje kursanta i pod względem
        teoretycznym i praktycznym.Pan Janusz szef, super, opanowany,indywidualnie podchodzi do każdego kursanta wszystko tłumaczy dobitnie, nie sposób nie nauczyć się ,pełny profesjonalizm. Przyszłam oczywiście z polecenia i jestem super zadowolona, będę polecała z czystym sumieniem wszystkim ,którzy chcą mieć prawko.
      • Gość: Aga Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.14, 21:58
        Dla mnie to był naprawdę szczęśliwy tydzień. W czwartek miałam egzamin i wiecie co…zdałam za pierwszym razem. Dziś jest niedziela i jeszcze w to nie wierzę. To nie żart – już niedługo wszystkim pokażę jak się jeździ. Ale na razie piszę bo jeszcze niedawno gościłam na podobnych forach i do dziś mnie mdli od tej autoreklamy (szkoła a to, szkoła b tam, szkoła b najlepsza, szkoła a.. i co najważniejsze : każda szkoła jest naj, naj, naj). Postanowiłam wiec podzielić się swoimi wrażeniami. Zacznijmy od początku. Moim zdaniem przed wyborem powinniście odwiedzić kilka szkół – przede wszystkim poznać pracujących tam ludzi. (z pewnością nie będziecie jeździć z zapisującą was sekretarką). Ja po wizytach w różnych szkołach wybrałam Atut. Wcześniej pytałam się innych znajomych i z reguły słyszałam nie idź tu nie idź tam więc postanowiłam wybrać szkołę w której spotkałam sensownych ludzi. Powiem szczerze – ani trochę nie żałuję. Czy jest to najlepsza szkoła to nie wiem bo nie mam porównania ale ja jestem bardzo zadowolona. Nauczyłam się wszystkiego co mi jest potrzebnie, dobrze się bawiłam, zdałam za pierwszym razem. Czego chcieć więcej. Przy okazji chciałam podziękować instruktorom z Atutu za dobre przygotowanie i niespotykaną cierpliwość. Natomiast co do egzaminu. Egzaminator był początkowo…nijaki (ani me, ani be tyko w prawo lubi w lewo ). Siedział jak pomnik, a ja tylko czekałam kiedy mnie obleje. Trudno wprawdzie nie było ale myślałam że się to nigdy nie skończy. Na koniec się trochę nagadał ale gdy powiedział że zdałam bardzo go polubiłam. Nie byłam jakimś orłem ale udało mi się jakoś zdać ten egzamin i to bez wielkich przeszkód.
        Myślę zatem, że powinniście zostawić te wszystkie fora i inne bzdury zamieszczane w internecie. Popytajcie znajomych a jeszcze lepiej byłoby się spotkać z ludźmi, z którymi spędzicie trzydzieści godzin swojego życia. Przy okazji pozdrawiam wszystkich kursantów i życzę mądrego wyboru tej najlepszej szkoły jazdy. Pozdrawiam. Świeżo upieczony kierowca Aga.
        • Gość: Ewa Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Art-Ruch IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.14, 11:06
          Trafiłam do tej szkoły po nie zdaniu 3go egzaminu praktycznego. Wykupiłam 6 godz
          jazdy i egzamin państwowy zdałam bez problemu.Profesjonalizm, indywidualne
          podejście do kursanta, spokój, cierpliwość!!!!!!!!! tak po krótce mogę opisać ART-RUCH.
          Polecam z czystym sumieniem tę szkołę. Od instruktora wiele zależy więc wybierajcie
          tych najlepszych . Dziękuję P Januszowi za pracę ze mną i wiedzę jaką mi przekazał.
    • Gość: Kasia O Polecam gorąco!!!!!!!! 4YOU Wrocław. IP: *.play-internet.pl 23.02.14, 12:16
      Jeżeli ktoś szuka szkoły dobrej,profesjonalnej to polecam szkołę 4 YOU na Kamiennej. Byłam w innej szkole,gdzie podejście do kursantów było delikatnie mówiąc, kiepskie. Mam porównanie z innymi instruktorami,"przerobiłam" ich siedmiu i żaden z nich nie dorasta do pięt Panu Wojtkowi i Panu Tomkowi. Przy obydwu panach czułam się komfortowo i nie stresowałam się.
      Są wymagający i dokładnie tłumaczą. Parkowanie nie jest już, po lekcji z panem Wojtkiem,żadnym problemem!
      Jeżeli ktoś szuka dobrej szkoły to tą polecam.
      • Gość: Aga Re: Polecam gorąco!!!!!!!! 4YOU Wrocław. IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.14, 22:07
        W czwartek miałam egzamin i wiecie co…zdałam za pierwszym razem. Dziś jest niedziela i jeszcze w to nie wierzę. Piszę bo jeszcze niedawno gościłam na podobnych forach i do dziś mnie mdli od tej autoreklamy (każda szkoła jest naj, naj, naj). Postanowiłam wiec podzielić się swoimi wrażeniami. Moim zdaniem przed wyborem powinniście odwiedzić osobiście kilka szkół – przede wszystkim poznać pracujących tam ludzi. (z pewnością nie będziecie jeździć z zapisującą was sekretarką). Ja po wizytach w różnych szkołach wybrałam Atut gdyż po prostu spotkałam tam sensownych ludzi. Powiem szczerze – ani trochę nie żałuję. Czy jest to najlepsza szkoła to nie wiem bo nie mam porównania ale ja jestem bardzo zadowolona. Nauczyłam się wszystkiego co mi jest potrzebnie, dobrze się bawiłam, zdałam za pierwszym razem. Czego chcieć więcej. Przy okazji chciałam podziękować instruktorom z Atutu za dobre przygotowanie i niespotykaną cierpliwość. Nie byłam jakimś orłem mimo to udało mi się jakoś zdać ten egzamin. Myślę zatem, że powinniście zostawić te wszystkie fora i inne bzdury zamieszczane w internecie. Popytajcie znajomych a jeszcze lepiej byłoby się spotkać z ludźmi, z którymi spędzicie trzydzieści godzin swojego życia. Przy okazji pozdrawiam wszystkich kursantów i życzę mądrego wyboru tej najlepszej szkoły jazdy. Pozdrawiam. Świeżo upieczony kierowca Aga.
    • Gość: Kripi Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.14, 11:02
      Najlepsza jest ta, ktora góruje w rankingach, czyli SNJ Kursant. Jak sprawdzalem w rankigach (a śledzę na bieząco) oni juz kolejny raz z rzędu są na 1 miejscu pod kątem zdawalnosci w WORD. Dla mnie to wystarczajace, zeby powiedziec, ze są zdecydowani najlepsi.
      • Gość: hehe Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.play-internet.pl 05.03.14, 08:03
        To proponuje tam iść i zrobić prawko,a jak już masz to nie rób głupiej reklamy.
      • Gość: Fijonia Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.14, 10:43
        faktycznie Kursant jest najlepszy - sprawdzalam w rankingu. ale w ogole z tym rankingiem to jakas masakra... zeby go znalezc w internecie, to trzeba sie sporo naszukac. to zadanie dla wytrwalych. w ostatecznosci zadzwonilam do urzedu miasta i tam mnie jakis pan pokierowal krok po kroku jak go znalezc. bardziej ukryty niz skarb piratow ;)
        • Gość: goosx Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.14, 01:35
          tyle tu reklam :P
        • Gość: ambrozja Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.play-internet.pl 06.05.14, 17:33
          Wiem o czym piszesz, tez szukalam tego rankingu WORDu, ale nie mogłam znalezc i sie poddalam. Zaufalam opiniom na forach :D hahaha :) Serio i zapisalam sie do Kursanta. Poki co zrobiłam 8 jazd i nie żałuję. Cały czas jestem w temacie i nawet jak nie mam jazd czy zajęć, to śledze ich kanał na youtube. Bardzo pomaga oswoić się z tematem.
          • Gość: malaga Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.14, 09:02
            I jak tam @ambrozja? Wyjezdzialas juz wszystkie godziny w Kursancie? tez sie zastanawiam nad ta szkoła. Mozesz opisac cos wiecej? jakiego masz instruktora itp. i koniecznie jak wyglada ten egazmin wewnetrzny. bardzo jestem ciekawa czy to faktycznie cos daje i jakie sa zasady. dzieki z gory
          • Gość: redemex Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.14, 01:52
            Egazmin wewnetrzny wyglada tak jak panstwowy :) Tylko, ze jest tańszy ;) I mozesz sie sprawdzic w kazdej sytuacji. Przyznam, ze na początku nie bardzo podobala mi sie ta opcja z egazminem w szkole, ale okazuje sie, ze to świetne rozwiazanie. Pierwszy stres, pierwsze błędy robi się tam właśnie. A potem na egzaminie panstwowym, to juz idzie jak splatka! No nie ma sie chyba do czego przyczepić.
        • kamileko5 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. 11.06.14, 11:53
          Odradzam szkołe jazdy osk jazda z Wrocławia,piszą o swojej zdawalności a tak naprawde to prawie nikt nie zdaje egzaminu państwowego ale cena czyni cuda,mają tylko pretensje i namawiąją kursantów na szkoły które mają niższe ceny by pisały złe opinie

------------
          ursynow
          • Gość: wiktor Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.231.37.34.koba.pl 21.07.14, 18:40
            ja mam zamiar zapisać się do szkoły www.oskjazda.pl/, mój brat tam chodził i zdał za pierwszym razem, jego znajomi podobnie. nawet kobiety nieźle sobie radzą na egzaminach
    • Gość: Sylwia Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.free.aero2.net.pl 06.03.14, 16:08
      Odbyłam w szkole nauki jazdy 4you jedynie godziny dodatkowe, pozwalające przygotować się do egzaminu, po kilku nie zdanych wcześniej. jak najbardziej polecam instruktorów, profesjonalne podejście do kursantów, wszystko dokładnie tłumaczone, każdy błąd wyjaśniony, warto korzystać z usług tej szkoły jazdy ;)!
    • Gość: AGNIESZKA Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.free.aero2.net.pl 08.03.14, 10:44
      POLECAM WSZYSTKIM NAUKĘ W SZKOLE 4YOU. TO NIE JEST SZKOŁA W KTÓREJ LICZY SIĘ KASA TYLKO KURSANT PAN WOJTEK I TOMEK TO SUPER PROFESJONALNI INSTRUKTORZY PRZEDE WSZYSTKIM CIERPLIWI I WYMAGAJĄCY ALE UCZĄ TAK ŻE IDĄC NA EGZAMIN NA PEWNO SIĘ NIE POLEGNIE NA DETALACH BO ONE OD POCZĄTKU SZKOLENIA SĄ PRZEZ PANÓW TŁUCZONE DO GŁOWY JAK I RESZTA TECHNIKI JAZDY JEST SUPER WYTŁUMACZONA JA NA KURS ZAPISAŁAM SIĘ W PAŹDZIERNIKU PO 12 LATACH OD PIERWSZEGO SZKOLENIA WYJEŹDZIŁAM BARDZO DUŻO GODZIN BO ZALEŻAŁO MI IŚĆ PERFEKCYJNIE PRZYGOTOWANĄ NA EGZAMIN UDAŁO MI SIĘ ZA 3 RAZEM NA PIERWSZYCH DWÓCH EGZAMINACH POLEGŁAM TYLKO I WYŁĄCZNIE NA WŁASNE ŻYCZENIE BO CHCIAŁAM BARDZO SZYBKO WSZYSTKO ZROBIĆ A NAJWAŻNIEJSZE JEST OPANOWANIE I SPOKÓJ CO MI PAN TOMEK PRZED OSTATNIM EGZAMINIEM WPAJAŁ DO GŁOWY I WKOŃCU SIĘ UDAŁO DZIĘKUJĘ BARDZO PANOM
    • Gość: Ola K. Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.14, 14:37
      Prawo jazdy robiłam w Atucie. Świetna szkoła jazdy. Polecili mi ją znajomi z pracy. Teorię prowadził szef szkoły. Teoria jak teoria - momentami było nudno. Dopiero jazdy z Panem Leszkiem to była prawdziwa frajda. Zajęcia odbywały się regularnie, kurs przebiegał bardzo sprawnie, instruktor był rzeczowy i sympatyczny. Wprawdzie egzamin zdałam za drugim razem, ale mogę mieć pretensje jedynie do siebie. Ogólnie kurs wspominam bardzo miło, stąd postanowiłam polecić szkołę jazdy Atut, a szczególnie Pana Leszka, któremu chciałam jednocześnie gorąco podziękować za wspaniałe przygotowanie mnie do egzaminu.
    • Gość: Mateusz Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.14, 15:23
      Witam wszystkich zainteresowanych którzy chcą zrobić prawko, w normalnych warunkach.
      Byłem w trzech innych szkołach i tego co w tej jest, nie zobaczyłem.Tu są normalni wykładowcy i zaje......fajni instruktorzy i też zdałem za pierwszym razem.Wszystko jest
      tłumaczone do bólu. Polecam wszystkim tę szkołę bo jest naprawdę dobra.
      • Gość: Mateusz Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.14, 15:33
        Oczywiście chodzi o szkołę nauki jazdy Art-Ruch,dobra szkoła, profesjonalni instruktorzy
        polecam.
        • Gość: Ewa Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Art-Ruch IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.14, 14:20
          Od kilku miesięcy słyszałam: "jak nie zdasz, to pójdziesz do pana Janusza, po jego szkoleniu wszyscy zdają" powtarzane minimum raz w tygodniu i okazało się, że to prawda ;)
          Pozwolę sobie zamieścić jeszcze jeden cytat, tym razem z ust pana Janusza wygłoszony po tym, gdy za bardzo ryzykowałam: "...jestem gotowy poświęcić to lusterko, żebyś się nauczyła..." lusterko udało się zachować ale czasu, cierpliwości dla blondynki, uśmiechu i życzliwości bardzo dużo pan Janusz mi ofiarował ;)Tylko Art-Ruch
          • kursantka_ania Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Art-Ruch 18.02.15, 13:27
            Gorąco polecam ART-RUCH zdałam za pierwszym razem i teorię i praktykę. Pan Janusz ma cudowne podejście do kursanta i anielską cierpliwość. Polecam także Pana Mariusza, który bardzo dobrze uczy techniki jazdy (parkowanie równoległe tyłem ? Proszę Was jego sposobem to pestka...) Ta szkoła nie tylko pozwala bez stresu podejść do egzaminu i zdać go, uczy przede wszystkim jak być dobrym kierowcą. AZK
          • sizar63 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Art-Ruch 01.04.15, 16:39
            ART-RUCH zdecydowanie!!! - profesjonalizm, rodzinna atmosfera, humor i cierpliwość - pozdrawiam całą załogę szkoły art-ruch.wroc.pl/
    • aresik2014 Odradzam osk jazda z Wrocławia-najgorsza szkoła ja 14.03.14, 20:33
      Odradzam szkołe jazdy osk jazda z Wrocławia,piszą o swojej zdawalności a tak naprawde to prawie nikt nie zdaje egzaminu państwowego ale cena czyni cuda,mają tylko pretensje i namawiąją kursantów na szkoły które mają niższe ceny by pisały złe opinie
      • aresik2014 Re: Odradzam osk jazda z Wrocławia-najgorsza szko 14.03.14, 20:34
        Odradzam szkołe jazdy osk jazda z Wrocławia,piszą o swojej zdawalności a tak na
        > prawde to prawie nikt nie zdaje egzaminu państwowego ale cena czyni cuda,mają t
        > ylko pretensje i namawiąją kursantów na szkoły które mają niższe ceny by pisały
        > złe opinie
        • Gość: no name Re: Odradzam osk jazda z Wrocławia-najgorsza szko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.14, 06:48
          ten wątek już dawno powinien być ZBANOWANY, jeśli tutaj wypowiadają się prawdziwi kursanci to ja jestem Michael Jackson !
          • justus_81 Re: Odradzam osk jazda z Wrocławia-najgorsza szko 23.07.15, 13:02
            :))) dobre...ale kilka fajnych rad jednak wyciągnęłam także jak się umie czytać pomiędzy wierszami to można poczytać.
    • Gość: Natalia Re: 4 You Wrocław. IP: *.free.aero2.net.pl 30.03.14, 19:56
      POLECAM,POLECAM i JESZCZE RAZ POLECAM!!!! Gdybym jednym słowem mogła określić tę szkołę nadałabym jej miano idealnej! Profesjonalne podejście.Ogrom na cierpliwość,zwr acanie uwagi na detale dzięki czemu zdanie egzaminu to jedynie czysta formalność :lol: Największe podziękowania i słowa uznania należą się mojemu Mentorowi Panu Tomkowi:)) Dziękuję raz jeszcze za pomoc,za ogromną cierpliwość ;-) ,za słowa otuchy i za poświęcony czasu
    • Gość: Ania Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.14, 21:34
      Chciałabym polecić szkołę Atut a w szczególności Pana Leszka. Dziś zdałam i to za pierwszym razem i to dzięki naprawdę świetnemu przygotowaniu. Wszystkim, którzy chcą zdać egzamin polecam Pana Leszka. Naprawdę warto.
    • Gość: zdecydowany45 Re: Najlepsza szkoła nauki jazdy? Wrocław. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 08:37
      Hej:):). Ja polecam naukę jazdy wrocław. Egzamin nawet na kategorię C można zdać za 1 razem:):)

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka