Gość: ktosik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 16:00 co wie o nas egzaminator? czy wie ktora to nasza proba? wie ze zdajemy np 4 raz a nie pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elia_kazan Re: co wie egzaminator? 18.12.07, 19:28 jakby mu zależało to by się domyślił, ale uwierz mi, nikomu sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: co wie egzaminator? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 21:29 chodzilo mi raczej o to czy w papierach ktore posiada na nasz temat jest napisane ktora to proba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: co wie egzaminator? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 22:24 Numer zaświadczenia wskazuje które to podejście. Np trzecie -Zaśw nr 3/76548 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: co wie egzaminator? IP: *.chello.pl 18.12.07, 23:05 egzaminator zna tylko imie, nazwisko i pesel. nic wiecej nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: co wie egzaminator? IP: *.vide-sat.pl 19.12.07, 01:37 Bedzie wiedzial jak sam mu powiesz:) [Od dobrych 6 lat egzaminatorzy juz nie wiedzą] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: co wie egzaminator? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 05:59 uf:) to chyba dobrze:) dzieki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: co wie egzaminator? IP: *.telpol.net.pl 19.12.07, 10:07 Jak ja zdawalem w Katowicach to egzaminator mial zapisane, coprawda nbylo to odpisane dlugopisem ale bylo, a co do nr zaswiadczenia to w Katwicach nie pokazuje sie zadwiadczenia jest Ci ono do niczego nie potrzebne ja przkelaalem termin i mialem o jeden wiecej niz egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: co wie egzaminator? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 13:11 ja zdawałam sporo razy i na którymś z koleji oblanym egzaminie egzaminator powiedział mi ,że jak zobaczył moją "kartotekę" (jak to nazwał-chodziło mu o ilość egzaminów) to sie przestraszył....a więc oni wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś