Dodaj do ulubionych

co wie egzaminator?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 16:00
co wie o nas egzaminator? czy wie ktora to nasza proba? wie ze zdajemy np 4
raz a nie pierwszy?
Obserwuj wątek
    • elia_kazan Re: co wie egzaminator? 18.12.07, 19:28
      jakby mu zależało to by się domyślił, ale uwierz mi, nikomu sie nie
      chce
      • Gość: ktosik Re: co wie egzaminator? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 21:29
        chodzilo mi raczej o to czy w papierach ktore posiada na nasz temat jest
        napisane ktora to proba..
    • Gość: asia Re: co wie egzaminator? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 22:24
      Numer zaświadczenia wskazuje które to podejście. Np trzecie -Zaśw
      nr 3/76548
      • Gość: xxx Re: co wie egzaminator? IP: *.chello.pl 18.12.07, 23:05
        egzaminator zna tylko imie, nazwisko i pesel. nic wiecej nie wie
        • Gość: instruktor Re: co wie egzaminator? IP: *.vide-sat.pl 19.12.07, 01:37
          Bedzie wiedzial jak sam mu powiesz:)
          [Od dobrych 6 lat egzaminatorzy juz nie wiedzą]
          • Gość: ktosik Re: co wie egzaminator? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 05:59
            uf:) to chyba dobrze:) dzieki...
            • Gość: Grzesiek Re: co wie egzaminator? IP: *.telpol.net.pl 19.12.07, 10:07
              Jak ja zdawalem w Katowicach to egzaminator mial zapisane, coprawda
              nbylo to odpisane dlugopisem ale bylo, a co do nr zaswiadczenia to w
              Katwicach nie pokazuje sie zadwiadczenia jest Ci ono do niczego nie
              potrzebne ja przkelaalem termin i mialem o jeden wiecej niz egzamin.
              • Gość: andy Re: co wie egzaminator? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 13:11
                ja zdawałam sporo razy i na którymś z koleji oblanym egzaminie
                egzaminator powiedział mi ,że jak zobaczył moją "kartotekę" (jak to
                nazwał-chodziło mu o ilość egzaminów) to sie przestraszył....a więc
                oni wiedzą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka