xadam30 24.12.07, 16:20 Życzę Wszystkim wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego, pełnego nadziei i sukcesów Nowego 2008 Roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ness Re: Ode mnie. IP: *.centertel.pl 24.12.07, 21:25 Tobie też dużo radości i domowego ciepła w Święta, a Nowym Roku sukcesów, miłych kursantek i kursantów i wiele, wiele satysfakcji z pracy oraz dużo siły. Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Zaraz nowego, zaraz nowego!:P 24.12.07, 21:26 xadam30 napisał: > Życzę Wszystkim wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego, pełnego nadziei i sukcesów Nowego 2008 Roku. To przed Sylwkiem nas już nie odwiedzisz???? No jak to tak! Ej, no! :P Tym razem, mam nadzieję, smsa dostałeś? Moje życzenia są w wątku instruktorskim, to się powtarzać nie będę:) Wszyscy jeszcze na wigilii:) Odpowiedz Link Zgłoś
xadam30 Re: Zaraz nowego, zaraz nowego!:P 24.12.07, 21:36 linia.frontu napisała: > Tym razem, mam nadzieję, smsa dostałeś? Niee, nic nie doszło, zator na łączach :) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Zaraz nowego, zaraz nowego!:P 24.12.07, 21:54 xadam30 napisał: > linia.frontu napisała: > > Tym razem, mam nadzieję, smsa dostałeś? > Niee, nic nie doszło, zator na łączach :) Nooooh, rzesz! Tutaj Ci nie napiszę, bo mnie wsadzą do więzienia za matactwa polityczne, ale mailem puszczę! Są mistrzowskie! Odpowiedz Link Zgłoś