panimalgorzata 04.02.08, 15:55 zdałam pozytywnie prawko ale nie pokazałam świateł awaryjnych.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariussz Re: zdałam a nie pokazałam IP: *.vlan356.dengo.lubman.net.pl 04.02.08, 17:52 No cóż, Pani Małgorzato... trzeba lecieć i pokazać;-) Nie ma innego wyjścia;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
junika Re: zdałam a nie pokazałam 06.03.08, 20:05 Gość portalu: Mariussz napisał(a): > No cóż, Pani Małgorzato... trzeba lecieć i pokazać;-) Nie ma innego > wyjścia;-)))))) hahahahah..też jestem dania że powinna pani jak najszybciej naprawić ten błąd..i pokazać te światła:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scin Re: zdałam a nie pokazałam IP: 195.116.246.* 04.02.08, 19:33 Myślałam, że coś innego chciałaś pokazać ;) Tylko co? hyhy A tak poważnie: lekko spóźnione gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kahi Re: zdałam a nie pokazałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 20:00 to tym bardziej gratulacje:-) Ja ruszyłam bez zapalonych świateł a też zdałam i za pierwszym razem - wstyd się przyznawać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uuuaa Re: zdałam a nie pokazałam 06.03.08, 20:19 tylko pozazdrościć szczęścia ...że też się nie dopatrzył pan egz....pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: zdałam a nie pokazałam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.08, 19:25 może pokazała co innego, tak dla ...odwrócenia uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zdałam a nie pokazałam IP: *.aster.pl 10.03.08, 11:04 To skandaliczne, mniemam, ze poczucie uczciwosci nie pozwoli Pani odebrac prawa jazdy a mało tego nie watpię, ze juz złozyła Pani odwołanie nie zgadzajac sie z pozytywnym wynikiem egzaminu! Na pohybel wszystkim "mordom" ;) Odpowiedz Link Zgłoś